Bij de eerste lamp was de aan/dim knop stuk. Na een telefoontje mochten wij deze lamp retour sturen, waarvoor ook onmiddellijk een retourlabrl gemaild werd. We mochten deze lamp gebruiken totdat er e... Näytä lisää
Een tijdje terug had ik voor ons nieuwe huis twee lampen besteld. We zijn uiteindelijk later verhuisd dan verwacht waardoor de lampen nog niet waren opgehangen. Helaas bleek een van de lampen niet h... Näytä lisää
Snelle en correcte levering. Na 2 dagen was er een klein defectje aan de lamp; dit hebben ze snel gecorrigeerd door meteen een nieuw exemplaar te sturen en ervoor te zorgen dat we de defecte lamp grat... Näytä lisää
Pakket leek niet aangekomen en status van bezorgdienst was niet actueel. Dus op vrijdag na 17 uur gebeld. Werd opgenomen en notitie van gemaakt. Maandag werd ik meteen gebeld: was pakket inmiddels te... Näytä lisää
Schapendries 7, 4901 HH, Oosterhout, Hollanti
- 0162429564
- info@online-lampen-winkel.nl
- online-lampen-winkel.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Duurde langer dan gedacht
Duurde langer dan gedacht, maar kreeg keurig een telefoontje. Prima.
zeer goed leuk lampje
Lamp was kapot na 8 mnd
Lamp was kapot na 8 mnd
Stuurde een mailtje en werd meteen volgend dag gebeld dat ik een nieuwe kreeg
Had hem de volgende dag al binnen......top service
superpersoonlijke dienstverlening
superheldere website en vriendelijke klantenservice
Goede kwaliteit! Goede communicatie
Hele mooie lampen van goede kwaliteit!
Levertijd was lang, maar daarover werden we meteen gebeld en dat maakte ons niet uit, voor deze mooie lampen wilden we best even wachten.
Goede service en communicatie.
Snel geleverd, mooi produkt.
Lamp werd later geleverd werden keurig…
Lamp werd later geleverd werden keurig en tijdig geïnformeerd.
als ik een vraag stelde kreeg ik…
als ik een vraag stelde kreeg ik onmiddellijk een antwoord en de levering verliep vlotjes
goede service
Zeer tevreden
Zeer tevreden, correcte levering.
Lamp is zoals verwacht. De bijgeleverde pluggen en schroeven zijn aan de kleine kant, wij gebruiken altijd heel stevige pluggen en schroeven om de spot of lamp op te hangen.
retourkost €21, artikel niet zoals op de foto én beschadigd
De lampen die wij bestelde (60euro per stuk) waren geen koopje. Helaas zagen ze er goedkoop uit, totaal niet zoals op de foto én was er reeds een stukje van de verf.
Op de website staat geadverteerd dat terugzenden voor de koper is en dit -+ 6euro zou zijn.
Echter moesten wij €21 betalen, dit omdat het artikel niet overeenkomt met de foto en beschadigd was. Erg jammer, weggegooid geld voor ons.. wij bestellen nooit meer.

Vastaus yritykseltä Online Lampen-winkel
Bestelde Lamp was even niet voorradig
Bestelde Lamp was even niet voorradig. Werd daarna regelmatig geïnformeerd wanneer levering zou plaatsvinden. Genoemde datum en bezorging correct.
Lamp besteld maar de verkeerde kleur gekregen
Lamp besteld maar de verkeerde kleur gekregen.
Contact met de klantenservice ging prima en de goede kleur staat nu op de kast. Gelukkig snel en goed opgelost!
Mooie lamp
Mooie lamp besteld, werd vlot thuisbezorgd zoals vermeld in de correspondentie. Het product was goed verpakt. Heb het in perfecte staat ontvangen.
Alles verliep soepel