Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Näytä lisää

Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Näytä lisää

For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Näytä lisää

Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent. Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

3 t. arvostelua

On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

det var den bedste oplevelse som jeg har haft og ham der sidder i kassen med det orange hår er en sød gut

det var den bedste oplevelse som jeg har haft og alr var godt, service mad og priser er alt er godt og elsker det sted,

29. marraskuuta 2023

Hej Jens-Julius
Jeg tror du er kommet til at skrive din besked, til det forkerte selskab. Ørsted er el og naturgas leverandør. Vi sælger ikke mad hos os, og har desværre ikke denne søde gut ansat.

Men jeg synes da bestemt at denne gut, skal have denne flotte anmeldelse. Derfor synes jeg du skal ændre eller oprette en ny besked til ham her på trustpilot.

Dejlig dag til dig.
Venlig Hilsen
Customer Care.

Hurtig og høflig betjening.

Hurtig og høflig betjening.
Jeg fik løst mit problem.
og regner så også med at alt er på plads mhp.
Fraflytning og afregning

26. lokakuuta 2023

Hej Vivi

Tusinde tak for de fem stjerner.

Dejligt at du har haft en god oplevelse i forbindelse med din fraflytning.

Tak for et godt og langt samarbejde.

Gennemført udueligt møgfirma

Vi har haft to elmålere der afregnes til Ørsted, de har i mange været tilmeldt til betaling med Betalingsservice. Men Ørsted har slettet betalingsservice aftale uden at give os nogen meddelelse om det. De sender os hverken breve eller mails om at der ikke er betalt og at vi skal på en anden måde. Det første vi hører til det er et brev fra deres inkasso firma med en masse gebyrer.

Efter at kæmpet at få lov til at logge ind til vores regninger på Ørsteds hjemmeside kan vi selvfølgelig ikke få lov til at tilmelde regningerne til betaling derinde, vi kan heller få lov til at skrive dem en besked eller mail. Så nu har vi så modtaget elregningen fra næste måned fra Ørsted gennem inkassofirmaet igen. Vi bliver nødt til at finde et andet elfirma der kan finde ud af at sende en mail.

11. lokakuuta 2023

Kære Rune,

Tak for din tålmodighed.

Vi har over de sidste par uger gjort flere forsøg på at komme i kontakt med dig, desværre uden held. For at sikre, at du får alle de nødvendige oplysninger, har vi i stedet sendt dig en e-mail.
Vi undskylder for det forløb, du har oplevet, for det har virkeligt ikke været kønt. Det vil vi gerne rette op på og håber, at du vil give os en ny chance for at bevise, at din oplevelse som kunde hos faktisk (som i de fleste tilfælde) kan være positiv og problemfri. Og på at få muligheden for at levere den service, du fortjener.

Venlig hilsen,
___________________________________________________________
Hej Rune

Vi vil meget gerne undersøge sagen nærmere.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig.

Customer Care

Glædelig oplevelse med kundetjeneste som ikke er skyld i forviklinger

Kære Ørsted !
Min tidligere anmeldelse trækkes hermed tilbage.
På trods af forviklingerne, kæmpede kundetjenesten for at imødekomme vores berettigede klage, og tingene blev løst.
Den uge uden strøm glemmer vi hurtigt.
Vi er stadig kunde hos Ørsted

28. syyskuuta 2023

Hej Klaus,

Tak fordi du har valgt at sætte ord på din oplevelse med os.

Vi har nu undersøgt sagen nærmere, og efter vores snak, er der kommet styr på sagen.
Det er selvfølgelig meningen at det skal opleves nemt og gnidningsfrit, at være kunde hos os.
Vi er glade for at det lykkes os at rette op, og at du forsat er kunde hos os.

----------------------------------------------------------------------------

Hej Klaus,

Mange tak for din anmeldelse, vi er i gang med at følge op på sagen.

Vi vender retur til dig hurtigst muligt.

Anders A. - topklasse service

Anders A. er en dygtig medarbejder, som holder hvad han lover. Lytter og imødekommer mig som kunde. Det er virkelig en god oplevelse at blive mødt af en så kompetent en medarbejder. Håber Ørsted holder fast i sådan en som ham.

26. syyskuuta 2023

Hej Charlotte.

Tusind tak for de fem stjerner - de glæder os helt vildt.

Det er dejligt at se vi har mødt dine forventninger, og det er en fornøjelse at læse din anmeldelse.

Jeg har viderebragt din anerkendelse til Anders og køber flødeboller til alle i Customer Care i eftermiddag - det skal fejres.

Heidi P.
Teamlead Customer Care

Altid Rigtig god kundeservice

Altid Rigtig god kundeservice - uanset om det er på mail eller når man ringer ind (Erhverv)

19. syyskuuta 2023

Hej Suzette.

Tusind tak for de fem stjerner.

Det er fedt at høre, at du har en god oplevelse. Vi står klar igen når du har brug for os.

Ha' en fantastisk aften

Heidi P / Customer Care

Ørsted = Alt alt for dyrt EL og extrem…

Ørsted = Alt alt for dyrt EL og extrem dårlig service!
Opkrævningsmetoder der er umulige at gennemskue, som fx at udsende efter-reguleringer i august, gor perioden september til december 2022.
Skyhøje regninger der ikke kan læses/forståes af nogen.
Hvis du stadig er kunde hos Ørsted -
Flyt til andet selskab så hurtigt som muligt - det er faktisk nemt og du vil ikke fortryde det!!
Din loyalitet giver Ørsted intet for.
De skruer bare prisen mere op, og sender flere "uigennemsigtige" regninger.
Kom væk i en fart!!

1. syyskuuta 2023

Hej Per,

Tak for de mange samtaler, både over telefonen og via e-mail. Vi ridser kort op herunder, hvad vi talte om.

Vi har nøje gennemgået din afregning, og den er blevet behandlet i overensstemmelse med gældende regler og procedurer. Den regulering, du har modtaget, relaterer sig til omkostninger som vi viderefakturerer vi på vegne af dit net selskab.

Vi beklager selvfølgeligt den forvirring og utilfredshed denne regulering har forårsaget og er helt med på, at det kan være frustrerende, når processer kan opfattes som utilstrækkelige ugennemskuelige eller utilfredsstillende. Men det er vigtigt for os, at du som kunde føler dig hørt og forstået.

Selvom vi desværre ikke kan ændre på den specifikke regulering i dette tilfælde, tager vi dine input alvorligt og vil arbejde på at forbedre vores kommunikation og forklaring af eventuelt lignende sager i fremtiden.

______________________________________________________________________________

Hej Per,

Vi vil meget gerne høre mere om, hvad der er sket, siden du desværre ikke har haft en god oplevelse ved os.

Vi har derfor sendt dig en anmodning om dine kontakt oplysninger, så vi kan kontakte dig og høre om din oplevelse.

assistance

hurtig og præcis hjælp

24. elokuuta 2023

Hej John.

Tusind tak for de fem stjerner.

Vi gør os umage med at være ordentlige og gøre det nemt at være kunde ved os, og vi værdsætter din anmeldelse meget.

Rigtig god dag

Heidi P.

hurtig og nem tilmelding

10. elokuuta 2023

Hej Kjeld

Mange tak for de 5 stjerner og den fine anmeldelse.

Vi ser frem til et godt samarbejde.

Omstændig proces ved…

Omstændig proces ved ejerskifteregistrering. Her er stadig en monopolistisk tilgang til løsning af en generisk serviceopgave.

25. heinäkuuta 2023

Hej Klaus

Tak for din anmeldelse

Vi er kede af, at din forventning til processen omkring din tilmelding ikke kunne blive indfriet.

Vi vil gerne i dialog med dig for at høre nærmere om din oplevelse og du er meget velkommen til at kontakte os på telefonnummer 99 55 35 00, så vi sammen kan finde ud af hvad vi kan gøre bedre i fremtiden.

Rikke J og Mette M gav god og venlig service - både telefonisk og skriftligt

10. heinäkuuta 2023

Hej Tom.

Mange tak for den flotte anmeldelse, og vi værdsætter meget, at du har taget dig tiden til at lave den. Rosen er videreformidlet til Rikke og Mette.

Det er en stor fornøjelse at læse, at vi er lykkedes med at give dig en god kundeoplevelse, og vi ser frem til at være dig behjælpelig igen en anden gang.

Rigtig god dag

Heidi P, Customer Care

Kundeservice Omkring henvendelse af skift af produkt…

Omkring henvendelse af skift af produkt og ekstra kunde på regning blev der reagerer omgående og effektivt. Intet at sætte en finger på.
Ulrik

28. kesäkuuta 2023

Hej Ulrik

Tak for de 5 stjerner og vi værdsætter din fine anmeldelse.

Vi ser frem til at kunne være behjælpelig en anden gang.

Konkret og personlig betjening

Meget personlig, kompetent og konkret rådgivning fra Anders og de øvrige kolleger i Ørsted

25. toukokuuta 2023

Hej Charlotte,

Tak fordi du tog dig tid til at skrive en anmeldelse og dele din oplevelse med os.

Det sætter vi meget stor pris på.

God weekend

Rikke J. /Customer Care

Hurtig tilbagemelding er efterhånden…

Hurtig tilbagemelding er efterhånden ikke almindelig, så derfor er det rart at erfare dette hos Ørsted Erhverv.

10. toukokuuta 2023

Hej Hans Peter.

Tak for din anmeldelse som vi værdsætter højt.

Vi har stor fokus på vores svartid.

Hvis vi kan hjælpe med andet, så er du velkommen til at kontakte os igen.

Rigtig god dag.

5 stjerner for SUPER hurtig responstid

5 stjerner for SUPER hurtig responstid, hvilket er en sjældenhed i den branche!

27. huhtikuuta 2023

Hej Jonathan,

Tak for dine fem stjerner.

Vi sætter stor pris på anmeldelsen og er glade for at vi kunne hjælpe dig med hurtigt svar.

Du er velkommen til at kontakte os igen, hvis der er andet som vi kan hjælpe dig med.

Customer Care

Ekspedit og venlig betjening.

Ekspedit og venlig betjening.
Hjælpsom og vendte hurtigt tilbage med svar.

17. huhtikuuta 2023

Hej Jan,

Tak for den meget fine anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

Vi er glade for at kunne hjælpe vores kunder, og vi sætter en ære i god kundeservice.

Ørsted faldet i søvn?

Der er nu gået 16 dage, siden jeg rettede en simpel forspørgsel til Ørsted. Intet svar endnu.

29. maaliskuuta 2023

Hej Per,

Tak for din anmeldelse. Nej vi er skam vågne og på arbejde. Vi har et ret godt overblik over vores e-mails og har søgt efter din besked. Desværre uden held. Det er muligt vi ikke søger det rette sted, hvilken mail har du sendt din forespørgsel til?

--------------------------------------------------------

Opdatering:

Nu har vi endevendt alle postkasser og faktisk fundet din e-mail.
Det har vist os at vi har en intern proces, der ikke virker efter hensigten. Det får vi nu løst, så det ikke gentager sig.

Vi kikker ind i din sag og kontakter dig på mandag.
Det var ikke elegant og vi er oprigtigt kede af, at du har haft denne oplevelse af ikke at få svar. Vi lover at rette op.

Customer Care.

This company contributes to reducing…

This company contributes to reducing the impact of climate change

14. huhtikuuta 2023

Dear Yanuar,

Thank you for taking the time to leave a review on our company. We are thrilled to hear that you appreciate our efforts to reduce the impact of climate change.

At our company, we take our responsibility to the environment seriously.

Best regards,

Ørsted tænker på kunden 😊

Dejligt at blive orienteret og hjulpet en professionel medarbejder der tænker klogt. Det er derfor man bliver hos Ørsted 😊
Mvh Nils Lyngby

1. maaliskuuta 2023

Hej Nils

Mange tak for din flotte anmeldelse og fordi du har taget dig tiden til det.

Det er en stor fornøjelse at læse at vi lykkes med at give dig en god kundeoplevelse.

Med Venlig Hilsen
Michelle E. / Kundeservice

Meget venlig og relavant hjælp.

Meget venlig og relavant hjælp.
Vi er en boligforening der består af flere bygninger med lejligheder og et fælleshus hvor vi har vores varmeproduktion. En i øvrigt korrekt BBR registrering skulle have lidt hjælp til at berettige til afgiftsnedsættelse.

1. maaliskuuta 2023

Hej Kjeld,

Tak for din fine anmeldelse, og de 5 stjerner.
Vi sætter stor pris på, at du tog dig tiden til at lave denne anmeldelse.

Vi glæder os til at være behjælpelig igen en anden gang.

Rikke J / Kundeservice