Nu har fält service varit här tack vare att Hampus på kundservice ordnade det. Tyvärr kunde man konstatera att min kabel var av igen, det var samma sak förra året. Tråkigt om det här ska hända varje å... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Undvik. Bara vaga budskap som svajjar mellan "Vi håller fortfarande på att planera" och "projektledaren har slutat" till "snart är det dags" och "vi skall kolla på det och få fart på detta".... Näytä lisää
Sämsta tänkbara upplevelse. SKAMLIGT OpenInfra!! Efter mer än 5 veckor och två lovade besök (för att felsöka vår fiberboxen som inte fungerar efter försök att lösa det själv efter OpenInfras instr... Näytä lisää
Jag har haft problem när jag byt bredband till Bredband2. Bredband2 tog 8 dagar i felsöking och hittade ingenting. Då har jag kontaktat Open Infra direkt. Kundtjänsts Isabelle och kundtjänstteam åtgä... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Open Infra bygger, förvaltar och utvecklar fiberinfrastruktur till hushåll, företag samt kommuner i Sverige, Tyskland, USA, Norge och Storbritannien.
Lings väg 2, 16970, Solna, Ruotsi
On vastannut 89 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Open Infra med Johannes Trädgårdh kontaktade mig för att kontrollera om deras leverans av tjänst överensstämde med den tjänst jag anser mig betala för.
Ett bra initiativ.
Han såg över fibermodemet och gav råd om hur få bättre wifi i hela huset.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Trevligt besök av Johannes från Open Infra. Kollade så wifi fungerade tillfredsställande och gav värdefulla tips.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Pedagogisk och trevlig, inte säljande på ett dåligt sätt.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Worst company to ever exisct, i bet that even in India internet works better than Sweden with this shit company. Every week ur internet is down for 2 to 3 days, just if ur wondering pls dont get this shit company, choose every thing else even 3g is worth instead of their 1000 mbps. PLS STAY AWAY FROM THIS!

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Open Infra är ett fruktansvärt oseriöst företag. De grävde för fiberdragning för 2-3 år sedan och vi har fortfarande inte fått ersättning för grävningen på vår mark. Det går inte att få ett vettigt svar från dem och kundtjänst vet inget. Det enda de hänvisar oss till är att maila pånytt. Vi har mailat sedan september 2025 och blivit lovade utbetalning inom några veckor, men det verkställs aldrig.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
TECKNA ALDRIG NÅGRA AVTAL MED DET HÄR FÖRETAGET!
2022-05- säljare tecknar avtal för fiber.
2023-09-04 - Frågar om status av leverans eftersom de inte säger mkt mer än "nu är det på gång!"
2023-09-13 - Fick ett svar som sa absolut ingenting och skickar mail samma dag med följdfrågor.
2023-10-24 - Fick svar "hej, såg ditt ärende, har du fått hjälp än?". Svarar att jag inte fått någon hjälp och att frågan är fortfarande aktuell.
2023-11-24 - OpenInfra stänger ärendet och jag får ett mail om att ärendet är stängt.
2024-06-25 - Mailar openinfra igen och frågar om status.
2024-06-25 - Svar samma dag att det skall tas med projektledaren.
2024-07-10 - Får svar om att "projektet är fortf. i planeringsfasen". Jag har följdfrågor, ber om att få kontakt med projektledaren eller någon annan som är insatt.
2024-07-19 - får svaret att "projektet är under utredning och är pausat".
2024-07-24 - Har av naturliga skäl följdfrågor och ber att få kontakt med projektledare för att prata med någon som kan svara på mina frågor utan att någon behöver agera mellanhand.
2024-08-30 - Mailar igen då jag inte hört något från OpenInfra.
2024-10-01 - Mailar igen.
2025-04-11 - "ärendet är stängt". Svarar samma dag att det inte är löst.
2025-04-21 - mailar igen.
inget svar
2025-12-01 får ett mail om att "projektet är nedlagt, det blir ingen fiber".
Jag har aldrig varit med om ett mer inkompetent företag än OpenInfra, de fick 9 miljoner i bidrag (som de självklart får betala tillbaka då de inte kunde slutföra sitt uppdrag) men totalt oförmögna att leverera nånting, eller svara på frågor.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Jag upplevde Johannes som mycket kunnig och trevlig och jag fick den hjälp jag behövde och känner mig väldigt nöjd med bemötandet jag fick.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
It was great and swift service from Dzenis. Obviously, he’s back in town😁

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Hur tycker ni själva att er tjänst fungerat idag, om ni skulle betygssätta den? I mina loggar ser jag 27 avbrott orsakade av OpenInfra sedan i morse och då är det bara sen eftermiddag ännu.

Avbrott i bredbandtjänst.
Varför hittar man ingen information om vad som sker och förväntad downtime. Totalt amatörmässigt beteende. Inget internet sen 7 tiden och nu när deras supportsida fungerar står det avbrott från 14.08..? Men fortfarande inget om när det förväntas att komma igång igen..
Sämst.. svajigt internet med alldeles för ofta det slutar fungera..

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Bra hjälp att förstå och förbättra systemet av Dylan,

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Bra service och ett proffsigt bemötande av Dylan från Open Infra som besökte oss för besiktning av vår fiberbox.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Inte ens värda en stjärna. De är skojare och bluffmakare, med ett gäng tonåringar som är inhyrda att svara i kundtjänst, alltså på riktigt ett skämt. Jag var inställd på det här när vi skrev på kontrakt för tre år sen, så jag har inte haft så höga förväntningar från början. Det trista är att de har borrat hål i huset och satt in en grunka i vardagsrummet som sitter där den sitter sedan två år. Mitt absoluta råd är att hålla sig borta från Open Infra, de är inte här för annat än stödpengarna. (Vi har alltså inte fått någor bredband än, efter tre år. Den beräknade tiden var 6 månader.)

Toppenservice från Dylan Savin. Mycket mer hjälp än jag räknade med

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Det var min första och hittills enda kontakt med er kundtjänst som jag bygger mitt omdöme på. Av era kunder och mina tidigare kontakter hade jag en mycket låg förväntan. Jag hade uppfattningen att någon annan representant för Open Infra påstått saker som jag uppfatta som helt felaktiga och och min uppfattning att Open Infra ändrat adressen till ny nya ägaren av fastigheten som jag felaktigt trodde var berörd av det ofullständiga meddelandet. Jag kopplades till Isabelle som lyssnade artigt utan att avbryta. Hon ställde bara en eller två frågor och hade uppenbarligen förstått. Efter några sekunders kontroll kom det klara beskedet det finns inget sådant avtal som du undertecknat. Ingen bortförklaring bara ett kort och klart besked. På den andra frågan förklarade hon vänligt och tydlig att jag skulle ha den ersättning som jag felaktigt trott skulle gå till den nya markägaren. Ingen kommentar om att jag inte fattat. Inom 10 minuter fick jag ett två meningar långt kristallklart bekräftande besked. Jag tycker Isabelle agerade som är ett föredöme för kundkontakt.

Vastaus yritykseltä Open Infra Sverige
Trevlig personal. Bra erbjudande med ny router och snabbare bredband.