Pas på der løber falske mails rundt fra Ørsted . Ørsted DIN FAKTURA ER ONLINE Hej , Vi informerer dig skriftligt om, at den sidste afvikling af din faktura for April 2021 blev beta... Näytä lisää
Jeg har de sidste måneder haft mail korrespondence med Ørsted. Hvert spørgsmål jeg har haft, er blevet venligt og præcist besvaret. Sidste ? skrev jeg i aftes. Det kom der svar på her til morgen.... Näytä lisää
For dårligt at Ørsted ikke har en app, hvor man kan følge timeprisen for el (som f.eks. Andel har det) - hvordan skal man vide, hvornår strømmen er billigst, når det eneste, I kan oplyse, er en forsi... Näytä lisää
Meget tilfreds med den pågældende medarbejder. Løste problemet straks og kompetent. Men en ventetid på over 7 minutter som nr. 1 i køen fra start til slut var utilfredsstillende.
On vastannut 75 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Svar på mit spørgsmål 2 timer efter jeg spurgte, og lige så hurtigt svar på mit tillægsspørgsmål

Vastaus yritykseltä Ørsted
Meget hurtigt svar på en lidt kompliceret forespørgsel

Vastaus yritykseltä Ørsted
Hurtigt svar og hjælp med tilmedling af el-måler

Vastaus yritykseltä Ørsted
Rutinerne og kundevenligheden er i bund. Deres kundebehandler er venlig men hun kan ikke rette op på et stift uigennemtrængeligt system af upraktiske rutiner for alt. Jeg har skiftet alle vores aftaler over til konkurrenten som heldigvis gør det modsatte. Nemlig at målet er at både kunde og virksomhed har en god oplevelse af samarbejdet.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Jeg fik hjælp af en Charlotte fra Ørsted, ifm. etablering af to nye erhvervsaftaler. Hun leverede bare ekstrem god service hele vejen igennem.

Vastaus yritykseltä Ørsted
1 ud af mange af vore opkrævninger, hang i godkendelsesprocessen og blev derved ikke blev betalt til tiden. Vi blev pålagt kr. 100 + 1 EU kompensationsbidrag på kr. 310 + kr. 1,53 i renter.
Ok med et rykkergebyr og renter men et EU kompensationsbidrag på kr. 310 for få dages forsinkelse, det er voldsomt. Det bevirker at vi nu skifter til en anden leverandør

Vastaus yritykseltä Ørsted
Fik hurtigt svar, med besked om at opgaven var udført.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Rykker gebyr efter en uge på 50 pct af regning beløb. Tilmeld betaling services 10 dage før, men ikke mulighed for se på mit ørste dem var omfattet. Ingen konto, en regning, som er mulig at betalt, kunne rykker gebyr på 300 kroner.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Exceptionel kundeservice, så søde, imødekommende og behjælpelige😊

Vastaus yritykseltä Ørsted
Hvis du kan undgå dem så går det!
Der er ikke noget som at overtage et lejemål og få oplyst "du vælger bare dit eget el-selskab" for så at det bare bliver opsagt for en og man skal ende med at betale dobbelt for to el-selvskaber, i to måneder.
Når man så gør opmærksom på at der er sket en fejl og stile forslag til hvordan man kan fikse det og kommer med beviser for at man altså har betalt et andet el-selvskab for at levere strøm, så får man bare af vide at det var nok bare din fejl og der er ikke noget af gøre "øv bøv bussemand", men for resten vil du ikke lige give os 5 stjerne på Trustpilot.
En ting er priser, men værre kunde servis skal man godt nok lede længe efter.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Hurtig effektiv betjening i forbindelse med fraflytning

Vastaus yritykseltä Ørsted
Vælg anden udbyder end Ørsted!

Vastaus yritykseltä Ørsted
Fik fuld forklaring på mit spørgsmål og en meget hjælpsom tone, så jeg ikke følte mig dum men virkelig fik hjælp

Vastaus yritykseltä Ørsted
Meget imødekommende medarbejder. Løste mit problem 100%. Respekt!

Vastaus yritykseltä Ørsted
jeg har tilmeldt mine betalinger til betalingsservice. via telefonen i november 211123.
nu her i januar den 29. får jeg telefonisk besked om at I lukker strømmen i morgen tidlig hvis jeg ikke straks betaler. jeg var på jagt ude i nature langt fra min pc og da jeg kom hjem kunne jeg ikke få adgang til min side hos jeg og derfor kan jeg ikke betale... så nu lukker de vel for strømmen... før jeg kan nå at tale med en medarbejder. meget dårlig oplevelse.

Vastaus yritykseltä Ørsted
God og kompetent service, som rakte ud over hvad der kan forventes.

Vastaus yritykseltä Ørsted
Hurtig respons på min ansøgning med kvittering og information om videresendelse.