Jeg har lige købt en bil ved Novocar. Det var en ualmindelig god oplevelse! Jeg har mødt mange bilforhandlere gennem mit liv, men aldrig følt mig så godt behandlet som hos Novocar. Luxsaan,... Näytä lisää
Jeg har netop købt en XPENG G6 2026, og jeg er virkelig glad for hele oplevelsen. Fra start til slut har jeg fået super god service, god vejledning og en meget professionel behandling. Handlen... Näytä lisää
Vi har desværre haft en ekstremt dårlig og uprofessionel oplevelse hos Novocar, særligt med sælgeren Luxsaan. Det hele startede ellers fint. Vi var klar til at købe en XPENG G6 Long Range, og... Näytä lisää
Luxsaan og Novocar hjalp os med at få fat i en dejlig fabriksny G6 LR på ingen tid. Vi stod i den uheldige situation at tidligere bil gik i stykker og vi skulle finde en hurtig løsning. Havde samtid... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Super handel!
Jeg har haft en virkelig positiv oplevelse med Novocar. Alt har været præcist, som det skulle være - fra den grundige introduktion til bilen til den fantastiske kundeservice. Personalet var yderst kompetente og venlige, hvilket gjorde hele oplevelsen behagelig og glat. Bilen i sig selv er af høj kvalitet og lever fuldt ud til forventninger. Jeg kan varmt anbefale Novocar til enhver, der leder efter en pålidelig biludbyder med fremragende service!
Novocar har leveret en enestående…
Novocar har leveret en enestående kundeoplevelse! Personalet var utroligt venlige og ydede den bedste service, som gjorde hele købsprocessen og byttet af min bil til en behagelig oplevelse. Jeg er dybt imponeret over deres professionalisme og dedikation til kunderne.
Jeg sætter pris på den ekstra mile, de gik for at sikre, at alt gik glat. Deres ekspertise og opmærksomhed på detaljer gjorde hele forskellen. Jeg kan varmt anbefale Novocar til alle, der leder efter en enestående bilkøbsoplevelse!
Fantastisk oplevelse.
Det er et fantastik sted, bilen er som ny! Vi har hvid læderstue, og sæderne står som nye. Den er total ren både indvendig og udvendig, skinner som aldrig før. Prisen er meget fair, det er utroligt hvad man får for pengene! Personalet er utrolig venlige og imødekommende! De er smilende og meget serviceminded . Prøv dem! Vi vil bestemt benytte os af alle de gode tilbud der bydes på..
Super fin service
Super fin service go oplevelse hele vejen i gennem galde mennsker og hjælpsom tager godt i mod og go handling :)
-gode biler go service