De levering duurde een week langer dan aangegeven werd bij de bestelling. Bij navraag per mail over de levertijd werd niet gereageerd. Het slapen in de ozybag bevalt niet, te benauwd. Er wordt wederom... Näytä lisää
In januari besteld, snel binnen gekregen. Product viel tegen, contact gehad we moesten het een kans geven. Helaas was de slaapcocon al binnen 5 dagen stuk. Contact gehad en teruggestuurd. Niks meer... Näytä lisää
Na jaren van ernstige slaapproblemen tot het academisch ziekenhuis aan toe! Slaap ik met ozysleep bijna een hele nacht! Voor mij een wonder uitvinding!! Doorgegeven aan mijn huisarts. Ook hij gaat het... Näytä lisää
Hallo Hiermit vergebe ich dem Ozybag 5 Sterne! Für sie neurodiversen Menschen, ob ADHS oder aus dem Spektrum: wem eine Gewichtsdecke schon gut tut, dem kann der Ozybag richtig helfen: umspannend... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Ozysleep
Yrityksen kirjoittama
Je krijgt van ons 14 nachten de tijd om de Ozybag uit te proberen. Kom je er binnen 14 nachten achter dat de Ozybag toch niets voor jou is? Geen probleem, dan kan je eenvoudig retourneren.
1 jaar garantie
Om de kwaliteit van onze producten te waarborgen, krijg je minimaal 1 jaar garantie op je bestelde producten. Gaat er binnen deze periode iets stuk? Geen probleem! We zullen je dan een nieuwe toesturen.
Eindelijk een goede nachtrust
De Ozybag zorgt voor constante compressie maar is tegelijkertijd ook super rekbaar, zo geniet jij van de perfecte compressie om sneller, dieper én langer te slapen.
Bekijk de website Contact
Nautilusstraat 6, 7821 AH, Emmen, Hollanti
- info@ozysleep.com
- ozysleep.com
On vastannut 61 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Das Prdukt Ozybag überzeugt nicht.
Hallo noch mal,
habe inzwischen meine Bestelldaten eingefügt.
Zudem eine Email geschrieben.
Warte auf Ihre Antwort!
MfG
R.K.
!16347 Bestelldaten!
Das Produkt Ozybag überzeugt nicht.
Der Stoff ist nicht fest genug.
Die Einheitsgröße hilft da nicht wirklich.
Leider ist die Rücksendefrist von 14 Tagen ab Bestellung viel zu kurz. Es dauerte zu bis die Lieferung eingetroffen ist, denn meine Adresse wurde nicht korrekt übernommen und dann bleiben noch zu wenig Tage um das Produkt zu testen.
Das OZYKissen ist zu hart und zu dick.
Insgesamt nicht befriedigend.
Gibt es eine Möglichkeit für mich zur Rücksendung?
MfG Renate Kraus
HALLOOOO,
Bestelldaten sind eingefügt.
Siehe Anfang

Vastaus yritykseltä Ozysleep
De ozybag slaapt heel fijn
De ozybag slaapt heel fijn!
Zelf heb ik last van overprikkeling door hersenletsel en is in de zomer een verzwaringsdeken, echt te warm.
Ik merk dat dit me ook rust geeft en het voordeel is je kunt het overal mee naartoe nemen.
Het is echt niet zo dat je als een rupsje opgesloten zit in een cocon ;) .
Je kunt gewoon vrij bewegen, de stof geeft zachte druk op je huid en voelt aangenaam.
Zou dit een vervanging zijn van mijn verzwaringsdeken? Ik denk het wel!
+ De klantenservice is heel vriendelijk!
Een aanrader!

Truely better sleep
Truely better sleep! For the first time Since a decade i manage actually to lay in.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
It was just normal as promised.
It was just normal as promised.
Unfortunately this normal likes not normal those days

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Eindelijk terug meer uren slaap
De levertijd duurde wat langer dan voorzien maar ik werd netjes op de hoogte gehouden.
Wegens slapeloosheid de ozy bag besteld. Ik heb hem nu 2 dagen en slaap opmerkelijk langer, ben weer uitgerust. Het geeft een lichte druk over heel mijn lijf wat een fijn gevoel is. Mocht iets meer spannen. Ik zweet snel snachts door nachtmerries en had een beetje bang dat het te warm zou zijn Maar niets is minder waar. Nu 3 nachten geprobeerd en nog geen enkele keer zwetend nat geworden!
Ik zou het iedereen met slaapproblemen of prikkelgevoeligheid aanbevelen!

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Mijn ervaring met de ozy en klantenservice
De ozy geeft zeker een zelfde gevoel of zelf beter dan een zwaartedeken. Zelf kon ik niet zo wennen aan de armen die strak tegen het lijf zitten dus dit aangegeven aan de klantenservice. Ik kreeg advies en goede support en werd super vriendelijk behandeld. Erg te vrede

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Really like it but slow delivery
I have autism and I really like it. Just wearing it for a half hour before I go to sleep makes me sleep a lot better. I have not tried wearing it the entire night because of a healing tattoo. But will try it.
It took a few days before it was send and even more before it arrived. The minus 1 star is for that process.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Meer dan een week geleden besteld en…
Meer dan een week geleden besteld en nog altijd niet binnen. Mail gestuurd met de vraag waar het blijft, krijg hetzelfde antwoord als die ik al een week lang in de PostNL app zie staan “Bezorgtijd nog niet bekend, pakket nog niet ontvangen door PostNL”. Ik vermoed dat Ozy de slaapzakken dropshipped en hier iets fout is gegaan. Dat zal ook wat doen voor de kwaliteit. Inmiddels wordt er per mail ook niet meer gereageerd dus pas op voordat je zomaar besteld

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Retourneren werkt niet zoals beloofd!!
Retourneren werkt niet zoals beloofd!!
Ik heb de ozybag uitgeprobeerd, maar ipv ontspanning kreeg ik er meer spanning en stress door. Dus heb netjes gemaild en om het retouradres gevraagd. Kreeg steeds een computergestuurd antwoord terug, dat ik niet het gehele bedrag terug zou krijgen, terwijl dit heel duidelijk wel zo staat beschreven op de site. Na een aantal mails toch eindelijk het retouradres ontvangen. Met track en trace het pakketje teruggestuurd. Dat is nu precies 14 dagen geleden. Heb nog steeds het aankoopbedrag niet terug ontvangen!
Hier krijg ik nog meer spanningen en stress door!!
Dit is toch niet de bedoeling??
N.a.v. dit bericht, een email gekregen met de opmerking dat de retourprocedure is besproken en dat de communicatie beter zal gaan verlopen. Heb binnen een paar dagen de terugbetaling ontvangen. Het probleem is uiteindelijk opgelost.

Be not too expressive
When I got it, it smelled a bit and alike many clothings from online, I did it first in the laundry machine. After drying, I tried it on and I was a bit too expressive - thought the bag was more elastic and put too much pressure on it with my feet - it ripped open a little at the downside. Don't try that as well, but what I missed was an instruction on how to use the bag. As there is a chance of breaking it first time use...

Ik heb vanacht ZA-LIG geslapen
Ik heb vanacht ZA-LIG geslapen! Niet te warm, niet te koud en toch lekker ingeduffeld. In de winter slaap ik met een verzwaringsdeken, maar in de zomer is dat niet te doen. Dit is de ideale oplossing. Ik heb wel lang moeten wachten op mijn pakje, maar het ik ben wel goed geinformeerd met de stavaza.

Fast delivery
Fast delivery. Nice discount. My son seems to fall asleep easier when using the Ozysleep than before.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Bij lange na niet zo fijn als een verwaringsdeken
De ozybag is voor mij bij lange na niet zo prettig of effectief als een verzwaringsdeken.
De ozybag is hier dus alleen voor vakanties en misschien als het echt extreem heet is.
Want zelfs bij 25 graden in de slaapkamer bleek de (katoenen) verzwaringsdeken prettiger dan de ozybag. Om de compressie te laten werken moeten mijn voeten namelijk in de voetenflap i.p.v. in de frisse lucht.
Daarnaast is je lichaamshouding wel heel beperkt in de ozybag. Ik kan maar in 1 of 2 houdingen prettig liggen. Je polsen komen al gauw in een gebogen positie te liggen en met hypermobiele polsgewrichten is dat niet zo prettig. En als je je armen eruit haalt, is de compressie rondom je bovenlichaam grotendeels weg.
De levering was heel traag en kwam rechtstreeks uit China. Op de website stond ten tijde van mijn bestelling dat de levertijd 3-4 werkdagen zou zijn, het werden er 8. Ozybag werkt met een vervoerder die online alleen maar negatieve reviews heeft en bij mij waren er ook tot 2 keer toe vertragingen. Het pakket deed er 6 dagen over om van Amsterdam naar mijn huis te komen...

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Zeer late levering, geen service.
Een aantal weken geleden een bestelling gedaan.
Daarna overspoelt met mails over vertraging, pre order en geduld, maar nog steeds niets ontvangen.
Via mail contact gezocht. De eerste keer snel een reactie ontvangen. Het zou aan postnl liggen.
Daar geloof ik niet in.
Het weer een mail dat er vertraging is en ze gaan onderzoeken hoe t kan.
Ben bang dat ik niets zal ontvangen en wel naar mn geld kan fluiten....
Het heeft lang geduurd...Maar dan is t toch zover. De ozybag is binnen.
Het product voldoet, de levering en service absoluut niet.
Er wordt zelfs geld geboden om een slechte review te verwijderen...

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Het is dat ik geen nul sterren kan…
Het is dat ik geen nul sterren kan geven. Bestelling in mei gedaan en nog steeds niet ontvangen na weken. De klantenservice reageert op geen enkele email. Zware teleurstelling.

Sleep Patches / slaap pleisters
De pleister gisteren voor het eerst gebruikt. Hij kwam na 1 minuut al los. Het is ook warm dus zweten we iets meer. Maar neem dit mee. Dan maar een wondpleister er over geplakt. Dat is dus een nadeel. Wel vrij snel in slaap, en bij mijn weten minder vaak of minder bewust wakker tijdens de nacht. De tijd zal uitwijzen of het echt een verschil maakt, want ik nam ook nog mijn melatonine, had wel de indruk dat ik beter heb geslapen. Ik ben hoopvol.

Onduidelijke en trage communicatie
Het bestellen op de website zelf ging makkelijk.
Het proces erna verliep echter bijzonder. Eerst kreeg ik een update over mijn 'pre-order', waar ik dus zelf niets van wist. Had ik ook terug gemaild en toen kreeg ik een dag later een mail dat mijn bestelling verzonden zou worden. Dit bleek echter maar een deel. Een week later kreeg ik pas een track en trace code van de ophaaldienst (in de tussentijd wel allemaal mailtjes met 'hoe bevalt je bestelling') en zelfs daar was t onduidelijk wanneer het kwam. Uiteindelijk kwam t diezelfde dag. Wanneer het 2e deel van mijn bestelling komt? Geen idee, daar hoor je niks over.
Door de traagheid en onduidelijke communicatie niet een winkel waar ik een volgende keer weer ga bestellen.

Essayé durant deux nuits
Essayé durant deux nuits.
Sujette aux insomnies, avec l'Ozybag je viens de passer deux nuits de 9 heures. Merci !

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Ich schlafe jetzt wie ein Baby
Ich schlafe jetzt wie ein Baby - der Ozybag umarmt mich genau richtig und hält mich kühl. Ich werde selten wach, weil ich mich drehe und wende. Wirklich eine Wende für meinen Schlaf.
Der Ozybag meine Wohlfühloase!!!❤️😘
VLG Katharina.R

Vastaus yritykseltä Ozysleep
De levertijd was veel te lang, het product is heerlijk.
De levertijd was veel te lang. Zo lang dat ik ze mailde met de vraag of ze een dropship bedrijf waren. Mijn advies: Lever gewoon binnen 2 dagen.
Het product was een test voor me. Ik ben blij deze test gedaan te hebben. Het ligt heerlijk in bed.

Vastaus yritykseltä Ozysleep
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.