Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg kontaktede Henrik da jeg skulle have designet et logo, samt bygget en hjemmeside. Det blev til et fint samarbejde, hvor Henrik leverede et rigtig godt produkt herunder, logo, visitkort, flyet, h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Henrik har været helt fantastisk til at arbejde med fra start til slut. Han finder på virkelig gode sammensætninger af ens idéer med hans egen tvist, retter til indtil det er lige perfekt efter ens... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Super kvalitet! Godt arbejde og hurtigt respons - Er min anbefaling for Odense Medie Design. Jeg fik lavet nogle opdateringer til min hjemmeside, hurtigt, nemt og bekvemt, samt en god dialog og sp... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-markkinointitoimisto

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Odense Medie Design laver Webdesign - Professionelle hjemmesider - Webshop - Logo design - Firma design - Alt grafisk design - Annoncer

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende oplevelse gang på gang

Jeg bruger Odense Mediedesign til vedligeholdelse af min hjemmeside, og jeg kan kun give de varmeste anbefalinger. Henrik er utrolig kompetent og har altid styr på tingene, uanset om det drejer sig om tekniske opdateringer, fejlrettelser eller andre opgaver på siden.
Det jeg især sætter pris på, er at Henrik aldrig lader mig vente. Han er hurtig, effektiv og løser problemerne rigtigt første gang. Som selvstændig er det guld værd at have en samarbejdspartner man kan stole blindt på.
Prissætningen er mere end fair, og jeg føler altid at jeg får rigtig god værdi for pengene. Henrik er ærlig og transparent omkring priser, uden skjulte overraskelser på fakturaen.
Hvis du leder efter en dygtig og pålidelig webpartner i Odense-området, skal du ikke lede længere. 5 stjerner herfra uden tøven!

23. maaliskuuta 2026

Logo hos Odense Medie…

Jeg fik lavet logo hos Odense Medie Design, og havde ikke en klar ide fra start. Jeg fik hurtigt nogle brugbar forslag og endte med et logo, der føles rigtigt og afspejler min vision og mit brand.

22. tammikuuta 2026

Dygtig og effektiv

Henrik var rigtig god at arbejde med og klarede alting effektivt og flot. Han var fokuseret på opgaven og mødte de krav og ønsker vi havde. Vi er meget tilfredse med vores nye hjemmeside og kommunikationen mellem virksomheden og Henrik. Kan anbefales!

19. elokuuta 2025

Design af hjemmeside

Jeg har fået lavet min hjemmeside af Henrik fra Odense medie Design. Det har været en rigtig god oplevelse. Henrik fik hurtig en ide hvad jeg ønskede af udtryk på min hjemmeside. Og de ønsker jeg havde til rettelser foregik nemt og hurtigt.

22. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super fint samarbejde og et lækkert resultat

Super fint samarbejde om hjemmesidens opbygning og detaljer. Vi har mødt imødekommenhed og god konstruktiv energi hele vejen igennem forløbet med tilblivelse af hjemmesiden fra ideplan til den færdige hjemmeside stod klar. Det er tydeligt at Odense Medie Designs tilgang til design og opbygning har rod i stor viden og meget erfaring

2. marraskuuta 2023

Kære Marianne, 😊

Mange tak for din fantastiske anmeldelse! Jeg sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din positive oplevelse med Odense Medie Design.

Saanut 5/5 tähteä

En hjemmeside, og mere til!

Er meget tilfreds med den hjemmeside jeg har fået lavet! Henrik er kompetent og dygtig, kommer med fif og idéer, og gav sig tid til at sætte mig ind i flere faglige ting og begreber omkring hjemmesider, så jeg ikke bare gik derfra med en hjemmeside jeg var 100% tilfreds med, men også med en viden om, hvorfor det var vigtigt at gøre det ene og det andet når man opretter en hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale Odense Mediedesign!

15. syyskuuta 2023

Kære Katrine, 😊

Perfekt!

Altid hurtige løsninger på problemer, meget god til at tilpasse behov.

1. elokuuta 2023

Kære Phillip, 😊

Meget kompetent

Meget kompetent, altid at få fat i, hurtig implementering og bare til at stole på. Hvis du skal have en ny hjemmeside så er du i gode hænder her.

3. elokuuta 2023

Kære Lisa, 😊

Professionel og engageret service

Takket være Henriks engagement, kompetencer og tålmodighed, fik vi lige præcis den webshop, vi længe har drømt om.

Der er god og åben dialog fra start til slut, og Henrik går ikke hjem, før kunden er 100% tilfreds!

28. kesäkuuta 2023

Kære Tanja, 😊

Sikke en befrielse...

Vi har fået lavet design samt ny hjemmeside Sctknudsborg.dk.
Odense Medie design er lyttende, kreativ, professionel og hurtig.
Vi kan kun anbefale Odense Medie Design.

2. toukokuuta 2023

Kære Martin, 😊

Hjemmeside…

Jeg fik lavet en ny hjemmeside til min frisørsalon og er meget tilfreds med resultatet. Mine forventninger blev 100% indfriet.
Jeg kan varmt anbefale Odense Medie Design.

26. huhtikuuta 2023

Kære Anja, 😊

Rigtig god oplevelse!

Jeg er meget glad og tilfreds for at være kunde hos Odense Medie design!
Jeg har prøvet en del virksomheder i forhold til at få lavet Google Ads og hjemmeside. Henrik er klart den allerbedste til at genere mersalg til en overkommelig pris og med knald god support!
Ser frem til et godt samarbejde igennem de kommende mange år :)

24. huhtikuuta 2023

Kære Martin, 😊

Kæmpe anbefaling!

Kæmpe anbefaling!!
Jeg har fået lavet en helt ny webshop, hvor jeg fra starten er blevet taget i hånden og ført gennem hele processen!

Henrik arbejder top professionelt og er super dygtig til at forstå, hvilke behov man har. Man føler sig hørt, forstået og vejledt fra start til slut og Henrik kommer derudover også med en masse gode ideer og forslag.

Jeg var i kontakt med flere firmaer, men var aldrig i tvivl om, at det var Odense Medie Design, som skulle varetage opgaven!

Kæmpe ros og tak til Henrik. Søger du en ærlig og yderst kompetent webdesigner, så er dette manden!
Prisen er i øvrigt også klart den bedste på markedet.

9. joulukuuta 2022

Kære Christian, 😊

Helt perfekt.

Henrik fra Odense mediedesign har de seneste 6 måneder hjulpet os med både ny hjemmeside og google ads, Henrik er altid til at komme i kontakt med og er faglig rigtig dygtig, jeg vil gerne anbefale Henrik.

22. joulukuuta 2022

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin