Obmgruppen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket proffsig besiktningsman som var tydlig och förklarade detaljerna för oss. Han hade gedigen kunskap inom sitt område och svarade på våra ev frågor. Gav ett lugnt intryck och var generös med s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi är jättenöjda med Pehr Loo som var och besiktigade vårat hus. Pehr är mycket professionell, empatisk och duktig på det han gör. Mycket bra på alla sätt! Rekommenderas varmt!

Saanut 5/5 tähteä

Huset blev besiktet av Marcus Kylén och vi är mycket nöjda för hans arbete. Han var noga , ordentligt och kunnig. Vi är glada för hans besiktning, så har vi konkreta sakerna vi ska reoarera/förbät... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Pehr Loo besiktade vårt hus och han upplevdes som väldigt kompetent, rak och ärlig på ett förtroendeingivande sätt. Med tydliga beskrivningar och instruktioner förklarade han vad som var bra i huset o... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

ndvik OBM Gruppen – Oprofessionella och otrevliga!

Om din mäklare föreslår att du ska använda OBM Gruppen för att besikta ditt hus säg NEJ direkt! De har problem, eller ska jag kalla det ren och skär oprofessionalism? Ekonomiavdelningen är ett skämt, och kundservicen i Kalmar är rent ut sagt otrevlig. Undvik dem och be din mäklare att välja en annan besiktningsfirma. Lita på mig!

1. helmikuuta 2025

Jimmy Nilsson

Jimmy Nilsson gjorde husbesiktningen inför vår försäljning och vi är mycket nöjda. Han var noggrann och förklarade varje steg i besiktningen. Jimmy har ett trevligt bemötande och är lätt att få tag i om man vill ställa följdfrågor.

13. joulukuuta 2024

Besiktning

Fredrik Milton besiktade och gjorde en uppmätning av vårt hus. Väldigt professionell, trevlig och noggrann. Rekommenderas starkt!

12. joulukuuta 2024

Professionellt och smidigt

Dagens besiktning utfördes av Jimmy Nilsson. Jag upplevde honom som professionell, informativ och lätt att prata med. Allt gick smidigt och snabbt (vi har ett litet hus) och jag fick protokollet på eftermiddagen samma dag.

9. joulukuuta 2024

Marcus Kylén

Marcus Kylén besiktigade ett hus som vi var intresserade av att köpa. Väldigt noggran och förklarade allt på ett väldigt enkelt och proffsigt sätt! Vi är så nöjda!

14. marraskuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Lita inte på någon besiktningsrapport OBMGRUPPEN

Lita inte på någon besiktningsrapport från detta företag när du ska köpa ett hus. De tenderar att missa viktiga saker under sina inspektioner, och du kan få stora problem efter köpet. I mitt fall missade de ett trasigt fönster, och när jag frågade om det kunde de inte visa några bilder och skyllde istället på mig. De missade också en vattenskada i tvättstugan och hävdade att de inte hade tillgång till området. För att göra saken värre sa de att de inte kunde inspektera taket eftersom de inte hade någon stege, så de tittade bara på det från gatan.

Företagets ledning är oprofessionell. Istället för att ta itu med klagomål, kommer de att skylla på dig och hålla dig ansvarig.

Jag råder starkt att inte lita på någon rapport från detta företag.

1. lokakuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

inte lita på någon rapport från detta företag.

Please do not trust any inspection reports from this company when buying a house. They tend to miss significant issues during their inspections, and you could face serious problems after the purchase. In my case, they failed to notice a broken window, and when I inquired about it, they couldn’t provide any photos and instead blamed me. They also missed water damage in the laundry room, claiming they didn’t have access to the area. To make matters worse, they said they couldn’t inspect the roof because they didn’t have a staircase, so they just looked at it from the street.

The company’s management is unprofessional. Instead of addressing complaints, they will blame you and hold you responsible.

I strongly advise against trusting any report from this company.

Jag råder starkt att inte lita på någon rapport från detta företag.

I want to give -5 stars they Do not deserve even 0

1. elokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Tycker att hålen i parkett och vägg som…

Tycker att hålen i parkett och vägg som borrades för fuktmätning var alldeles för stora. Det är inte snyggt med ett spånskivelock i ett parkettgolv.

15. lokakuuta 2024
Obmgruppen-logo

Vastaus yritykseltä Obmgruppen

Tack för din input. Vid en konstruktionskontroll med håltagning så behöver vi kunna se in i konstruktionen, få in vår mätutrustning samt få in handen i hålet för att kunna göra en korrekt bedömning. Det finns en stor nytta för köpare och säljare att få mer vetskap om det föreligger skador på huset med kostsamma reparationsbehov.

Husbesiktning

Noggrann genomförd besiktning av Marcus tog sig tid att förklara vad som kontrollerades. Vi är nöjda med utfört arbete

11. lokakuuta 2024

Husbesiktning och energideklaration

Fredrik Milton genomförde en husbesiktning och energideklaration på hus vi ska köpa. Vi upplevde honom väldigt professionell och kunnig. Strukturerad och pedagogisk på alla sätt! Skulle absolut anlita honom fler gånger, väldigt fint bemötande!

9. lokakuuta 2024

Husbesiktning och energideklaration

Fredrik Milton utförde en husbesiktning och energideklaration inför försäljning. Känner mig otroligt trygg och väl bemött. Proffsig och kunnig i sitt utförande. Kan varmt rekommenderas till alla.

4. lokakuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin