Wat een week in Noorwegen! Merijn en Heleen hebben ons vakkundig door de Hardangervidda geleid en langs de iconische Trolltunga. Ze brachten een fantastische dynamiek in de groep en zorgden ervoor dat... Näytä lisää
Goeiedagschotel, Op dit moment zit ik in de taxi terug richting het vliegveld van bergen. Deze week in Noorwegen was alles wat ik maar kon wensen. Ik heb alleen maar gelachen en de beste en mooiste v... Näytä lisää
Hele goede en relaxte organisatie! Wat een bijzondere ervaring was dit! De eerste dag vond ik erg pittig, maar nadat ik doorhad dat goed eten, drinken en lopen op je eigen tempo belangrijk is was het... Näytä lisää
Hele mooie wandeltocht door de Noorse bergen! Super gevarieerd, wij sliepen in een mooie hut en in tentjes op de route (deze neem je zelf mee of kun je huren). De tocht kan wat pittig zijn. Maar dat i... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Welkom bij On-Trek, een reisorganisatie opgericht door outdoorliefhebbers die hun passie voor trektochten en avontuur graag met anderen willen delen. Ons doel is om het maken van trektochten op bijzondere en avontuurlijke locaties toegankelijker te maken. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan hierbij voorop. Geen ''massa is kassa' zoals je bij enkele grote organisaties soms ziet. We gaan buiten de gebaande paden en bieden je een unieke reis.
Verlengde Hoogravenseweg, 216, 3523KH, UTRECHT, Hollanti
- 0681443910
- info@on-trek.nl
- on-trek.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Twee reizen met On-trek gedaan
Twee reizen met On-trek gedaan: Noorwegen en de Dolomieten. Beide reizen waren écht bij de beste ervaringen van mijn leven. Prachtige landschappen, leuke routes en allemaal begeleid door zéér aangename en ervaren gidsen! Sterk aangeraden!
Unieke reis
Goede begeleiding en je komt op unieke plekken!
Kaapverdië met On Trek
Net terug van de Kaapverdië reis. Heel bijzonder eiland, fantastische hikes met ongelofelijk mooie uitzichten en prachtige plekjes. Onbeschrijflijk. Je wordt telkens weer opnieuw verrast. De gidsen zijn heel prettig in de omgang, houden rekening met behoeftes en vaardigheden van de groep. Alles is zeer goed verzorgd! De accomodaties en het eten zijn allemaal heel lokaal, op prachtige plekken.
Santo Antao is een verborgen pareltje op aarde, geweldig dat On Trek dit ontdekt heeft en mensen de kans geeft dit ook te ervaren. De grotendeels zelfvoorzienende lokale bevolking is ook blij met de mensen die hun eiland bezoeken, het is een warm welkom.
Kaapverdië
Vorig jaar was mijn eerste ervaring met OnTrek. Dat beviel zo goed dat ik een tweede reis boekte. Dit maal naar Kaapverdië. Ik heb echt genoten! Wat een reis, wat een organisatie en bovenal wat een geweldige mensen zitten achter OnTrek! Als je een kleinschalige en onvergetelijke groepsreis wil maken, dan is OnTrek DE organisatie!
Super tochten bij een leuke organisatie
Ondertussen met 2 tochten van on-trek mee geweest en allebei waren super leuk. In Noorwegen lekker in het ongerepte wildkamperen en in Kaapverdië bij kleinschalige accomodatie overnachten. Mooi in de natuur wandelen met veel verschillende uitzichten. Allebei de reizen erg aan te raden
Prachtige tochten met een kleine groep
Prachtige tochten met een kleine groep. Top geregeld!