Thrive&Travel Arvostelua

TrustScore 4/5 tähteä

1. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

Wij brengen ervaring, aandacht voor mensen en organisatietalent samen in unieke, persoonlijk begeleide reizen door Schotland. Kleinschalig, comfortabel en persoonlijk. Met zorg samengesteld, met passie uitgevoerd.

Hyvä

5 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Top reis!

Ik ben al verschillende keren met een door Branko en Nicole door Schotland gereisd. Nu voor het eerst via Thrive and Travel. Dit zijn allemaal fantastische reizen geweest. Ik zoek in een reis naar een goede combinatie van sightseeing en whisky. Hun kennis op beide gebieden is enorm. Ook passen ze de reis aan als ik specifieke wensen heb, zelfs eenmaal last minute toen ik opeens op krukken liep. Ze zijn zorgzaam en goed voor hun gasten. Ik kan iederen aanraden om met hen door Schotland te reizen!

22. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Thrive&Travel

Dank je wel Irene voor deze mooie review.

onbezorgd genieten

Begin dit jaar heb ik weer een onvergetelijke reis naar Schotland gemaakt. Ik kende Branko en Nicole van twee eerder door hun georganiseerde vakanties. Na deze derde vakantie ben ik ervan overtuigd, dat je niet vaak genoeg naar Schotland kunt gaan. Het reistempo was goed, voldoende tijd naast het volle programma, maar alles wat tot in de puntjes goed geregeld! Naast de bezoeken aan distilleerderijen ook veel cultuur en natuur gesnoven. (Pun intended).  Een reis bij Thrive & Travel is echt een aanrader als je onbezorgd van Schotland wilt genieten!

26. toukokuuta 2026

Vastaus yritykseltä Thrive&Travel

Dank voor je review en aanbeveling Peter

Wat een fantastische reis

Wat een fantastische reis! Ik heb veel dingen gezien en gedaan die je op eigen houtje niet snel zou ontdekken. De hele reis ben ik compleet ontzorgd en hoefde ik me nergens druk om te maken. Het was erg fijn dat we niet te lang in de auto hoefden te zitten, zodat er weinig tijd verloren ging. Al was het spectaculaire uitzicht onderweg absoluut geen straf! Branko en Nicole hebben gezorgd voor een perfecte balans tussen landschap, cultuur, whisky en rust. De volgende reis via hen staat in ieder geval alweer op mijn lijstje. Ik kan het iedereen aanraden die een onvergetelijke week in Schotland wil beleven!

16. kesäkuuta 2026

Vastaus yritykseltä Thrive&Travel

Dank je wel voor deze mooie review. Een van de kernpunten van Thrive & Travel is het ontzorgen van onze klanten. Het lijkt erop dat we daarin prima geslaagd zijn.

We verzorgen graag een volgende reis voor je.

Saanut 5/5 tähteä

Als vriendengroep en whiskyliefhebber heb ik inmiddels meerdere keren met deze organisatoren gereisd, nog voordat ze Thrive & Travel hadden opgericht. Elke reis naar Schotland en Ierland was tot in de kleinste details verzorgd. De programma’s bieden een uitstekende balans tussen cultuur, natuur en uiteraard bezoeken aan bijzondere whiskydistilleerderijen. Daarbij is er niet alleen veel kennis aanwezig over whisky, distilleerderijen en hun geschiedenis, maar ook over Schotland zelf, van de rijke historie en tradities tot de regio’s, landschappen en lokale gebruiken.

Wat Thrive & Travel echt onderscheidt, is dat je niet simpelweg een reis boekt om vervolgens zelf alles te doen. Je reist daadwerkelijk mét hen. Het is een volledig begeleide, immersive ervaring die persoonlijk, betrokken en tot in de puntjes georganiseerd is.

5. joulukuuta 2025

Fantastische reis door Schotland

In 2025 ben ik, als vrouw van 71 jaar, met Branko en Nicole naar Schotland geweest.
Ik heb dankzij hun zoveel van Schotland gezien wat ik zelf niet had kunnen vinden.
Ze hebben me niet alleen het mooie landschap en de mooie kastelen laten zien maar ze hebben me ook kennis laten maken met de Schotse bewoners.
De echte Schotse pubs en de bijzondere restaurants Wetherspoon waar je voor een redelijke prijs toch heel goed kunt eten.
Ze hebben mij ook meegenomen naar een aantal whiskydistilleerderijen, waar Schotland om bekend staat.
Het was voor mij een onvergetelijke reis geworden mede dankzij Branko en Nicole.

15. joulukuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin