Alles was effectief en snel genoeg voor mij persoonlijk. Alleen had de sloopdienst geen nood of behoefte aan de herstel- en onderhoudsfacturen waarvan ik de copie's ( 11 ) had toegevoegd. Het onderho... Näytä lisää
Na ellendig lang onderhandelen met talloze kopers toch maar eens domweg online taxatie gedaan bij OSW en kwamen tot een goede eerlijke uitkomst. Nadien nam OSW contact op en was er een goede overeenko... Näytä lisää
Ik heb een zeer goede ervaring met OSB gehad,' de verkoop liep zeer snel en easy', binnen 2 dagen was mijn Moto reeds verkocht'. De mensen van OSW zijn zeer professioneel en ook met attentie voor hen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
OSW biedt u diverse mogelijkheden om uw voertuig online eenvoudig, veilig en snel te verkopen. Via het OSW-platform meldt u uw voertuig eenvoudig en vrijblijvend aan en kunt u de reacties en biedingen zélf opvolgen.
Nevelgaarde 8, 3436 ZZ, Nieuwegein, Hollanti
- 03 / 80.81.631
- info@osw.be
- osw.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Snelle verkoop en vriendelijke mensen.
Snelle verkoop en vriendelijke mensen.
Top firma.
Uitstekende service
Via OSW verkopen was een super ervaring. Zeer stipt, onmiddellijke reacties op mijn vragen. M.a.w. zeer klantvriendelijk! Ik kan het iedereen ten zeerste aanraden.
Dit bedrijf heeft snel auto naar de…
Dit bedrijf heeft snel auto naar de sloop gebracht.Snel alles geregeld.
Snel en vlot contact en verkoop
Er was snel een eerste contact na plaatsing van de advertentie. daarna correct afgehandeld door de koper.
Eenvoudig, snel en efficiënt.
Het was eenvoudig om het voertuig te koop aan te bieden op het internet met foto's en beschrijving. We werden persoonlijk gecontacteerd door OSW wanneer er een koper was en alles werd netjes opgevolgd zoals afgesproken. Het verliep vlot en snel. Goede, vriendelijke contacten.
Alles correct verlopen volgens de…
Alles correct verlopen volgens de afspraken!
Top!
Leuk dat ze er zelf moeite voor doen! Ze bellen en volgen alles goed op! Het ging super gemakkelijk en vlot!
De chauffeur die mijn wagen kwam ophalen was ook mega vriendelijk!!
Snel en correct
De mensen hebben snel en correct gehandeld. Bedankt!
Heel snelle en correcte afhandeling
Heel snelle en correcte afhandeling. Geld onmiddellijk op de rekening. Afhaling zonder problemen verlopen.
Toppie
Zeer snelle en vlotte afhandeling, alles vlot verlopen.
Top!
Vlotte communicatie. Mooi op tijd en vlotte ophaling van voertuig.
Dankjewel!
Sloopauto snel verkocht
Sloopauto snel verkocht na het online formulier ingevuld te hebben. Vriendelijke telefonische contactname met het geven van een bod. Vlotte opvolging en afstemming voor het ophalen van de auto. Deze werd opgehaald op het afgesproken tijdstip, het papierwerk verliep vlot, zeer vriendelijke chauffeur. Onmiddellijke contante betaling. Niets op aan te merken. Perfect!
OSW heeft vlot geholpen de motor te verkopen, de opkoper die langs kwam heeft me een slechter gevoel gegeven bij de verkoop.
OSW heeft goed geholpen met een initiëel bod te krijgen op mijn motor. (6000 euro) Toen de opkoper uiteindelijk langskwam beweerde hij dat de koppeling en het balfhoofd versleten was en dit nog allemaal vervangen moest worden. Hierdoor deed hij een bod dat 500 euro onder de afgesproken prijs lag. Ik heb een beetje mijn twijfels bij zijn verhaal aangezien dat het om een Honda CB650R van 2022 met 18000Km op de teller gaat en hij altijd tijdig bij de dealer op onderhoud is geweest. Omdat hij er toch was ben ik uiteindelijk akkoord gegaan met een bod van 5750 euro.
correct en vlug
In zijn geheel genomen tevreden
Goed omdat er meermaals telefonisch contact met me opgenomen werd en men aan de telefoon heel vriendelijk was. Ook goed omdat de takelwagen tussen de afgesproken uren aankwam en alle papieren vlot in orde gebracht werden + betaling ook.
Minder goed vond ik dat ik maar 100 euro kreeg voor de wagen terwijl er nieuwe banden ter waarde van 220 euro op stonden. Ik had toch op iets meer gehoopt.
Alles goed en correct afgehandeld
Goede en snelle service.
Goede en snelle service.
Verkoop was snel geregeld
Prima contact
Prima contact. Snelle respons en afwerking van de verkoop.