1. Hiustuotemyymälä
  2. Kosmetiikkaliike
  3. Yrttikauppa
  4. Öljykauppa

Yrityksen kirjoittama

Zensura – Luxe Haarverzorging die Werkt, 100% Natuurlijk & Effectief Zensura is een premium haircaremerk gespecialiseerd in 100% natuurlijke haarverzorging, ontworpen voor mensen die écht verschil willen voelen én zien. Onze kracht zit in puurheid, effectiviteit en luxe beleving. Van onze iconische haarolie tot verzorgende accessoires zoals de dermaroller – elk product van Zensura Cosmetics is zorgvuldig samengesteld om je haar op natuurlijke wijze te versterken, te herstellen en te laten stralen. Onze bestseller? De Zensura Haarolie – een krachtige blend van 15+ koudgeperste oliën en ayurvedische extracten (waaronder amla,rozemarijn, zwarte zaadolie en argan ), speciaal ontwikkeld tegen haaruitval, dunner wordend haar en droge hoofdhuid. Veilig, zonder chemicaliën, parabenen of siliconen. Waarom kiezen klanten voor Zensura? ✔ Luxe uitstraling & natuurlijke samenstelling ✔ Resultaatgerichte formules, zichtbaar na enkele weken ✔ Geschikt voor vrouwen én mannen ✔ Vegan, cruelty-free & met de hand gemengd in België ✔ Persoonlijke service & snelle verzending binnen België en Nederland Voor wie is Zensura? Voor iedereen die op zoek is naar een effectieve, natuurlijke en luxueuze haarverzorging zonder compromissen. Of je nu kampt met haaruitval, dof haar of je hoofdhuid wil verzorgen – Zensura brengt balans, voeding en groei. Levering & klantenservice: Bestel gemakkelijk via onze webshop. We bieden snelle en veilige verzending, een vriendelijke klantenservice en een tevredenheidsgarantie. Klanten kunnen ons ook bereiken via social media of e-mail voor persoonlijk advies Tags: natuurlijke haarolie | haaruitval stoppen | haarserum zonder chemicaliën | luxe haarverzorging | rozemarijnolie voor haargroei | natuurlijke haarproducten | scalp oil | dermaroller tegen haaruitval | kruidige haarolie | clean beauty | vegan haarolie | haargroei bevorderen | Zensura reviews

4,2

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Zensura shampoo

Ik heb nu de shampoo een week gebruikt. De shampoo ruikt heel lekker en mijn haar voelt gezonder aan. Ik heb ook minder van struivrling in mijn haar . Het product wordt ook top verpakt en verzonden.

29. joulukuuta 2025

Super goed product!

Super goed product!

21. heinäkuuta 2025

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring met Zensura te delen!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van onze haarolie!

Indien er verder nog vragen zijn, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!
Mvg,
Team Zensura Cosmetics

Saanut 5/5 tähteä

Ik gebruik nu sinds een goeie maand de…

Ik gebruik nu sinds een goeie maand de olie in combinatie met de dermaroller.
Ben de olie gaan gebruiken omdat ik wel fel last had van een jeukende hoofdhuid... zo erg dat ik er vaak 's nachts wakker van werd.
Ik wordt niet meer wakker tijdens de nacht en het jeuken op zich is aanzienlijk verminderd.
bovendien ruikt de olie van Zensura echt wel heel lekker.

29. heinäkuuta 2025

Beste,

Hartelijk bedankt om de tijd te nemen en uw ervaring te delen met ons bedrijf en onze haarolie!

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van onze 100% natuurlijke haarolie en dat u jeukende hoofdhuid aanzienlijk minder is.

Aarzel zeker niet om ons te contacteren, indien u nog verdere vragen hebt over olie!

Saanut 5/5 tähteä

Ik geberuik de olie bijna 3 maand en ik…

Ik geberuik de olie bijna 3 maand en ik heb sinds dien niets anders meer gebruikt. Ik ben er zo tevreden van. M'n haar groeit echt heel snel en het voelt veel gezonder al. Ik raad hem zeker aan! En heb ook al m'n 2de flesje besteld!

19. kesäkuuta 2025

Beste Kylie,

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van onze 100% natuurlijke haarolie en dat uw haar sneller groeit en gezonder aanvoelt.

Loveee it!

Super goede haarolie! Ik gebruik hem 2x in de week. Ben er zeer tevreden over. Mijn post partum haaruitval is al een heeeeel stuk verbeterd hiermee🫶

1. syyskuuta 2025

Beste Jana,

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van onze 100% natuurlijke haarolie en dat het u helpt met uw post partum haaruitval!

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb 3 maand geleden de olie van…

Ik heb 3 maand geleden de olie van Zensura aangekocht en ik moet eerlijk zeggen dat dit een topproduct is. Mijn haaruitval is echt fel verminderd. Dus ben zeker fan

3. heinäkuuta 2025

Beste,

We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden bent van onze 100% natuurlijke haarolie en dat u hier goede resultaten mee hebt.

Team Zensura

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin