Simpelthen fantastisk! Hele hjemmesiden havde skønne rabatter+en ekstra rabatkode, så jeg har sparet STORT på den lækreste vinterjakke fra Wheat (næste sæson), plus 2 lækre name it bukser. Min or... Näytä lisää
En nem og super fin hjemmeside som gør brugeroplevelsen god. Og leveringen er det hurtigste jeg nogensinde har oplevet. De ringede og sagde, at de havde et erinde i min by og ville levere pakken i pos... Näytä lisää
Jeg har nu handlet hos ollifant til min datter i et år nu og vi har været glade for alle de pakker vi har fået. Super hurtig levering! Og rigtig fint tøj.. vi oplevede en enkelt gang hvor sko størrels... Näytä lisää
Giver kun 3 stjerner, shorts var mega fine men den top/kjole er ikke syet ordentlig og syet skævt æv Og i var hurtig til at trække penge uden jeg havde modtaget min pakke, dem jeg plejer at handle... Näytä lisää
Ollifant - din foretrukne børnetøjshjemmeside! Vi sørger for, at have nogle af de bedste brands på lager til konkurrencedygtige priser - og ikke mindst lave fragtomkostninger med hurtig levering. Drevet af passionerede mennesker, som brænder for det de laver.
Horstedvej 7, 8560, Kolind, Tanska
- info@ollifant.dk
- ollifant.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Super oplevelse
Hurtig levering hvor ordren var pakket med respekt for tøjet. Fik endda en sheetmaske med. Super oplevelse :)

Kan anbefales ☺️
Jeg var ved en fejl kommet til at bestille to af samme ting, og da jeg skrev for til dem for at få det rettet, var de lynhurtige til at ordne det. Alle varerne levede op til mine forventninger.

Super service
Har altid været glad for at handle ved Ollifant, og igen har de bestemt ikke skuffet. Søde og hjælpsomme og hurtige til at svare på mail 😍

Fantastisk🥳
Fantastisk🥳
Har aldrig haft problemer, godt udvalg dog kunne jeg godt bruge endnu mere i større størrelse end 116 (derfor kun 4 stjerner)
Lyn hurtig levering! Og gratis🙌🙌
Flere forskellige leveringsmuligheder🙌
Fik endda en lækker ansigtsmaske med🫶

Verdens bedste webshop
Jeg har handlet der flere gange.
Fantastisk service, gode priser, vanvittige rabatter.
Kæmpe anbefaling herfra

Vastaus yritykseltä Ollifant
Købte en masse lækre udsalgsvarer
Købte en masse lækre udsalgsvarer, hurtig levering - meget tilfreds.

Vastaus yritykseltä Ollifant
Bestiller ikke der fra igen
Bestiller ikke der fra igen. Bestilte d. 8. Dec og varen er stadig ikke kommet. Trackingnummer virker dog heller ikke. Jeg har forsøgt at skrive samt ringe til dem hvor de hverken svare tilbage på mail eller tager tlf opkaldet.

Super kundeservice!
Jeg skulle bruge striktrøjer til min…
Jeg skulle bruge striktrøjer til min søn hurtigt, da temperaturen ramte minus grader ud af det blå. De kom allerede dagen efter. Derudover var der et rigtig godt tilbud på begge.
Skøn hjemmeside
Hurtig levering!
Super lækker webshop med et stort udvalg. Afsendte samme dag og havde pakke dagen efter.