OSW B.V. Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Alles was effectief en snel genoeg voor mij persoonlijk. Alleen had de sloopdienst geen nood of behoefte aan de herstel- en onderhoudsfacturen waarvan ik de copie's ( 11 ) had toegevoegd. Het onderho... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Na ellendig lang onderhandelen met talloze kopers toch maar eens domweg online taxatie gedaan bij OSW en kwamen tot een goede eerlijke uitkomst. Nadien nam OSW contact op en was er een goede overeenko... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb een zeer goede ervaring met OSB gehad,' de verkoop liep zeer snel en easy', binnen 2 dagen was mijn Moto reeds verkocht'. De mensen van OSW zijn zeer professioneel en ook met attentie voor hen... Näytä lisää

Saanut 4/5 tähteä

Goed omdat er meermaals telefonisch contact met me opgenomen werd en men aan de telefoon heel vriendelijk was. Ook goed omdat de takelwagen tussen de afgesproken uren aankwam en alle papieren vlot in... Näytä lisää

1. Autojen välittäjä

Yrityksen kirjoittama

OSW biedt u diverse mogelijkheden om uw voertuig online eenvoudig, veilig en snel te verkopen. Via het OSW-platform meldt u uw voertuig eenvoudig en vrijblijvend aan en kunt u de reacties en biedingen zélf opvolgen.

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

70 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Heel tevreden!

Snelle reactie, goede opvolging, duidelijke communicatie, vriendelijke service;
Heel tevreden!

20. heinäkuuta 2026

tip top verlopen

tip top verlopen. Ik kreeg direct een correct bod. Was voor een auto die hooguit nog wat waard was voor schroot en wat wisselstukken. In mijn zoektocht naar een ophaaldienst, had ik ook +- 10 andere opkopers via internet gecontacteerd. was verloren moeite. Niet 1 daarvan reageerde nog maar half zo goed als OSW. Niet 1 daarvan gaf me nog maar een correct bod.
Zoek niet verder, OSW was snel, correct, en ook de ophaling van de wagen en de betaling verliep moeiteloos.

7. toukokuuta 2026
Saanut 5/5 tähteä

Zeer positieve eerste ervaring met OSW!

Eerste keer dat ik via OSW een motor te koop aanbood en alles verliep echt super vlot. Na enkele bijkomende vragen telefonisch werd er een koper gevonden. Instructies zijn heel duidelijk en heb die ook opgevolgd waardoor de motor een paar dagen later reeds werd opgehaald, zeker een aanrader!

30. huhtikuuta 2026
Saanut 1/5 tähteä

Lowballers next level

Ze bieden zogenaamd een betere prijs dan handelaren, maar doen een bod van ongeveer €4.000 onder het laagste bod van al hun concurrenten, terwijl ze adverteren dat ze de beste biedingen doen.

8. huhtikuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin