De reis was enorm goed georganiseerd. Ik had een hele fijne groep waarbij ik me meteen op mijn gemak voelde. Onze reisbegeleider/chauffeur Peter zorgde voor een warm welkom. De gehele reis verliep fan... Näytä lisää
Bij boeken zogenaamd gegarandeerd vertrek krijg ik na 2 maanden te horen dat ik het fijn moet vinden dat de reis doorgaat, Bus spiegel eraf 2 uur wachten in bus zonder drankje of ijsjes aanbod. In aj... Näytä lisää
Last minute aangesloten. Alles perfect geregeld. Fijn hotel ter plekke. Bus hageltje nieuw, met fijne chauffeur. Leuke excursies. Laatste diner op wisselplaats kan vlotter.
De reis verliep voorspoedig, Goede chauffeur, tevens prettige reisleider, duidelijke uitleg op papier voor de volgende dag. Ook als gids een topper. Goed hotel, schoon, vriendelijke bediening, di... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vanuit de hoofdvestiging in Enter organiseren ca. 35 enthousiaste medewerkers volledig georganiseerde excursiereizen en rondreizen per bus in Europa, trips naar Disneyland® Paris met de bus of met eigen vervoer, riviercruises en wandel- en fietsvakanties (individueel of met een groep).
Vonderweg 44, 7468DC, Enter, Hollanti
- 0547284488
- info@oad.nl
- oad.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 84 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kamer in orde
Kamer in orde, bedden te klein. Luidruchtige kamers en ligging hotel in drukke straat. Vooral in de ochtend. Daarnaast iedere keer naar hoofdvestiging voor diner en ontbijt.
Het is altijd een goed cheuffeur die de…
Het is altijd een goed cheuffeur die de bus bestuurt
We hebben een fantastische reis gehad…
We hebben een fantastische reis gehad met OAD naar Nauders in Oostenrijk. Mooie dagtrips met veel bezienswaardigheden. Goede hotels, met een pluim voor hotel Bergblick in Nauders.
Mooie maar lange reis in propvolle bus
Prima reis, uitstekende chauffeur maar wel érg veel kilometers en een (te) groot reisgezelschap.

van geen dag spijt
Het was spannend voor mij, eerste keer alleen, maar alles was duidelijk, een fijne chauffeur, en prachtige reis, van geen dag spijt. Alleen eten te Nauders nogal zout, maar puike koks en bediening verder.
Er ging veel mis met onze reis naar…
Er ging veel mis met onze reis naar Slovenie?Kroatie.
Bij een bus met 45 mensen hoort gewoon een reisleider,-ster. Verder is het een grote misser als er een hotel geboekt wordt, waar een gedeelte 3 sterren is en een gedeelte 5 sterren. Een deel van de groep zat in een super de luxe kamer, met groot balkon, 2 ligbedden, 2 stoelen met tafel, badjas, badslippers, bankstel en een ander deel, waaronder mijn dochter en ik, in een kale, kleine kamer. Niet bevorderlijk voor de sfeer onderling. Ongelooflijk, wat een stommiteit om daar niet voor te zorgen dat alle kamers ongeveer gelijk zijn. Dit was hotel Spik. De volgende dag naar Ljubljana. Daar was een Engels sprekende gidsen die moest haar verhaaltje vertellen aan 45 mensen. Er waren diverse mensen in de bus die geen Engels spraken. En de groep was veel te groot voor één gids. Dat had OAD van te voren ook kunnen bedenken. Er werd veel over personen verteld, weinig gebouwen besproken. Op eigen kosten een rondvaart geboekt. Op 19 september gingen we naar een nieuw hotel, Hotel Bristol. Prachtig hotel, met balkons. Ook hier kregen wij weer geen kamer met balkon en toch weer sommige mensen weer wel. Die irritatie daarover was enorm. Het terras buiten was een smal terras langs een drukke weg. Niet iets waar je gezellig buiten kon gaan zitten lezen. Want lezen in je kamer met dat prachtige weer was geen optie. Naar Plitvice was schitterend met een geweldig goed sprekende gids. Na terugkomst in het hotel werkten alle sleutels niet. Waren te vroeg uitgeboekt of zoiets. Dus iedereen terug naar de receptie. Maandag 22 september gingen we naar het Limski kanaal. Wat een saaie tocht. Een oude boot met aan de voorkant maar een paar bankjes, zodat het grootste deel beneden, binnen zat. Wat ongelooflijk saai. Jammer van de tijd, want er was werkelijk niets bijzonders te zien, alleen bomen aan beide kanten, heen en terug. Het was denk ik een koopje voor de OAD deze reis. Want wat was uw inbreng wat betreft excursies? Bij het meer van Bled moest je het zelf maar uitzoeken ,ook bij het meer Bohinj was niets te doen. Ja, wandelen. In Ljubljana was een gids. De grotten van Postojna moesten we extra voor betalen. De meren van Plitvice hoorde bij de excursies, ook de boot op het Limski Kanaal. Dat waren de excursies. Best heel erg weinig voor zo'n dure reis.

Vastaus yritykseltä Oad
De chauffeur Erik Lautenbach was van…
De chauffeur Erik Lautenbach was van grote klasse. Zijn rijstijl is soepel, vlot en zeer relaxt.
De uitleg zeer sufficient en met kennis van zaken.
Prachtige reis met kundige chauffeur (…
Prachtige reis met kundige chauffeur ( Mark) .Veel gezien, goed hotel,Bergblick in Nauders Oostenrijk.
Hefitige reis
Als de reis begint,de bus controleren. Wij hadden vanuit het airco rooster veel water naar beneden.
Lek was nog niet gevonden zei de chauffeur Gelukkig waren er nog andere plekken vrij
Communiseren naar de reizigers is ook wel een punt.
1 bus naar Zwitserland 17 mensen ziek geweest ??
1 bus naar Oostenrijk. 12 mensen (overgeven/diaree)
Al met al een heftige reis
Geweldig!
Het was een mooi reis met een afwisselend programma en een fijne chauffeur/reisleidster.
Gewoon Top.
Mooie reis, leuke gezelschap. Super ervaren en gezellige bus chauffeur
Super mooi reis
Slechte accomodaties
Slechte accomodaties. Overal de goedkoopste kamers.
Chauffeur was top!

Vastaus yritykseltä Oad
Alles was tot in de puntjes geregeld
Alles was tot in de puntjes geregeld. Het was onze eerste busreis en we waren een beetje sceptisch, maar we kunnen terugkijken op een mooie vakantie.
Mooie reis
Mooie reis, uitstekende chauffeur, prettige reisleidster.
Vervoer van Leiderdorp naar Moerdijk kostte te veel tijd, daardoor te snel vertrek vanuit Moerdijk.
Eerste hotel geen succes, verdere hotels prima.
Mooie reis gehad, voor herhaling vatbaar.
Mooie reis
Prima chauffeur
Eten en drinken Prima
Min punten,
Geen ruimte om s'avond gezellig bijelkaar te zitten en te kletsen (borrelen)
En wij waren met 2 stellen waarvan de andere stel had aangegeven op de begaande grond ivm slecht lopen, maar helaas, kon niet worden opgelost, dus wij logeerden in het bij gebouw en dat was wel toegankelijk voor die persoon dus omdat het onze kennisen zijn hebben onderling geruild.
En de stoelen stonden te dicht op elkaar ik zaterdag de knieën tegen de voorganger.
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.