Last minute aangesloten. Alles perfect geregeld. Fijn hotel ter plekke. Bus hageltje nieuw, met fijne chauffeur. Leuke excursies. Laatste diner op wisselplaats kan vlotter.
De reis was enorm goed georganiseerd. Ik had een hele fijne groep waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Onze reisbegeleider/chauffeur Peter zorgde voor een warm welkom. De gehele reis verliep fan... Näytä lisää
Bij boeken zogenaamd gegarandeerd vertrek krijg ik na 2 maanden te horen dat ik het fijn moet vinden dat de reis doorgaat, Bus spiegel eraf 2 uur wachten in bus zonder drankje of ijsjes aanbod. In aj... Näytä lisää
De reis verliep voorspoedig, Goede chauffeur, tevens prettige reisleider, duidelijke uitleg op papier voor de volgende dag. Ook als gids een topper. Goed hotel, schoon, vriendelijke bediening, di... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vanuit de hoofdvestiging in Enter organiseren ca. 35 enthousiaste medewerkers volledig georganiseerde excursiereizen en rondreizen per bus in Europa, trips naar Disneyland® Paris met de bus of met eigen vervoer, riviercruises en wandel- en fietsvakanties (individueel of met een groep).
Vonderweg 44, 7468DC, Enter, Hollanti
- 0547284488
- info@oad.nl
- oad.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Super!
Wij zijn naar disneyland parijs geweest! 3 dagen tickets en 2 nachten slapen! Was super zou het zo nog eens doen
Super geregeld!
Alles was super geregeld door Oad! We hebben enorm genoten en zullen zeker weer boeken.
Disneyland guide
Alles was goed geregeld! We kregen onze benodigdheden in het Nederlands vertaald. We hadden geboekt voor 3 dagen in het Santa Fe Hotel. Er gaat elke paar minuten een gratis bus naar het park heen en terug. Duurt ongeveer 5 minuten voordat je er bent. Ook kregen we voor twee ochtenden een ontbijtbuffet! Heerlijke keuzes had je daar! Van muesli, marmercake, pistache croissants, tot wafels en scrambled eggs. Echt helemaal top. Van 7-11 uur is het buffet ook open dacht ik. Je kreeg ook twee gratis koffies/chocomelk per persoon per dag, met je kamerpas! Die koffiezetapparaten staan verdeeld over een paar gebouwen in Santa Fe. Ook was er een Starbucks naast de receptie (waarbij ze ook aan Too-Good-To-Go doen in de avond. Voor 3,99 een hele tas aan lekkernijen gescoord daar). Daarnaast hadden we toegang tot de twee parken van Disneyland! Echt top, want ik was nooit in het Walt Disney park geweest! Echt een aanrader om daar een hele dag te spenderen! Zeker meer een park voor de volwassenen/oudere kinderen. Ook had je als hotel bezoeker toegang tot een uur eerder toegang dan de rest van de bezoekers. Een tip is om dan snel te gaan naar alle attracties met meestal een lange wachtrij. De Disneyland app is daarnaast een MUST-HAVE app om te weten hoe lang alle rijen zijn, maar ook om te weten waar je je bevindt in het park. Ook kan je de menukaarten van alle kraampjes en restaurants zien in de app. Wij bestelden daarnaast elke avond gewoon Uber eats naar het hotel. We hebben zo voor 18 euro twee menus bij de KFC gescoord. Terwijl je voor zowat 18 euro twee hotdogs krijgt. Daarnaast is het een tip om het vuurwerk te bekijken op main-street, bij de ben & jerry winkel. Daar wordt via een beamer op een van de winkels weergegeven wat er op het kasteel geprojecteerd wordt. Dus dan zie je het veel duidelijker en van veel meer dichterbij. Ook kan je rustig het kasteel nog steeds filmen vanaf die afstand.
Lekker gaan!
Vanaf de dame waar we een dik uur mee aan de telefoon hebben gezeten om te reserveren tot Wouter die ons heen en weer heeft gereden naar Disney. Vind het altijd fijn als chauffeurs benaderbaar zijn.
Super geregeld! Ook de twee chauffeurs die ons van Amsterdam naar Breda hebben gereden. Aardige kundige en vooral prettig gezelschap!
Gewoon blij! We hebben een toptijd gehad met z’n tienen.
Vol pension?
Op de OAD site stond dat de totale reis vol pension zou zijn, maar twee lunches bleken voor eigen rekening te komen.

Vastaus yritykseltä Oad
Persoonlijk contact mogelijk
Omdat je nog persoonlijk contact hebt...
Goed en duidelijk en documentatie optijd!
Zeer prettig....
Super goede aanbieding
Super goede aanbieding! De huisjes zijn perfect qua ligging, en goed ingericht. Wij boeken snel weer!
Alles is goed en duidelijk geregeld.
Alles is goed en duidelijk geregeld.
Je wordt vanaf het begin van je reis geïnformeerd wat er komen gaat en waar je op moet letten.
Alles is van A tot Z goed geregeld.
Heel tevreden over de service dus!
Alles was goed verzorgd
Meer klantgericht werken van de…
Meer klantgericht werken van de chauffeur. Wij als toeristen moesten zorg dragen van een oudere dame en hellen bij het in en uitstappen. De chauffeur deed iets dan behalve heel goed de bus besturen. Van zijn kant dus aandacht aan oudere toeristen

Vastaus yritykseltä Oad
Het was een perfecte Christmascruise
Het was een perfecte Christmascruise, een vriendelijke bemanning met als leider Jan uit Eindhoven. Het slapen a/ b een avond voor vertrek prima oplossing. Anders ben je nacht in de weer. Nu begin je uitgerust met een goed ontbijt aan de cruise . Al met al wij waren zeer tevreden. Ook alle info,s van OAD zeer goed.
Bedankt Jan Bladder/Nel Buter
Alles klopt
Alles klopt, de reis was prachtig, de chauffeur/reisleider geweldig en ook het hotel was prima in orde.
Kerstreis naar Nauders
Kerstreis naar Nauders geboekt. Was heel fijn. Hotel is heel goed. Al vaker geweest en nog nooit slechte ervaring gehad in dit hotel. Chauffeur Mark was ook een hele leuke en ervaren man. Je kunt echt merken dat hij liefde heeft voor het vak en het land. Oad is een goede organisatie. Zijn al vaak met hun op vakantie geweest.
Een sfeervolle riviercruise met Kerst. Ondanks dat de cruiseboot wat gedateerd…
Ondanks dat de cruiseboot wat gedateerd was, was de service aanboord perfect, ook de kamers (wel gehorig) waren schoon!! Het eten was in één woord verrukkelijk en gevarieerd.
De begeleiding was goed.
Alleen de dagexcursie in Budapest, bij winterdag in een bus met donkere ramen was jammer. (te donker om goed te zien of foto’s te maken).
Kerstcruise Passau-Wenen-Bratislava-Boedapest met OAD
Super Donaucruis
goede comunicatie en zorgt voor goede hotels en schip. De vakantie kon niet beter.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.