owayo custom sports NL Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Je leert een bedrijf pas écht kennen als er iets fout gaat. In mijn geval had ik de fout zelf niet eens gezien, maar Owayo heeft die met een enorm snelle én correcte actie opgelost. Mooi product, gewe... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Had eerder al een keer een bestelling gedaan kwam nog een setje kleding tekort. Deze is nadien binnen een paar weken keurig afgeleverd voor dezelfde prijs. Communicatie verliep warm en snel. Goede co... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Prachtig shirt, design in stof en niet opgedrukt, dat maakte het echt fantastisch voor mij. Maat correct, zat perfect. Heel veel leuke reacties gehad! Op tijd geleverd, vriendelijke mail.

Saanut 3/5 tähteä

Ik ben erg tevreden over alle Owayo producten die ik tot nu toe heb aangeschaft. Pasvorm, kwaliteit en kleurvastheid zijn altijd prima. Echter het laatste wielershirt met lange mouwen (voor het eerst... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Kaikki arvostelut

274 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mooi en heel goed gemaakt.

De truitjes zijn heel mooi en van heel goede kwaliteit - zeer goed gemaakt en mooi gestikt. Strakke rugzakken die heel goed ogen.
Dus de truitjes zijn prima.
Maar het is wel onbegrijpelijk dat men de truitjes in winterstof één maat groter maakt dan de gevraagde maat. Dit omdat ze blijkbaar rekening houden met de onderkleding die men bij gebruik van deze (winter)truitjes zal dragen. Is het dan niet beter om op de maattabel aan te raden om deze truitjes omwille van de onderkleding (in de winter) wat groter te nemen. Nu levert men een truitje dat strikt gezien niet volgens de afmetingen op de maattabel gemaakt is. Heel vreemd toch.
Blijkbaar zouden echte wielerfanaten dit weten, maar ik heb toch mijn twijfels. Mijn echtgenote, die rugpatiënte, is draagt deze truitjes bij winderig weer en is er zeer tevreden over maar deze ongevraagde meermaat is dan wel totaal onnodig.

26. elokuuta 2026

Geachte klant,

bedankt voor uw feedback. Vergeleken met onze "zomeshrits", hebben wij de "wintershirts" een iets ruimere pasvorm gegeven. Wij raden aan om onder het wintershirt een vochtafdrijvende en ademingsactieve basislaag te dragen. Deze laag neemt vanzelfsprekend wat ruimte in, waardoor een ruimere pasvorm van het shirt noodzakelijk is. Tevens is het van belang dat onze maattabel op de juiste manier wordt geïnterpreteerd. Deze geeft namelijk niet de exacte afmeting van het product aan, echter, deze geeft aan welke maat volgens ons het beste bij een bepaalde borstomtrek past. Bij het verkeerd lezen van de maattabel of ander gebruik dan het beoogde doel (dragen zonder onderkleding), kan het gebeuren dat een product niet goed past. Om dergelijke scenarios te voorkomen bieden een service aan met paskleding.

Het owayo-team

Saanut 5/5 tähteä

Duidelijk en kwalitatief goed!

De website is overzichtelijk en duidelijk. Ik had een vraag voor de klantenservice en ik kreeg snel en helder antwoord. Fijn dat ze ook even checken of je ontwerp oké is! Enige ‘minpunt’ is dat er geen (of ik heb niet opgelet) extra lange shirts te bestellen zijn. Levering is ook goed en de shirts zijn kei mooi en van goede kwaliteit! (Pro5 polo hebben we besteld)

22. elokuuta 2026

De wachttijd …

De wachttijd van de levering zou sneller mogen.

5. elokuuta 2026

Beste Chris,

dank voor je feedback.

Wij maken professionele kwaliteit custom made shirts. Onze producten worden dus voor elke klant volledig nieuw gemaakt, naar eigen design. Dit betekent dat het productieproces logischerwijze wat langer duurt dan bij fabrikanten die hun producten kant – en klaar op de plank hebben liggen.

Wij hopen op je begrip hiervoor, en hopen dat je blij bent met het eindresultaat!

je owayo team

Topkwaliteit shirts

Topkwaliteit shirts; bestel al jaren bij Owayo; mijn eerste shirt (gebruik hem twee keer per week) ziet er nog uit als nieuw.

Strak ontwerp- en bestelproces, beloften worden waargemaakt en zelfs overtroffen. Levering binnen de aangegeven termijn.

5. elokuuta 2026
Saanut 3/5 tähteä

afdruk op het t-shirt lijkt zeer goed…

afdruk op het t-shirt lijkt zeer goed gedaan.t-shirt zelf voelt zeer goedkoop aan,heel dun...net het zelfde als je bij temu koopt.ik had meer een degelijke shirt verwacht,jammer.

27. heinäkuuta 2026

Beste klant,

dank voor je bestelling! Het spijt ons dat deze blijkbaar niet aan je verwachtingen heeft voldaan. Wij bieden uitsluitend hoogwaardige producten aan, waarbij wij streng op de kwaliteit letten. Hetzelfde geldt voor onze bedrukking en sublimatiedruk. Gelieve ons even te contacteren, zodat wij samen tot een goede oplossing kunnen komen.

Met vriendelijke groeten,
je owayo-team

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin