Duidelijke website, snelle levering, op de hoogte gebracht van het feit dat een deel van de bestelling voorlopig niet voorradig was en duidelijke afspraken daaromtrent gemaakt. Prima service! Heel tev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer warme zorgzame begeleiding om de de meest effectieve oplossing te vinden. Afgestemde ontvangst bij de demonstratie/ test van het product.
Yritys on vastannut
Ik sport veel, maar met Bechterew, lipoedeem én pijnlijke voeten is herstel geen luxe – het is pure noodzaak. Het toestel wat ik me aanschafte, met arm- én beenmanchetten, voelt als een thuism... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Nymph.be levert goede service! Vragen werden meteen beantwoord. Ik heb de Nymph 8 kamer pressotherapie lymfedrainage toestel + Broekmanchet pakket gekocht om vocht af te drijven en het product werkt... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Doordat mensen minder mobiel zijn en met onze pressotherapie toestellen terug meer bewegingsvrijheid krijgen zijn we tot de slogan gekomen van Bloei open ( een vlinder die zich ontpopt) en herleef! ( de weide wereld in doordat je mobieler wordt). Over ons: Sinds we zelf een aantal jaren geleden geconfronteerd werden met borstkanker binnen ons gezin en hierdoor dus ook snel de bijkomende ongemakken van ontdekten door de chemo, mastectomie en verwijdering lymfeklieren. De ontregeling van het lymfestelsen, het ophouden van vocht door medicatie en cortisone, de pijnlijke benen en tintelingen zorgden ervoor, zelfs met de voorgeschreven supplementen en kinetherapie, dat ik minder mobiel werd, mezelf begon af te zonderen en me ongelukkig voelde. We wilden ons zo niet blijven voelen en na een zoektocht naar oplossingen heb ik pressotherapie leren kennen, aangekocht en dagelijks beginnen gebruiken. Mijn wereld is hierdoor terug verruimt, ik heb veel minder last van pijnlijke ledematen, ik kan mijn zwellingen van armen en benen onder controle houden wat mij terug bewegingsruimte geeft. Mij overtollig vocht word mooi afgevoerd met een gewichtsverlies tot gevolg wat me ook terug meer zelfvertrouwen geeft. Doordat deze pressotherapie toestellen duur zijn, zijn we op zoek gegaan om deze zo goedkoop mogelijk zelf te laten maken en uit te brengen onder eigen merk met medisch CE label. Onze toestellen worden met identiek dezelfde standaarden gemaakt maar aangeboden aan concurrentiële prijzen om lotgenoten en mensen die er nood aan hebben te helpen. Hopelijk kunnen we zo het leed verzachten voor veel mensen, je vraagt hier tenslotte niet om. Het kan zeker helpen terug zin te geven in het leven en je terug mooi en zelfzeker te voelen.
Zonnebloemstraat 17, 9900, Eeklo, Belgia
Ik kreeg van Joeri een zeer duidelijke volledige uitleg en demo,volledig vrijblijvend. Ben zeer blij met de aankoop van het Nymph 8kamertoestel met broeksmanchet. Zeer gemakkelijk aan te trekken en te bedienen. Een zeer goed toestel voor een zeer schappelijke prijs. Zou het zeker aan iedereen aanraden.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Order is zorgvuldig behandeld en snel geleverd

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Eindelijk, na jaren, voor een betaalbare prijs een zeer goed en kwalitatief lymfetoestel gevonden voor mijn benen. Dat bespaart me alvast meer tijd en budget dan telkens een kiné-sessie in te plannen tijdens warme zomers!
Handig & gemakkelijk om te gebruiken, modern toestel!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
I am extremely happy with this purchase. Joeri was very thorough, thoughtful, patient and clear with the demo. I have found the device and cuffs very easy and pleasant to use. Highly recommended!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Snelle levering en goede ondersteuning.
Ben zeer tevreden over mijn toestel,helpt enorm
goed bij mijn lymfeprobleem.
Echt een aanrader!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
voor mij is het een betaalbare oplossing om mijn lymfeoedeem onder controle te houden .
Joeri is zeer vriendelijk en behulpzaam .
een aanrader voor mensen met problemen aan de lymfebanen

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Zeer snelle en vriendelijke service. Omwille van immobiliteit dankbaar voor de testsessie aan huis. Er werd tijd gemaakt zodat ik in alle rust, zonder druk en verplichting het beste toestel en manchetten geschikt voor mijn noden kon testen en kiezen. Voelt ook direct betrouwbaar aan. Extra meegenomen is het mooie verhaal achter Nymph. Ondertussen is het toestel voor mij onmisbaar geworden.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Prima toestel en manchetten, uitvoerige uitleg gekregen en zelf kunnen uittesten met achteraf ruime tijd voor vragen. Het maakt op een tweetal weken al een hemelsbreed verschil in pijn en comfort!
Ik heb enkel spijt dat ik dit niet eerder had.
Update: ondertussen zijn we al een hele tijd verder. Nog steeds zeer tevreden. Dit toestel met toebehoren wordt verschillende keren per week gebruikt voor de behandeling van lip- en lymfoedeem.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Duidelijke website, groot pluspunt : het toestel uit proberen voor de aankoop, het toestel voldoet aan de verwachtingen zowel het eenvoudige gebruik als het bekomen resultaat achteraf. Heel tevreden over mijn aankoop en het persoonlijk advies over het gebruik voor persoonlijk probleem!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
In de eerste plaats was ik niet zo tevreden omdat het toestel stuk was Na een goed contact en excuses heb ik het toestel terug gestuurd en na 14dagen het toestel terug gekregen .Ik ben erg tevreden het apparaat doet het goed .Ik heb lipoedeem en het werkt voor mij .

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Super snelle service en levering.
Tevens zeer snelle reactie op de bestelling. Ook heel goede kwaliteit!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Goede service, zeer behulpzaam, duidelijke uitleg over het toestel, al mijn vragen werden beantwoord, handig dat je het toestel voor aankoop kan zien en testen.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Heel blij met mijn toestel, heb er ontzettend veel baat bij, goede info, snelle en nette levering. Aanrader!!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.