FysioDanmark Østerbro Fysioterapi Arvostelua 8

4,2

Yrityksen tiedot

1. Fysikaalinen hoitolaitos

Yrityksen kirjoittama

Østerbro Fysioterapi er en del af FysioDanmark i København og er din professionelle samarbejdspartner inden for behandling og genoptræning. Vores klinik er centralt placeret på Serridslevvej 2A, 2. sal på Østerbro, tæt på Krudttønden og Gunnar Nu Hansens Plads. Vores beliggenhed gør det nemt at besøge os, uanset om du bor på Østerbro, Nørrebro eller i Hellerup. Med moderne faciliteter på hele 750 m² tilbyder vi de perfekte rammer for både individuel fysioterapi og holdtræning. Klinikken har separate behandlingsrum, en gymnastiksal og et veludstyret træningscenter, så vi kan give dig den bedste oplevelse og mest effektive behandling.

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kan kun anbefale

For et år siden rev jeg mit korsbånd over på en gymnasieskitur. Nu har jeg færdiggjort mit genoptræningsforløb hos Nikolaj hos FysioDanmark Østerbro, og kan kun anbefale! Genoptræningen har været varieret og Nikolaj har sørget for at tilpasse træningen til mig for at opnå de bedst mulige resultater. Medarbejderne er super søde og klinikken har gode faciliteter og tilbyder mange forskellige muligheder for træning. Jeg har udelukkende haft positive oplevelser hos klinikken, og kan stærkt anbefale Nikolaj og klinikken generelt.

5. helmikuuta 2026

Tusind tak Amalie - det har været en fornøjelse at kunne hjælpe dig! 🙏😊

Saanut 5/5 tähteä

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse med Nikolaj. Mine hofter og ben er i klar bedring, og Nikolaj har været både dygtig og præcis hele vejen igennem.

6. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä FysioDanmark Østerbro Fysioterapi

Tusind tak for den fine anmeldelse Frederik - vi giver din anmeldelse videre til Nikolai også 🙏😊

Saanut 5/5 tähteä

God og inspirerende styrketræning i…

God og inspirerende styrketræning i gode lokaler med fine faciliteter.
Og under kompetent og inspirerende vejledning af Simone Lau Pedersen.

11. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä FysioDanmark Østerbro Fysioterapi

Mange tak for den fine anmeldelse Birger :)

Saanut 5/5 tähteä

Min fysioterapeut Sebastian er virkelig…

Min fysioterapeut Sebastian er virkelig god til at finde på spændende ting og virkelig god træning 🏋🏻 tak og kan kun anbefales 👍

6. marraskuuta 2025

Tak for anmeldelsen Birgit 👍

Professionel Parkinson holdtræning

Har gået til Parkinson holdtræning i de sidste 2 år. Er meget tilfreds. Har tidligere gået hos fys på Sydsjælland og det var ikke så professionelt som på Østerbro.

3. lokakuuta 2025

Hej Mogen!
Mange tak for den gode anmeldelse - vi håber på at kunne hjælpe dig godt og professionelt i mange år endnu :)

Saanut 5/5 tähteä

Super gode og effektive fysioterapeuter…

Super gode og effektive fysioterapeuter , der gør alt for at vi som patienter, får hjælp til vores skade eller skavanker.

1. syyskuuta 2025

Hej Merete! Tusind tak for den gode anmeldelse. Vi gør altid vores bedste 🙂‍↕️🙏

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin