OSW B.V. Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alles was effectief en snel genoeg voor mij persoonlijk. Alleen had de sloopdienst geen nood of behoefte aan de herstel- en onderhoudsfacturen waarvan ik de copie's ( 11 ) had toegevoegd. Het onderho... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na ellendig lang onderhandelen met talloze kopers toch maar eens domweg online taxatie gedaan bij OSW en kwamen tot een goede eerlijke uitkomst. Nadien nam OSW contact op en was er een goede overeenko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een zeer goede ervaring met OSB gehad,' de verkoop liep zeer snel en easy', binnen 2 dagen was mijn Moto reeds verkocht'. De mensen van OSW zijn zeer professioneel en ook met attentie voor hen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed omdat er meermaals telefonisch contact met me opgenomen werd en men aan de telefoon heel vriendelijk was. Ook goed omdat de takelwagen tussen de afgesproken uren aankwam en alle papieren vlot in... Näytä lisää

1. Autojen välittäjä

Yrityksen kirjoittama

OSW biedt u diverse mogelijkheden om uw voertuig online eenvoudig, veilig en snel te verkopen. Via het OSW-platform meldt u uw voertuig eenvoudig en vrijblijvend aan en kunt u de reacties en biedingen zélf opvolgen.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

De afspraken werden strikt nageleefd

De afspraken werden strikt nageleefd. Er was vlot telefonisch contact over de ophaling van het wrak. Het was wel een vroeg uurtje 5 uur in de ochtend, maar dat was geen probleem voor mij. De afhandeling met ophaler is ook vlot verlopen. Een echte aanrader

15. huhtikuuta 2025

Vlotte samenwerking

Werd rechtstreeks en onmiddellijk op de hoogte gehouden van het bod. Snelle afhandeling erna met koper. Alles heel vlot en eerlijk verlopen.

11. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Snelle en correcte afhandeling voor…

Snelle en correcte afhandeling voor auto bemiddeling
Goed bereikbaar en snel schakelen tussen klant en opkoper
Prettig in het contact
Toen de deal niet doorging omdat ik via een andere dealer een goede inruilprijs kreeg deden ze niet moeilijk

10. huhtikuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Correcte afhandeling

Correcte afhandeling. De afspraken werden correct nagekomen..
Wel spijtig dat ze om 5u30 al de wagen kwamen halen.. Dat was even vroeg opstaan

4. huhtikuuta 2025

Betrouwbaar

Osw zat er bovenop. Heeft heel goed de vinger aan de pols blijven houden totdat verkoop rond was.

14. maaliskuuta 2025

vlotte en correcte regeling

na verkoop van mijn wrak, werd alles vlot geregeld en
dat ik blij was met de goede afloop ! Zeer content dat ik het via OSW heb gedaan! Een aanrader, zeker en vast! ;-)

11. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Wat fijn om te horen Geert! Mooi dat alles vlot en correct werd geregeld en dat u tevreden bent met de afloop.

We begrijpen dat het verkopen van een wrak soms gedoe kan zijn, dus des te beter dat het via OSW zo soepel verliep. Bedankt voor uw vertrouwen én uw enthousiaste aanbeveling!

Team OSW

Wat een service!

Ten eerste was het heel eenvoudig om je auto aan te melden. Eens aangemeld was er al na enkele uren een bod. Na goedkeuring van het bod, volgenden heel snel de gegevens van de koper en reeds na één dag, kregen we telefoon van OSW met de vraag of de koper reeds contact had genomen of dat we graag wilden dat zij ons in contact zouden brengen met de koper. Binnen een halve week was de auto opgehaald. Dat noem ik nog eens een service!

12. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Wat een mooie ervaring, Huguette! Fijn dat alles zo snel en vlot geregeld werd, van aanmelding tot ophaling.

We vinden het belangrijk om actief mee te denken, dus goed om te horen dat u onze service als zo behulpzaam heeft ervaren. Bedankt voor uw vertrouwen en enthousiaste review!

Team OSW 🚗

Alles volgens afspraak afgehandeld

Alles volgens afspraak afgehandeld
En op afgesproken tijd en uur voertuig afgehaald ,papieren en onderhoudhistorie overhandigd En betaling correct betaald Dus een dikke 10 op 10

28. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä OSW B.V.

Bedankt voor uw mooie review Hans! Fijn dat alles precies volgens afspraak is verlopen en dat de ophaling, betaling en papierwerk vlot geregeld waren. Een dikke 10 op 10 krijgen is altijd geweldig om te horen! Veel dank voor uw vertrouwen.

Team OSW 🚗👍

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin