Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent. Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.
Yrityksen kirjoittama
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
This is the future! Windparks onshore and offshore to generate electricity. We need those and we need MORE

Vastaus yritykseltä Ørsted
Vi har modtaget en rykker fra Ørsted, men vi kan ikke se, at vi har modtaget regningen - derfor retter vi henvendelse til Ørsted, men den forklaring vi får er aldeles uforståelig, og det er ikke første gang vi har denne oplevelse.
Det er stærkt utilfredsstillende.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Super god kunde service,rar sjov og hjælpsom!

Vastaus yritykseltä Ørsted
For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsinket gennemsnitspris fra sidste måned - nu vælger man timepris i stedet for flexaftale i blinde.
Ikke så underligt, at Ørsted har kæmpe overskud, så aktionærerne forgyldes, mens forbrugernes betaler.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Uforskammet kunde service !!
Skulle skifte fra fastpris, som jeg ikke kunne se, jeg havde på min profil på Ørsted..
Det vil de åbenbart gerne skjule...
Hun ville først finde ud af om jeg havde mulighed for at skifte, som om det var første gang der var nogle der ringet ind om det..
Så nu har jeg Nettopower som el selskab.. Supper kunde service :-)

Vastaus yritykseltä Ørsted
Jeg har aldrig oplevet så et uambitiøst projekt som jeres. I lukker ned for jeres kunders strøm velvidende omkring at det ødelægger en hel weekends omsætning. Har været kunde hos jer i pågældende forretning siden 2018 indtil dags dato og der har aldrig været problemer med betalingen. Vi er tilmeldt betalingsservice og der har været hævet hver måned. Der er pga besynderlige grunde ikke hævet for december måned 2022 men november 2022 og januar 2023 er trukket og betalt. man vælger som en ansvarlig strømudbyder at hæve pengene for januar 2023 og lukke ned for strømmen pga en manglende betaling for december 2022? hvorfor hæves der ikke for december måned samtidigt? Når man så ringer til jer benytter i lejligheden til at fortælle at vi er gode kunder men vi skal oprette en helt ny aftale med ekstra forudbetaling? Kunne det tænkes at dette er en måde at tvinge jeres allerede "gode kunder" at oprette en helt ny aftale som er mere favorabel? Hvis det er sådan i behandler jeres gode kunder så er jeg super for glad for at vi ikke er i bad standing hos jer! Nu vil jeg benytte min torsdag aften på at skifte orsted ud i alle mine forretninger hvor i leverer min strøm.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Faktura kom ikke frem pr. post - Ørsted kontakter os pr. mail, så betaling kan ske, inden der tilskrives renter mm - god service

Vastaus yritykseltä Ørsted
Ved gentagen henvendelse til Ørsted om hvordan aconto el-betaling regnes ud og hvordan det hænger sammen med de forventede forbrug der er angivet på Mit Ørsted, får jeg enten ingen svar eller meningsløse svar. Svært at budgettere sin elregning på denne måde!

Vastaus yritykseltä Ørsted
Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.
Virkelig fin kundeservice.
Det er ærgerligt Ørsted ikke længere kan være vores elleverandør. Vi overgår fra erhvervskunde til privatkunde i forbindelse med privat solcelleanlæg.
Vi siger hermed tak for utrolig mange års kundetilfredshed. Så farvel og tak til, hvad I nu har heddet gennem de 50år, vi har været kunder - Nesa - Dong - Ørsted

Vastaus yritykseltä Ørsted
Opdatering: Det viser sig at Andel Energi bare har henvist til Ørsted, som tilsyneladende ikke har noget med dette at gøre. Så fejlen ligger hos Andel Energi og Ikke Ørsted (som i det mindste vender tilbage til sine kunder).
Opdatering: Det er jo ikke min aftale hos Andel Energi jeg skal rådgives om, for dem har jeg snakket med! De siger at det er jer som flytte mig over til jer og i er også CC'et på den mail. Det er kun jer der kan flytte mit abonnement fra Basis Energi over til Basis El Variabel timepris siger de!
Reagerer ikke på ens henvendelser. Har prøvet at komme i kontakt i flere måneder nu, så det er komplet umuligt at gøre noget som helst ved sin el-aftale via Andel Energi, fordi i ikke har noget kundeservice 👎

Vastaus yritykseltä Ørsted
Abonnementsprisen for produktet "Tank El" fremgik ikke af websiderne, men da jeg spurgte kundeservice, fik jeg hurtigt svar på det.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Jeg har i dag modtaget en anmodning om refusion fra orsted.dk. Jeg har aldrig været i kontakt med orsted, så denne undre mig.

Vastaus yritykseltä Ørsted
hej det var god servise men manglede information om min vidresendelse

Vastaus yritykseltä Ørsted
God service og god betjening fra Ørsteds support.
Elregningen er dog blevet lidt, men det er jo ikke jeres skyld.

Vastaus yritykseltä Ørsted
I recently received Orsted's Hornsea 3 Offshore Wind Farm community Newsletter. It was uninformative and disappointing and just another piece of junk mail going into the recycling.
I'm in favour of a quick transition to renewable energy (except nuclear, which is not 'green' by any stretch of the imagination). However, your Newsletter is really a waste of resources and energy and most copies, I am certain, will go directly in a bin without more than a glance. Perhaps though, that is the intention of those highly paid executives who oversee such publications.
All I learned is that Orsted doesn't want to tell their audience the one thing that they really want to know...Where are the electricity power lines coming ashore, and what are the exact routes.
Personally, I'd like to know how many birds, not just seabirds, are Orsted Wind Farms killing and what, if anything are they doing to mitigate collisions. They mention one minor initiative, but saving a few kittiwakes is a good example of greenwashing. There's plenty of other species that must be dying in large numbers as a consequence of Offshore Wind Farms (they are now getting to be ubiquitous in the N sea). I doubt very much if Orsted is really aware of what the long-term effects on affected bird populations might be, and I doubt the decision makers and people raking in the profits care about the consequences.
I'd like to see more effort into identifying and implementing solutions to reduce collisions by birds. And full disclosure about the effects on birds, fish, the seabed ecosystem etc.
Sent from Yahoo Mail on Android

Vastaus yritykseltä Ørsted
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.