Nybryggt Arvostelua 236

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Fantastisk upplevelse! Webbsidan är väldigt översiktlig och enkel att navigera i. Hela köpprocessen, från val av kaffe till betalning, gick otroligt smidigt. Kaffet kom fram inom bara några dagar och... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Jag gjorde min första, men inte sista, beställning och blev väldigt nöjd. Hemsidan var enkel att hitta på, filtreringen gjorde det lätt att vaska fram det som intresserade och passade mig. Leverans... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

I shop here to buy coffee beans to our Delonghi espresso machine. If you are searching for great quality coffee beans i recommend Nybryggt. They have fast shipping and its trouble free, Sup... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Var på en espressokurs med Nybryggt tillsammans med La Pavoni i Malmö och hade en fantastisk kväll! Riktigt bra uppstyrt, kul upplägg och på en nivå som passade alla som kom. Kan verkligen rekommender... Näytä lisää

1. Kahvilamyymälä

Yrityksen kirjoittama

Hos oss på nybryggt.nu hittar du kaffe och kaffebönor från hela världen, samt utvalda kaffebryggare, espressomaskiner och kaffekvarnar. I vårt sortiment finns allt du behöver för att laga fantastiskt gott bryggkaffe, mokakaffe eller espresso, hemma eller på jobbet. Vi har ett stort sortiment koffeinfritt kaffe, samt kaffekapslar för Nespresso och andra leverantörer. Vi har också kaffekoppar och kaffeburkar för dig som vill ha snygga tillbehör i hemmet. Fri frakt över 599kr

Erinomainen

Kaikki arvostelut

102 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Fick aldrig det jag beställde

Jag beställde o betalade varor som enligt saldon fanns. Bekräftelsemail för beställningen kom direkt. Fick vänta flera veckor o ta kontakt flera gånger och fick senare mail om att varorna inte kunde levereras då de var slut o inte kommer in igen.

16. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Nybryggt-logo

Vastaus yritykseltä Nybryggt

Hej Ann,

Jag förstår verkligen att det känns frustrerande, och jag är ledsen att det blev så.

Det har tyvärr varit en riktig röra kring Mon Amie-burkarna, och vi fick inte in de volymer som vi först hade fått bekräftat – vilket gjorde att lagersaldot inte stämde som det skulle. Det är såklart inget vi hade kunnat förutse, men vi borde ha fångat upp det tidigare och informerat dig snabbare.

Vi beklagar verkligen detta och förstår att det inte alls blev den upplevelse du förväntade dig.

Mvh,
Roosa

Saanut 1/5 tähteä

GDPR-brist: kunders e-postadresser delades i mejl

Jag fick nyligen ett svar från företaget via e-post. Tyvärr skickades mejlet som ett massutskick där alla mottagares e-postadresser låg synliga i mottagarlistan.

Det innebär att kunders personliga e-postadresser delades med andra kunder. Enligt GDPR räknas e-postadresser som personuppgifter och ska skyddas från onödig spridning. Vid utskick till flera mottagare bör normalt BCC användas så att mottagare inte kan se varandras adresser.

Jag hoppas att företaget ser över sina rutiner för e-postutskick och hantering av personuppgifter framöver.

4. maaliskuuta 2026
Oma-aloitteinen arvostelu
Nybryggt-logo

Vastaus yritykseltä Nybryggt

Tack för att du uppmärksammade oss på detta.

Du har helt rätt i att e-postadresser räknas som personuppgifter och ska hanteras så att de inte delas mellan mottagare. I detta fall skickades mejlet tyvärr med synliga mottagare av misstag, vilket vi beklagar.

Utskicket gick till ett begränsat antal mottagare och innehöll inga andra personuppgifter än e-postadresser. Vi har sett över våra rutiner för e-postutskick för att säkerställa att detta inte ska kunna inträffa igen.

// Ella

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin