1. Autoliike

Vi er en moderne bilforhandler, der bygger på et nyt og enkelt koncept, hvor hele købsoplevelsen er designet til at være så nem og bekvem som muligt for dig. I stedet for at bruge tid i et traditionelt showroom, får du bilen leveret direkte til din hjemmeadresse. På den måde kan du i ro og mag gennemgå bilen, se den ordentligt efter og tage din beslutning uden pres eller stress. Vores digitale setup gør processen både enkel og effektiv. Ved at drive forretningen online og reducere de klassiske udgifter til store udstillinger og fysiske salgssteder, kan vi holde vores omkostninger nede. Det betyder, at vi kan tilbyde dig konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvalitet eller service. Hos os handler det om fleksibilitet, gennemsigtighed og tryghed. Du får en moderne bilhandel, hvor det hele foregår på dine præmisser – nemt, hurtigt og bekvemt. Ingen sælgere, der presser på. Ingen lange besøg hos en forhandler. Bare en smartere og mere afslappet måde at købe bil på.

3,7

Keskitasoinen

TrustScore 3.5/5 tähteä

1 arvostelu

EV-Drive fandt min drømmebil :)

Jeg har haft et formidabelt samarbejde med EV‑Drive og især Bertram. De hjalp mig med at finde min drømmebil, tog sig af import og registrering i Motorregisteret, og på leveringsdagen modtog jeg bilen i Tesla‑appen. Jeg kunne følge hele turen fra København til min adresse, hvor Matthias leverede bilen personligt.

Servicen var langt over, hvad jeg havde forventet. I mit tilfælde ringede jeg til EV‑Drive, og selvom en tilsvarende bil lige var solgt, tog Bertram sig tid til at høre, hvordan jeg ønskede min bil konfigureret. Han kom med flere konkrete forslag og var meget hjælpsom gennem hele processen.

Jeg kan på det varmeste anbefale EV‑Drive — professionelt, personligt og meget kompetent.

23. maaliskuuta 2026