OSW B.V. Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alles was effectief en snel genoeg voor mij persoonlijk. Alleen had de sloopdienst geen nood of behoefte aan de herstel- en onderhoudsfacturen waarvan ik de copie's ( 11 ) had toegevoegd. Het onderho... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na ellendig lang onderhandelen met talloze kopers toch maar eens domweg online taxatie gedaan bij OSW en kwamen tot een goede eerlijke uitkomst. Nadien nam OSW contact op en was er een goede overeenko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een zeer goede ervaring met OSB gehad,' de verkoop liep zeer snel en easy', binnen 2 dagen was mijn Moto reeds verkocht'. De mensen van OSW zijn zeer professioneel en ook met attentie voor hen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed omdat er meermaals telefonisch contact met me opgenomen werd en men aan de telefoon heel vriendelijk was. Ook goed omdat de takelwagen tussen de afgesproken uren aankwam en alle papieren vlot in... Näytä lisää

1. Autojen välittäjä

Yrityksen kirjoittama

OSW biedt u diverse mogelijkheden om uw voertuig online eenvoudig, veilig en snel te verkopen. Via het OSW-platform meldt u uw voertuig eenvoudig en vrijblijvend aan en kunt u de reacties en biedingen zélf opvolgen.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Top service

Top service, motor binnen 24 uur verkocht aan een correcte prijs. Geen discussie meer bij ophaling, alles correct afgehandeld.

25. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Bedankt voor uw positieve review Roel! Fantastisch om te horen dat uw motor binnen 24 uur verkocht was en alles vlot en correct is afgehandeld. Dat is precies waar we naar streven!

Correct en duidelijk

Correct en duidelijk . Perfect afgehandeld.

25. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Bedankt voor uw review! Fijn om te horen dat alles correct en duidelijk is verlopen. We streven er altijd naar om het verkoopproces zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen.

Team OSW 🚗✅

Goede opvolging en correct

Goede opvolging en correct

23. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Dank u wel Freddy! Fijn dat u onze opvolging en afhandeling als correct heeft ervaren. We doen ons best om uw voertuig zo vlot en zorgeloos mogelijk te verkopen. Goed om te horen dat dat gelukt is!

Saanut 5/5 tähteä

Prima opvolging van ons dossier

Prima opvolging van ons dossier. OSW deed moeite om onze wagen te verkopen. Ophaling en betaling zijn vlot en correct verlopen. Dankjewel

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Heel fijn om te horen Hilde! We zijn blij dat de opvolging van uw voertuig goed verlopen is en dat alles vlot en correct werd afgehandeld.

Wij doen ons best om elke verkoop zo zorgeloos mogelijk te laten verlopen. Veel dank voor uw vertrouwen in OSW!

Saanut 2/5 tähteä

Ze bieden de helft van het bedrag wij…

Ze bieden de helft van het bedrag wij kopen auto’s was 65 procent hoger en het duurde meer dan een week voor een bod onderhoud compleet ingevuld er bij , jullie willen jullie er weer uit praten , jullie bod is 10.000 euro minder dan goedkoopste op marktplaats

18. tammikuuta 2025

Goedendag,

Hartelijk dank voor uw feedback.
Wij hebben een realistische prijs geboden, gebaseerd op het feit dat uw auto geïmporteerd is zonder onderhoudshistorie. Hierdoor is het onduidelijk wat er allemaal met en aan de auto gebeurd is.

Onze concullega werkt anders. Die biedt sneller meer, laat u naar hun vestiging toekomen, en gaat dan onderhandelen. Wij willen u direct een realistisch en goed bod doen, zodat u niet voor verassingen staat wanneer de auto wordt opgehaald.

Hopelijk heeft u nu een beter beeld hoe uw bod tot stand gekomen is.

Saanut 4/5 tähteä

Duidelijke info bij de inschrijving en…

Duidelijke info bij de inschrijving en vlugge afhandeling van de verkochte wagen

10. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Fijn dat alles vlot is verlopen Philippe! We streven ernaar om het verkoopproces zo eenvoudig en duidelijk mogelijk te maken.
Goed om te horen dat u tevreden bent met de inschrijving en de snelle afhandeling!

Alles ging perfect....

Alles ging perfect....

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Geweldig om te horen Ludo! We vinden het fijn dat alles perfect is verlopen en dat u tevreden bent met onze service. Bedankt voor uw vertrouwen!

Aan te bevelen verkoopsite

Zeer goede communicatie en service. Correct bod. Vlotte afhandeling van de verkoop. Zeker aan te bevelen.

7. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve woorden Leo! Fijn dat de communicatie en service naar wens waren en dat de verkoop vlot is verlopen. We waarderen uw aanbeveling en zijn blij dat we u goed hebben kunnen helpen!

Saanut 5/5 tähteä

Alles werd keurig volgens afspraak…

Alles werd keurig volgens afspraak uitgevoerd.
Heel snelle reactie/

9. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Goed om te horen Robert! We hechten veel waarde aan een vlotte en correcte afhandeling, dus fijn dat alles volgens afspraak is verlopen.

Bedankt voor uw vertrouwen en goede feedback!

Saanut 4/5 tähteä

Vlotte en snelle verkoop zonder…

Vlotte en snelle verkoop zonder discussie.

18. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Fijn dat alles zo vlot en zonder gedoe is verlopen Joeri! We streven naar een zorgeloze verkoop. Bedankt voor uw vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Handen achter je hoofd en relaxen

Het bedrijf neemt alle initiatief en regelt alles voor je. Vriendelijk personeel zorgt uiteindelijk voor een soepele overdracht. Al in al, zeker aangeraden.

9. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Dat klinkt als een ontspannen verkoopervaring Yoseppo! 😎 Fijn om te horen dat u zich nergens zorgen over hoefde te maken en dat alles soepel is geregeld.

We waarderen uw mooie woorden en uw aanbeveling!

Saanut 5/5 tähteä

Snelle reactie ,eerlijke prijs…

Snelle reactie ,eerlijke prijs ,probleemloze en snelle verdere afhandeling

6. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Blij om te horen dat alles vlot en zonder problemen is verlopen Daykiki! 🚗😊 Een snelle reactie en een eerlijke prijs zijn precies waar we voor staan. Bedankt voor uw reactie!

Gemakkelijk en vlot

Gemakkelijk en vlot
Betrouwbaar

30. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Goed om te horen dat u de verkoop als gemakkelijk en vlot heeft ervaren! Betrouwbaarheid staat bij ons voorop, dus fijn dat dit zo is overgekomen. Bedankt voor uw vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

Ik beveel OSW echt aan als je je auto wilt verkopen.

Ik ben zeer tevreden met de fijne en corecte bemiddeling en verkoop van mijn Ford Fiesta .

29. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Mooi dat alles naar tevredenheid is verlopen Guillaume! 🚗 Fijn dat de bemiddeling en verkoop van uw Ford Fiesta soepel zijn gegaan. Bedankt voor uw vertrouwen!

Vriendelijke groet,

Verkoop autp

Ik moest de auto van mijn mama verkopen, omdat hij niet meer door de keuring is geraakt, en het voor ons niet meer de moeite was om te repareren. Ik kreeg direct antwoord, ze zijn de auto komen halen en alles is goed en correct verlopen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik ben zeer blij dat ik dit via hun heb kunnen doen omdat ik er toch wel wat stress voor had . Bedankt voor jullie correctheid en goede service.

16. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Wat fijn om te horen dat we u konden helpen bij de verkoop van de auto van uw moeder! We begrijpen dat dit best een spannende stap kan zijn, dus des te beter dat alles vlot en correct is verlopen.

Dank u voor uw vertrouwen en uw mooie woorden, dat waarderen we enorm!

Saanut 5/5 tähteä

Correcte en behulpzame chauffeur en…

Correcte en behulpzame chauffeur en snel afgehandeld bedankt

2. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Goed om te horen Eddy! Fijn dat alles snel en correct is verlopen en dat de chauffeur u goed geholpen heeft. Bedankt voor uw review!

Saanut 3/5 tähteä

Afspraken

Concrete afspraken die gehouden werden

6. marraskuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Fijn dat alles volgens afspraak is verlopen Rudi! Bedankt voor uw vertrouwen!

Saanut 5/5 tähteä

De energie en opvolging die dit bedrijf…

De energie en opvolging die dit bedrijf hanteert is uitzonderlijk. Je zou haast denken dat het niet echt is….doe zo verder zou ik zeggen!

30. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Wat een geweldig compliment! 🚀 Fijn om te horen dat onze inzet en opvolging zo positief opvallen. We blijven ons best doen, bedankt voor uw enthousiaste review!

Team OSW 😊

Saanut 5/5 tähteä

Een vlugge,betrouwbare en correcte…

Een vlugge,betrouwbare en correcte afhandeling. Een firma om iedereen aan te bevelen die een auto wenst te verkopen.👍👍👍

21. lokakuuta 2024

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Bedankt voor uw mooie woorden! Fijn dat alles snel en correct is verlopen. We waarderen uw aanbeveling enorm!

Team OSW 👍🚗

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin