Zeer goede en snelle service.
Zeer goede en snelle service.. Al meerdere schades helaas gehad.. Elke keer weer goed geregeld!

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
Bij nowinsure.com vind je een breed scala aan verzekeringsproducten voor al jouw elektronische apparaten.
Admiraliteitskade 62, 3063 ED, Rotterdam, Hollanti

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
heldere uitleg van de verzekering. betaalbaar.
Kost wel even iets meer moeite om het geregeld te krijgen, maar geeft uiteindelijk wel meer zekerheid.

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
I insured my iPhone 15 Pro with Nowinsure and haven't stressed the whole year. Loving the experience and highly recommended.

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
De communicatie over en de afwikkeling van de reparatie van schade aan inze Iphone verliep van a tot z perfect. Blij met deze verzekering!

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
WAARDELOOS, mijn scherm was gebarsten, deze naar de verzekering opgestuurd, uiteindelijk zoek geraakt bij de post, dus nooit bij de verzekering geraakt! Na maanden zagen, want die mensen zijn ECHT onbekwaam om daar te werken-> ze denken echt niet logisch na en gaven mij nog de schuld over het kwijtraken van mijn gsm (hoe lomp kan je zijn). Uiteindelijk een "nieuwe" gsm gekregen, ik heb dus op de nieuwe GEEN garantie terwijl de mijne nog wel garantie van toeppassing was! Anyway kan nog veel over heel de traject vertellen maar dat bespaar ik jullie.
NIET hier aansluiten, service trekt op niets, te lang wachten op antwoord! Ze maken valse reclame en geven valse informatie telefonisch waar ze zich niet aan kunnen houden!

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
Ik raad Nowinsure/myharmony 1000% af!! Blijf hier AUB bij vandaan!
-Nowinsure BE is telefonisch nooit bereikbaar.
-Nowinsure NL is soms wel soms niet telefonisch bereikbaar, ontzettend lange wachttijden 30+ minuten.
-Bellen niet terug, ondanks dat zij die keuze zelf aanbieden.
-Mail verkeer verloopt heel traag!
-In 2022 heb ik 3 maanden op mijn toestel moeten wachten. Mijn Iphone was door de bezorger, bij de buren achter gelaten en de reparateurs voelden zich niet geroepen of verantwoordelijk om mijn toestel op te halen en te repareren. Ik heb herhaaldelijk moeten bellen om te vragen wanneer ik mijn telefoon terug kon ontvangen.
-Op 26/01/23 opnieuw mijn Iphone voor reparatie opgestuurd, 15 februari was mijn Iphone nog altijd niet aangekomen. Ik spreek telefonisch iemand van nowinsure NL en leg mijn probleem neer. Ik moest het probleem met alle nodige doculenten op mail plaatsen en dan zou er een onderzoek worden gestart. Dat heb ik gedaan en ik heb ze sindsdien niet meer gesproken. Vandaag 60 minuten aan de wachtlijn gehangen zonder ook maar iemand te hebben gesproken.

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
Erg slecht ! Ik had me telefoon laten vallen in het weekend en kon hem lokaal in de buurt laten maken. Rekening op gevraagd bij deze reparatie en opgestuurd, wilde de vergoeding niet terug betalen !! Begonnen te zeuren over een code gekenmerkt aan de telefoon die gewoon gekend is bij hun ! Foto’s gestuurd van de schade en al, niks , zeuren om een IEM nummer dat op een factuur moet staan. De 160,- krijg ik niet terug, maar vind het niet erg dat ik ju HEEEL graag me verzekering hier heb opgezegd. Bah bah, al die tijd voor niks betaald dus

Vastaus yritykseltä nowinsure.com
Tel kapot en opgestuurd, na 3 weken wachten geen reactie dus toch maar ff bellen om te horen te krijgen ze wachten nog op onderdelen dit nog eens 4 weken
Dit is week 7 en raad eens....nog steeds geen tel
Kreeg er niet eens een leentoestel
Zelfs Ali expres is tegenwoordig sneller
En dan vragen naar een vergoeding want iemand 7 weken zonder tell laten zitten kan gewoon niet!
Nee hoor ook niet ik mocht een klachten brief invullen leuk voor hun stapel waar niks mee gedaan word
Verzekering an sich lijkt mij in orde te zijn, enkel doen ze enorm moeilijk bij een aantal simpele vragen. Lang in de chatbox gezeten. Die persoon hielp mij wel enorm snel en de antwoorden waren duidelijk, echter kreeg ik nooit een concreet antwoord op mijn vraag.
(Er werd ook niet echt veel moeite gedaan, ze gaan niet "the extra mile" voor potentiële klanten. )
Daarna werd er aanbevolen om een mail te sturen, wat ik uiteraard gedaan had, om dan terug verwezen te worden naar een website in 1 korte zin.
Een beetje jammer.
Zeer tevreden over mijn verzekering, informatie is duidelijk.
Alles was duidelijk en een vriendelijke klantenservice
Ik had schade aan mijn Iphone 12, alles is prima geregeld en weer gemaakt.
Gekeken hier naar een laptop verzekering. Er staat heel groots verteld "nieuwwaarde dekking" wat suggereert dat je bijvoorbeeld bij diefstal, de nieuwwaarde terug krijgt.
Maar bij verder verdiepen en navragen blijkt dat niet het geval. Bij de gerichte vraag "krijg ik bij diefstal, de aanschafwaarde (is nieuwwaarde) uitgekeerd" krijg ik ontwijkende antwoorden als: "jazeker wij dekken max de nieuwwaarde". Maar dat is niet hetzelfde als ja u krijgt dan de nieuwwaarde uitgekeerd.
Verder doorvragen blijft men antwoorden met "max" en "tot" en u krijgt dan een vervangende laptop. Dus dan keren ze niks uit, en wat dan zo'n vervangende laptop inhoudt (met max de nieuwwaarde) is ook niet duidelijk, dan moest ik maar bellen.
Ik vind dit heel moeizaam om informatie te krijgen. Zoiets moet al duidelijk in de polisvoorwaarden staan, die dus ook niet zo duidelijk zijn daarin. Ook daarin staat dat ze een gelijkwaardig product vergoeden met een max van..... maar een gelijkwaardige laptop is over 3 maanden al goedkoper, en over een half jaar nog goedkoper en over een jaar nog goedkoper, dat is dus geen nieuwwaarde dekking, want dat zou simpelweg het aankoopbedrag moeten zijn.
Een bedrijf wat zo onduidelijk is met wat ze nou precies vergoeden kan ik niet vertrouwen. De review op hun website ziet er leuk uit, maar dat betreft veelal het afsluiten van de verzekering zelf (wat ook niet altijd goed schijnt te gaan) er zijn weinig reviews over wat als er daadwerkelijk uitgekeerd moet worden en degene die ik daar over lees zijn slecht.
Kortom geen aanrader
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.