Duidelijke website, snelle levering, op de hoogte gebracht van het feit dat een deel van de bestelling voorlopig niet voorradig was en duidelijke afspraken daaromtrent gemaakt. Prima service! Heel tev... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zeer warme zorgzame begeleiding om de de meest effectieve oplossing te vinden. Afgestemde ontvangst bij de demonstratie/ test van het product.
Yritys on vastannut
Ik sport veel, maar met Bechterew, lipoedeem én pijnlijke voeten is herstel geen luxe – het is pure noodzaak. Het toestel wat ik me aanschafte, met arm- én beenmanchetten, voelt als een thuism... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Doordat mensen minder mobiel zijn en met onze pressotherapie toestellen terug meer bewegingsvrijheid krijgen zijn we tot de slogan gekomen van Bloei open ( een vlinder die zich ontpopt) en herleef! ( de weide wereld in doordat je mobieler wordt). Over ons: Sinds we zelf een aantal jaren geleden geconfronteerd werden met borstkanker binnen ons gezin en hierdoor dus ook snel de bijkomende ongemakken van ontdekten door de chemo, mastectomie en verwijdering lymfeklieren. De ontregeling van het lymfestelsen, het ophouden van vocht door medicatie en cortisone, de pijnlijke benen en tintelingen zorgden ervoor, zelfs met de voorgeschreven supplementen en kinetherapie, dat ik minder mobiel werd, mezelf begon af te zonderen en me ongelukkig voelde. We wilden ons zo niet blijven voelen en na een zoektocht naar oplossingen heb ik pressotherapie leren kennen, aangekocht en dagelijks beginnen gebruiken. Mijn wereld is hierdoor terug verruimt, ik heb veel minder last van pijnlijke ledematen, ik kan mijn zwellingen van armen en benen onder controle houden wat mij terug bewegingsruimte geeft. Mij overtollig vocht word mooi afgevoerd met een gewichtsverlies tot gevolg wat me ook terug meer zelfvertrouwen geeft. Doordat deze pressotherapie toestellen duur zijn, zijn we op zoek gegaan om deze zo goedkoop mogelijk zelf te laten maken en uit te brengen onder eigen merk met medisch CE label. Onze toestellen worden met identiek dezelfde standaarden gemaakt maar aangeboden aan concurrentiële prijzen om lotgenoten en mensen die er nood aan hebben te helpen. Hopelijk kunnen we zo het leed verzachten voor veel mensen, je vraagt hier tenslotte niet om. Het kan zeker helpen terug zin te geven in het leven en je terug mooi en zelfzeker te voelen.
Zonnebloemstraat 17, 9900, Eeklo, Belgia

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Prima uitleg. Alle vragen werden snel, duidelijk en correct beantwoord.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Vakkundige uitleg over werking pressotherapietoestellen. Zeer behulpzame vriendelijke verkoper. Zeker een aanrader

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Ik ben zeer tevreden van mijn aankoop ,je hebt alles goed uitgelegd,ik gebruik het toestel 2 keer per dag en mijn Kinesist merkt een groot verschil ,ik heb alleen spijt dat ik het niet vroeger heb gekocht

Bonjour
Très satisfaite du produit. A recommander pour les personnes soufrant de lymphoedeme .

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Fantastisch product, Fantastische begeleiding. Demo was zeer waardevol. Na demo dan ook meteen tot aanschaf over gegaan.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Nymph.be levert goede service! Vragen werden meteen beantwoord. Ik heb de Nymph 8 kamer pressotherapie lymfedrainage toestel + Broekmanchet pakket gekocht om vocht af te drijven en het product werkt fantastisch. De druk voelt precies goed en het apparaat is makkelijk te gebruiken.
De levering was mooi op tijd.
Al met al geen spijt van de aankoop.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Enkele maanden geleden kocht ik een Nymph 8-kamer lymfedrainage toestel. Ik ben zeer tevreden over het toestel, de uitleg, service en verzending. Ik heb bilateraal lymfoedeem in mijn benen en gebruik hiervoor dagelijks dit apparaat. Dankzij het toestel kan ik de kinébeurten (lymfedrainage) tot een minimum beperken (enorme tijdwinst). Ik zou het aan iedereen met lymfoedeem aanbevelen. Dankjewel Joeri voor de ondersteuning!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Zeer duidelijke, informatieve uitleg ivm gebruik van het toestel bij aankoop. Het uittesten ter plaatse was geen enkele moeite voor de behulpzame, vriendelijke verkoper. Zeer gebruiksvriendelijk! Ik gebruik het bijna dagelijks omwille van het comfort, mijn benen voelden na een paar weken beduidend minder zwaar.
Ik ben zeer tevreden!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Fijn dat je het toestel kan testen en alle nodige, duidelijke uitleg krijgt. Vlot en behulpzaam. Toestel is erg professioneel en handig in gebruik. Na een poosje ondervind je verandering.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
De apparatuur functioneert uitstekend en voldoet dus aan onze verwachtingen.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Ik gebruik het 12 kamer toestel nu 5 maanden en ben zeer tevreden! Het ontvangst en de uitleg was heel goed, vriendelijk en behulpzaam. Joeri geeft je rustig de tijd om het toestel uit te proberen. Je merkt de passie om het allemaal uit te leggen. Geen druk tot aankoop, we hadden een goed gevoel achteraf. De levering ging snel en vlot. Topservice! Zeker zijn geld waard.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Goede service en het artikel brengt zeer positieve resultaten, dank je!

Ik mocht het na 19 u gaan testen
Ik had direct een heel ander gevoel
Na 20 j sukkelen heb ik weer een normaal gevoel in mijn benen en kan ik gaan werken zonder de steunkousen waar ik anders niet zonder kon
Een heerlijk gevoel 👍👍👍👍

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Hele goede ervaring met Nymph.
Ik ben enorm geholpen door Joeri met betrekking tot een passende apparaat aanschaffen in een handomdraai!!!
De bezorging ging de eerste keer verkeerd door het postbedrijf maar dat is ook weer keurig opgelost door Joeri.
Top bedrijf!!
Dankjewel!

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Een zeer goede ontvangst. Ik kreeg een zeer goede uitleg over het toestel. Ik kreeg op alle vragen een zeer goed antwoord. Het was vrijblijvend en zonder enige druk. Het was zelfs geen probleem om de beenmanchetten en de broekmanchet uit te proberen. Het toestel is eenvoudig te bedienen.
Ik ben super tevreden met het 8kamer toestel.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Ik ben blij dat we toch besloten hebben om naar Gent te rijden. Zeer duidelijke uitleg, geen druk om te kopen, en heel de familie neemt de tijd om je te helpen. Zelfs het hondje 🤣 we zijn zeer tevreden over het 12 kamer aparaat en de broek. Het is een goede aanvulling op de lymfedrainage bij de kiné. Ik heb het nu 2 weken. Top beslissing.

Vastaus yritykseltä Nymph pressotherapietoestellen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.