Obmgruppen Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Mycket proffsig besiktningsman som var tydlig och förklarade detaljerna för oss. Han hade gedigen kunskap inom sitt område och svarade på våra ev frågor. Gav ett lugnt intryck och var generös med s... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Vi är jättenöjda med Pehr Loo som var och besiktigade vårat hus. Pehr är mycket professionell, empatisk och duktig på det han gör. Mycket bra på alla sätt! Rekommenderas varmt!

Saanut 5/5 tähteä

Huset blev besiktet av Marcus Kylén och vi är mycket nöjda för hans arbete. Han var noga , ordentligt och kunnig. Vi är glada för hans besiktning, så har vi konkreta sakerna vi ska reoarera/förbät... Näytä lisää

Erinomainen

Kaikki arvostelut

22 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Besikting av Pehr Loo

Pehr Loo besiktade vårt hus och han upplevdes som väldigt kompetent, rak och ärlig på ett förtroendeingivande sätt. Med tydliga beskrivningar och instruktioner förklarade han vad som var bra i huset och vad som behövdes förbättras. Dokumentationen blev skickad samma dag till både oss och till mäklaren. Vi kan verkligen rekommendera Pehr Loo (och hunden Hasso!)

23. heinäkuuta 2025

Omdöme

Kim var i dag hos oss o gjorde en besiktning inför kommande försäljning. Vi upplevde han kunnig och serviceinriktad samt mycket trevlig. Han var rätt man på rätt plats. Madde o Pierre Linghem

14. heinäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Kompetent och trevlig besiktning!

Vi hade en överlåtningsbesiktning från Fredrik som gav oss den information och lugnade oss inför husköpet. Han var trevligt och informativ efter att han gick igenom fastigheten samt svarade på de frågorna vi hade under tiden. Vi är tacksamma för förklaringarna för att vi ska kunna undvika skador och göra så att huset ska må bra i år framöver. Det gick även snabbt att få protokollet från besiktningen som vi kan använda som lista för saker som vi kan göra när vi flyttar in.

Vi rekommenderar starkt Fredrik och OBM gruppen för andra som vill ha kunniga och trevliga besiktnings personer.

14. heinäkuuta 2025
Saanut 1/5 tähteä

Välj ett annat besiktigsföretag som kan stå för sina fel

Om jag kunde ge 0 stjärnor hade jag gjort det.

2017 anlitade jag företaget för en överlåtelsebesiktning. Nu framkommer en stor fuktskada i väggen och bakom köket som beror på en felkonstruktion på taket som är synlig. Vid genomgång av besiktningsprotokollet och samtal med aktuell besiktningsman har hon "missat" gå upp på taket och säger att det var ju "lite tokigt". Trots att hon gjort så grovt fel och vad jag förstår agerat oaktsamt som besiktningsman, ger dom mig ingen form av ersättning och hänvisar till att det gått över två år.

Jag får alltså stå för allt själv trots att dom gjort ett sånt stort fel. Man tror som köpare att man gör allt rätt, men när det väl uppkommer något har man ingen rätt till något. Ägaren frågar hur det skulle se ut om han skulle "kasta ut pengar" i sådana här fall.

Anlita inte, om du inte är kunnig och kan dubbelkolla varenda del av huset..

15. toukokuuta 2025

Bra bemötande

Besiktningsmannen hade ett bra och trevligt bemötande. Han var mycket kunnig och förklarade på ett sätt så att man förstod

24. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Jimmy Nilsson var en kunnig man

Jimmy Nilsson var en kunnig man. Han hade även ett trevligt sätt. Lugn och sansad. En väldigt noggrann besiktning genomförde han på mitt hus. Honom kände jag förtroende för

17. maaliskuuta 2025
Saanut 4/5 tähteä

Besiktat villan

Vi fick hjälp av Jimmy Nilsson att besikta villan. Han delade med sej av sitt kunnande och förklarade på ett bra sätt

3. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin