Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er rigtig glad for Simple digital. Jeg har været kunde i flere år med både website og markedsføring på Google. I er altid søde at tale med og jeg kan mærke at jeres marketing virker. Min SE... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi er i dag gået i luften med en ny og redesignet hjemmeside, der skal gøre det lettere for dig at gå i dybden med detaljer om hvem Agesen EL-Teknik er, hvad vi gør og hvordan vi løser dit behov.... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Online-markkinointitoimisto
  2. Web designer

Yrityksen kirjoittama

Vi er et full-service digitalt bureau med lokation på Midtsjælland. Vi er i dag 60 medarbejdere i koncernen under Simple Agency Group, og har over 15 års erfaring med udvikling og digital tilstedeværelse. Vores specialer ligger indenfor websites, integrationer, digital marketing (SEO og Ads/PPC, som m.fl.). Vi lever af tilfredse kunder, og har over 2.000 projekter i rygsækken. Vi leverer løsninger til bl.a. Chemometec, Hvidovre Hospital, Kalk A/S, Istobal og mange mange flere. Tag kontakt i allerede i dag, og få et uforpligtende møde.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 5/5 tähteä

Jeg er rigtig glad for Simple digital.

Jeg er rigtig glad for Simple digital.
Jeg har været kunde i flere år med både website og markedsføring på Google.
I er altid søde at tale med og jeg kan mærke at jeres marketing virker.
Min SEO går rigtig godt, så jeg anbefaler jer også til andre.

Hilsen
Tølløse lager og opbevaring

28. lokakuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Kompetent firma der er her for kunden

Vi har brugt Simple Digital til at udvikle og implementere vores nye komplekse multi webshops, hvor vi kun behøver at tilgå backenden et sted for at navigere og rette og oprette nye produkter i samtlige shops. Dette har selvfølgelig givet en del udfordringer, som er en del af processen når der skal udvikles nye app mm. Vi kan kun rose Thomas Ahrnberg for at han ikke giver op før vi er fuld ud tilfreds med udfaldet. Vi er ikke helt i mål endnu og vi ved der blever arbejdet på højtryk for at komme 110% i mål.
Alt i alt har vores oplevelse med Simple Digital være enestående og vi kan herfra varmt anbefale dem til alle der har brug for et professionel firma til udvikling af webshops.
Kunne vi give Simple Digital og Thomas Ahrnberg 10 stjerne var de fortjent.

16. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Mikkel fra Simple Digital Aps er…

Mikkel fra Simple Digital Aps er virkelig dygtig til at styre vores annoncering på google. Han er virkelig godt inde i stoffet og utrolig god til at informere mig, når der er behov for det. Mikkel har været medvirkende til, at vi oplever en vækst, som vi ikke tidligere har set.
Kan kun anbefale Mikkel og hans team.

17. syyskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Kompetent rådgivning med udgangspunkt i kunden

Når man samarbejder med Simple Digital, er man ikke i tvivl om, at de gør deres ypperste for at sætte sig i kundens sted. Uanset hvem man samarbejder med i organisationen, sætter de sig ind i deres kunders situation både i forhold til brand, kultur og størrelse. Det giver et godt fundament for den faglige sparring og de professionelle råd, som bliver givet. Vi oplever samarbejdet som meget konstruktivt, professionelt med vægt på at have en god relation og altid med et ønske om at imødekomme vores behov - dog aldrig uden at man føler, at anbefalingerne er fagligt velfunderede.

27. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Imponerende hurtig og letforståelig…

Imponerende hurtig og letforståelig service og venlige svar på “dumme spørgsmål” fra en lille virksomhed uden større kompetance! Tak for det - kan kun anbefales :)

30. elokuuta 2024

Kære Lennart
Tusinde tak for din fine anmeldelse, du skal altid være velkommen med dine "dumme spørgsmål" ;)
Kærlige hilsner
Team Simple

Vi har brugt Simple Digital til udvikling af app

Vi har brugt Simple Digital til udvikling af vores app til styring af vores parkeringsanlæg og services. Igennem de seneste år, har vi lanceret flere nye releases, og hver gang har Simple været en værdifuld sparringspartner og leverandør. Jeg kan varmt anbefale dem som udviklingshus - og deres kompetencer ligger i den høje ende af skalaen.

1. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Vi er rigtig glade for vores samarbejde…

Vi er rigtig glade for vores samarbejde med Simple Digital. Til dagligt varetager de hhv. vores drift og videreudvikling af webshoppen, samt projektstyring og markedsføring.

Vi oplever Simple Digital som en samarbejdspartner, der tager ansvar og virkelig interesserer sig for vores forretning og engagerer sig i vores succes. De holder en tæt løbende dialog med os, og tilpasser strategien i takt med vores betydelige vækst og målsætninger.

30. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Fremragende service og ekspertise hos Simple Digital ApS!

Simple Digital ApS, og specielt Thomas Sloth, har været en kæmpe hjælp til min forretning. Med hans ekspertise i digital markedsføring har jeg set en klar forbedring i min online tilstedeværelse. Thomas er professionel, dedikeret og virkelig engageret i sine kunders succes. Bedste anbefalinger herfra.

1. elokuuta 2024

Har været en fornøjelse

Jeg har haft fornøjelsen af at arbejde sammen med Simple Digital i forbindelse med udviklingen af vores nye hjemmeside, og jeg kan ikke andet end at give dem de bedste anbefalinger. Fra start til slut har deres team været både professionelle og imødekommende.

Kvalitet af arbejdet:
Hjemmesiden er blevet designet med stor opmærksomhed på detaljerne. Designet er elegant, brugervenligt og lever op til alle vores krav og ønsker. Deres forståelse for moderne webdesign og funktionalitet er virkelig imponerende.

Kommunikation:
Deres kommunikation har været fremragende. Jeg har altid følt mig godt informeret om projektets fremdrift, og de har været hurtige til at besvare mine spørgsmål. Deres evne til at lytte og tilpasse sig vores behov har gjort hele processen meget smidig.

Tidsramme:
Projektet blev færdiggjort til tiden, uden at der blev gået på kompromis med kvaliteten. De er virkelig effektive, og det har været en stor lettelse at vide, at vi kunne stole på dem til at overholde deadlines.

Support:
Efter lanceringen af hjemmesiden har Simple digital fortsat været der for os. De tilbyder hurtig og professionel support, hvilket gør det trygt at vide, at vi ikke står alene, hvis der opstår problemer.

Alt i alt har min oplevelse med Simple Digital været enestående. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der har brug for professionel webudvikling og design.

8. elokuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Bare vi kunne give 6 stjerner. :)

Kan virkelig anbefale Simple Digital, hvis man skal ha lavet en ny hjemmeside eller andre Digitale løsninger
Yders prof, dygtige og kompetente løsninger.
Bare vi kunne give 6 stjerner.
Kæmpe anbefalinger fra
De Midt-sjællandske Landevejskroer

14. elokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Kontraktbrud

Løber fra aftale og laver kontraktbrud

Inden Network media fusionerede til Simple Digital, kørte alt på skinner.

I januar 24 kontaktede jeg Simple digital, for at høre om jeg fortsat kunne maile, hvis noget skulle ændres på min eksisterende hjemmeside, som jeg hele tiden havde gjort og som vores skriftlige aftale indeholdt. Ja var svaret, alt er som det hele tiden har været, du skriver blot.

Firmaet skulle lave noget arbejde for mig, som var totalt udueligt og ubrugeligt, derfor kontaktede jeg firmaet, som sagde at jeg ville blive ringet op.

Totalt uventet blev jeg ringet op af Thomas Ahrnberg, chefen for firmaet,
som startede med at fortælle om al den kærlighed, han sendte til mig.
Uden at være inviteret til møde eller kende til hans dagsorden, fortalte han at de havde haft mig oppe til møde, hvor de havde fundet ud af, at de tjente for lidt på min som kunde.
Han opfordrede mig til at finde et andet firma. Pengene fra årsabonnementet, som løb til september 2024, kunne jeg få retur.
Jeg svarede at det ville ha været fair play om firmaet, adviserede mig om kommende ændringer, fra september 2024, det blev der ikke svaret på.

Efter flere mails med mine bankoplysninger, ventede jeg forgæves, der kom ingen penge.
Telefonisk kontaktede jeg igen chefen, som fortalte at de var jo en stor koncern og bogholderen, var på ferie, samtidig skulle jeg huske på, at hans tilbud var 100% per kulance, så der var ikke sat prioritet på. En stor koncern, med kun en bogholder, lyder bestemt ikke troværdigt.
Det var chefen, der øvede kontraktbrud, derfor er var der ikke tale om per kulance.

Ugen efter modtog jeg beløbet.
Min nye webmaster fortalte, at det gamle firma ikke havde opdateret flere ting på min side i et år.
Jeg har aldrig været ude for en så grum behandling, med at bryde en kontrakt uretmæssigt.
Min anbefaling til Simple Digital er på ingen måde eksisterende.

19. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Simple Digital ApS

Jeg er ked af at høre, at vores opsigelse af samarbejdet har givet dig indtryk af, at vi har brudt vores aftale, og at du føler, at du har fået dårligere service, efter vi har skiftet navn.
Det er kun et år siden, at du gav os 5 stjerner - og vi er samme team og ledelse, som tidligere - bare med nyt navn.
Vi udførte en større opgave for dig uden beregning, som egentligt var uden for den aftalte support - udelukkende for at hjælpe dig. Desværre var du meget utilfreds med dette arbejde indtil, du forstod, hvad vi havde lavet for dig. Jeg tænker ikke, at dette arbejde var ubrugeligt, da du stadigt bruger det på din hjemmeside. Vi sætter pris på alle vores kunder, og var også glade for dig som kunde, men det var tydeligt, at dit supportbehov, var betydeligt større end det, der var afsat i din aftale med os. Derfor kontaktede vi dig for at lave ny aftale, som du du ikke var interesseret i - i stedet for valgte du selv at finde en anden løsning.
Per kulance, tilbød vi dig at kreditere hele dit årsabonnement - også de 5 måneder, hvor du allerede havde fået support og hosting.
Jeg er overbevist om, at vi kunne have håndteret din sag bedre, og have været bedre til at kommunikere hvilken aftale du har haft med os, men jeg synes faktisk, at vi har forsøgt at behandle dig med respekt og rimelighed.
Ærligt, synes jeg, at din anmeldelse er urimelig, og jeg er uforstående overfor dit valg om at skrive den; men det er tydeligt, at vi har fået trådt dig over tæerne, og det er jeg selvfølgeligt super ked af.
Du er - som altid - velkommen til at kontakte mig for uddybning.

Thomas Ahrnberg

Hjemmeside og Support

Tak til Simple Solution, for ny hjemmeside, og høj kvalitet af support, som altid udføres til højeste score.
Vi er super tilfredse, og føler vi altid er en vigtig kunde. Vores nye hjemmeside, som er integreret med vores lager og ordresystem, løfter vores salg i en travl hverdag.
TN Værktøjsslibnnig

17. maaliskuuta 2022
Saanut 1/5 tähteä

Færdiggører aldrig opgaven og følger…

Færdiggører aldrig opgaven og følger den ikke til dørs. Desværre en dårlig oplevelse og næppe et firma jeg vil anbefale andre.

13. maaliskuuta 2022

Kære Emil
Vi er kede af din oplevelse, som vi desværre ikke helt kan afspejle i forløbet. Vi har forsøgt at være løsningsorienteret - men har ikke mødt samme tilgang.
Vi ønsker dig det bedste fremover.

/Teamet fra Simple Solution

Saanut 2/5 tähteä

Dårlig, dårlig oplevelse

Dårlig, dårlig oplevelse. Også efter min hjemmeside - efter fire stive måneder - blev lagt online, har jeg opdaget fejl.
Den ENESTE positive oplevelse jeg har med Simple Solution er en venlig, løsningsorienteret direktør, som jeg følte mig nødsaget til at drage ind i processen. Desværre ikke nok til at vende den ekstremt dårlige oplevelse

10. joulukuuta 2021
Saanut 3/5 tähteä

Sender en faktura til betaling lørdag…

Sender en faktura til betaling lørdag d. 20. - da den ikke er indgået mandag d. 22. sender de en rykker. Dårlig stil!
1 t senere: Blev ringet op af Heino fra SS, som var grov ked af det skete. De "lagde sig fladt" ned og beklagede. Se - det var GOD stil! Og i øvrigt meget hyggeligt

22. helmikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Fantatisk SEO og Adwords arbejde med…

Fantatisk SEO og Adwords arbejde med min shop. Jeg kunne med det samme mærke at de arbejde på en helt anden måde end min daværende partner, og resultatet kom stort set med det samme. Meget imponerede arbejde, og jeg glæder mig til at fortsætte samarbejdet i lang tid.

20. tammikuuta 2020

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin