Novaswinkel Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb hier een lamp besteld (via livingnova onderdeel van novawinkels), maar achteraf bleek het een typische dropshippingwinkel te zijn. Het pakket kwam regelrecht vanuit China en ik moest er r... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zogenaamde ortopedische sneakers besteld..heeft even geduurd kreeg gewoon een paar pantoffels met iets dikkere zolen. Chinese maat 43 uiteraard past dus niet.. Ik neem niet eens de moeite om... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

WAARSCHUWING; Trap er niet in dropshipping….pure oplichterij….goedkope artikelen uit China totaal niet zoals op de foto….chinese maten retour zenden naar China kost minimaal €20!!! Veel heen en weer... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Novaswinkel™ is een gedreven team dat er alles aan doet om continu nieuwe trendy producten op de markt te brengen.

Huono

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf

1 ster is nog teveel voor dit bedrijf. Sandalen besteld. Levering duurde heel lang . Erg tegenvallend. Terugsturen? Kost meer dan de sandalen. Eerste en tevens laatste keer dat ik hier heb besteld.

17. heinäkuuta 2023

Beste Conny,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en dat de retourkosten hoog zijn. We begrijpen je zorgen.

We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze service en producten te verbeteren. Het is belangrijk dat klanten een positieve ervaring hebben bij het winkelen bij ons.

Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We waarderen je feedback en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

Chinese rotzooi voor woekerprijzen

Chinese rotzooi voor woekerprijzen.

Ik heb gereageerd. Uw reactie: vanwege tekort aan personeel, geen tijd om te reageren.
spullen teruggestuurd naar China, EUR 30 verzendkosten, maar geen geld terug ontvangen...

Beste Bas,

Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling en dat er problemen zijn opgetreden bij de retournering. Dit is zeker niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten.

We begrijpen je frustratie en willen graag helpen om dit op te lossen. Als je problemen hebt met je retourzending en het terugkrijgen van je geld, raden we aan om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl en de details van je situatie te verstrekken. We zullen ons best doen om je te assisteren en eventuele problemen op te lossen.

Onze excuses voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden, en we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

KOOP NOOIT BIJ NOVASWINKEL

Bestelling: orthopedische sandalen. De levertijd was erg lang. De kwaliteit was ronduit bizar slecht. De sandalen bleken in China gefabriceerd te zijn.
Retourneren bleek voor eigen rekening te zijn. De kosten hiervan (naar China) zijn extreem hoog.

En nu vandaag 22 juli wordt aanvullende informatie door NOVASwinkel gevraagd. Geef ik die niet dan wordt mijn eerdere review wellicht verwijderd.
Ik voel me voor de gek gehouden. De advertenties van NOVAS geven me een andere indruk van de kwaliteit van de sandalen dan wat ik uiteindelijk uit China kreeg. Pas toen bleek dat retourneren voor mij geen zin heeft. Te duur, te lang onderweg met het risico dat ook dit me alleen maar geld gekost zou hebben. Ik heb de twee paar sandalen weggegooid. Helaas.

Beste Drijver,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling van orthopedische sandalen en dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen je frustratie met betrekking tot de retourkosten naar China.

We willen ons verontschuldigen voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden. We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze service en producten te verbeteren.

Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl. We waarderen je feedback en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

Saanut 1/5 tähteä

Hier niet bestellen - dropshipper!!!

Zoals velen, heeft mijn vrouw "othopedische" sandalen besteld. Lichte sandalen, me dunkt... ze zijn van plastic! Speciaal voor een brede voet... eh... chinese voeten dan zeker...! Pakketje zat in een plastic zak uit China. Nog net niet door de brievenbus geramd.

Mail naar ze... duurt lang, automatisch antwoord. Dat je nogmaals moet mailen... ze hebben personeelstekort en kunnen niet alles beantwoorden... huh wat?!?! Staat in de mail letterlijk: "Heeft u een dispute geopend op Klarna of PayPal?
Dat vinden wij heel jammer. Wij kunnen u sneller helpen als u uw dispute sluit en we de klacht per email tezamen oplossen. Via PayPal / Klarna kan dit enkele weken in beslag nemen. Daarom verzoeken wij u vriendelijk het geschil zo spoedig mogelijk in te trekken"... ja me dunkt... zo krijg je geen gezeur met paypal of klarna!

Klarna geinformeerd, doen ook bijster weinig. Ga niet terug sturen, kost 25 euro voor een paar sandalen van 29.95!.

Pak mijn verlies.
Advies: KOOP HIER NIET!

7. heinäkuuta 2023

Beste Arjan,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling van orthopedische sandalen en dat de kwaliteit niet aan je verwachtingen voldeed. We begrijpen je frustratie met betrekking tot de klantenservice en de retourkosten.

We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze service en producten te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat klanten een positieve ervaring hebben bij het winkelen bij ons.

Waardeloos

Waardeloos, heel lang gewacht op mijn schoenen en nog niet gekregen.
geen bereik.
Koop hier alsjeblieft nooit iets!!!

Vastaus yritykseltä Novaswinkel

Wij betreuren het ten zeerste dat u enige hinder heeft ondervonden en bieden u onze oprechte excuses aan. Uw tevredenheid is voor ons van het grootste belang. Neemt u alstublieft contact op met ons toegewijde team op info@novaswinkel.nl, en u kunt er zeker van zijn dat uw problemen snel en met de grootst mogelijke spoed zullen worden aangepakt. Uw gemak blijft onze topprioriteit en we kijken ernaar uit u snel van dienst te zijn.

Niets kopen

De bestelling kwam niet de volgende dag, maar 4 weken later. Daarnaast is het terugsturen van een artikel bijna onmogelijk. En het kost veel geld. Op vragen daarover werd niet gereageerd. Je zou 30 dagen het artikel terug kunnen sturen, nou niet dus. Ze rekenen de dagen vanaf dat je besteld hebt en niet vanaf het moment dat het binnen is. Het artikel viel in kwaliteit erg tegen.
Advies KOOP ER NIETS

Beste Ineke,

Het spijt ons te horen dat je zo'n onaangename ervaring hebt gehad met je bestelling, de levertijd, en het retourproces. Dit is zeker niet de service die we willen bieden aan onze klanten, en we begrijpen je teleurstelling.

We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze service en processen te verbeteren. We willen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij ons.

Als je nog verdere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl. We waarderen je feedback en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

NOOIT BESTELLEN!

NOOIT BESTELLEN!
Ik schrijf normaal nooit een review maar voor deze webshop wil ik mensen echt waarschuwen. Bestelling gedaan van 2 jumpsuits. Na lang wachten kwam het binnen en de kwaliteit was ontzettend slecht, zat geen vorm in het de stof was flinter dun. Sterker nog in 1 van de jumpsuits zat zelfs schimmel!! De klantenservice is slecht bereikbaar, ontzettend lange reactie tijd en ze durven dan zelfs te sturen dat het retour termijn verstreken is. Voor retourneren moet je het helemaal naar China laten sturen en dat kost je heel veel geld. Pure oplichting!!

Beste Emmie,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling van de jumpsuits, zowel wat betreft de kwaliteit als de klantenservice. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we begrijpen je frustratie.

We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze service en producten te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij ons.

Novaswinkel

Ik dacht dat ik goede orthopedische sandalen voor mijn moeder had besteld bij een Nederlands bedrijf, krijg je goedkope rotzooi uit China. Zo slecht dit, ik ga het niet retour sturen want je moet zelf de retourkosten naar China betalen wat rond de €30,00 kost voor sandalen van €35,00. Zulke bedrijven moeten verboden worden in Nederland!

Beste Yvonne,

We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze service en producten te verbeteren. We willen dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij ons.

Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl. We waarderen je feedback en hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je vertrouwen terug te winnen.

Saanut 1/5 tähteä

9een ster waard troel uit China het…

Geen ster waard. troep uit China het zijn geen orthopedische slippers en moelijk doen met retour sturen ....nooit kopen mensen bah

Hahaha reactie wat ik terug krijgt slaat helemaal nergens op

Beste K Spangenberg,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en de reactie die je hebt ontvangen. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we begrijpen je teleurstelling.

Saanut 4/5 tähteä

Teleurgesteld

Bij deze wil ik alles recht zetten en is alles goed opgelost. 1ste keer besteld lang moeten wachten maar met een goed resultaat was erg tevreden.
2de keer besteld wederom lang moeten wachten en deze keer artikel te klein dus wil graag een grotere bestellen en de kleine retourneren. Geen probleem..... dacht ik en toen begon het GEZEIK. Verschillende mailtjes gestuurd en van novas ontvangen. Steeds dezelfde antwoorden. Nu zelf teruggestuurd en nu maar hopen dat het goed afgehandeld wordt en dat het
geen geschil gaat worden.

Vastaus yritykseltä Novaswinkel

Bedankt voor je begrip en feedback. Het spijt ons dat je problemen hebt ondervonden bij je tweede bestelling. We waarderen je geduld bij het terugsturen van het artikel voor een grotere maat. Ons team zal er alles aan doen om dit zo soepel mogelijk voor je af te handelen. Als je verdere vragen of zorgen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We streven ernaar om dit probleem snel en naar tevredenheid op te lossen. 🛍️😊

Saanut 1/5 tähteä

De kleding die ik heb besteld komt niet…

De kleding die ik heb besteld komt niet overeen met de foto’s. Ze zijn ook niet bereikbaar en komen niet met een oplossing. Wanneer je aangeeft een retour label te wensen, vragen ze of je niet geïnteresseerd bent in wat anders. Ik heb vier kledingstukken besteld en me nog nooit zo opgelicht gevoeld. Wat een slechte kwaliteit. Ik wacht al 2 weken op een oplossing.

Beste Melissa,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en de klantenservice. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we begrijpen je teleurstelling met betrekking tot de kwaliteit en de communicatie.

Om je probleem op te lossen, raden we aan om nogmaals contact op te nemen met de klantenservice en hen te vragen om een oplossing te bieden voor de kwaliteitsproblemen en het retourproces. Als je geen bevredigend antwoord krijgt, overweeg dan om contact op te nemen met je betalingsprovider om te kijken of ze kunnen helpen bij het oplossen van het geschil.

KOOP HIER NOOIT IETS!!!!

8 weken gewacht, 100 x gemaild, amper reactie, geen oplossing bieden. Kwaliteit belabberd. ZEKER niet wat de foto’s uitstralen

Beste HWL,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en onze klantenservice. Dit is zeker niet de ervaring die we onze klanten willen bieden, en we begrijpen je frustratie met betrekking tot de levertijd, de kwaliteit en de communicatie.

Om je probleem op te lossen, raden we aan om nogmaals contact op te nemen met onze klantenservice en hen te vragen om een passende oplossing te bieden voor de vertraging en de kwaliteitsproblemen. Als je geen bevredigend antwoord krijgt, overweeg dan om contact op te nemen met je betalingsprovider om te kijken of ze kunnen helpen bij het oplossen van het geschil.

Saanut 1/5 tähteä

Zeer slecht sandalen.Helemaal niet waar…

Zeer slechte sandalen. Helemaal niet waar dat ze orthopedische schoenen zijn. Een dag opgelopen en mijn voeten zijn vol blaren. 😡Ze komen uit China. 😡 Nooit meer bestellen.
Zeer slechte winkel. Niet aan te raden.👎

Beste Jo,

Het spijt ons te horen dat je zo'n slechte ervaring hebt gehad met de sandalen die je bij ons hebt gekocht. We begrijpen je teleurstelling over de kwaliteit en het comfort van de schoenen.

We nemen je feedback serieus en zullen dit gebruiken om onze producten en service te verbeteren. Het is belangrijk voor ons dat klanten tevreden zijn met hun aankopen bij ons.

Als je problemen hebt met de schoenen en overweegt om ze te retourneren, neem dan contact op met onze klantenservice op info@novaswinkel.nl. Ze kunnen je helpen met het retourproces en eventuele verdere stappen die nodig zijn om je tevredenheid te waarborgen.

Nogmaals onze excuses voor de teleurstelling en bedankt voor je feedback. We hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je beter van dienst te zijn.

Goedkope plastic troep!!

De foto's op de site van Novas zijn vele malen mooier dan de spullen die je ontvangt. Ze doen voorkomen dat je goedkoop uit bent met een korting van 50% maar het is gewoon plastic troep die je ontvangt. Laat staan dat de schoenen orthopedisch zijn. No way!! Eens maar nooit weer.....

Beste,

Het spijt ons te horen dat je niet tevreden bent met je ervaring bij Novas. We begrijpen je teleurstelling over de ontvangen producten en de verwachtingen die niet zijn waargemaakt.

We waarderen je feedback en nemen dit serieus. Het is belangrijk voor ons om de verwachtingen van onze klanten waar te maken en kwaliteitsproducten te leveren.

Als je verdere vragen hebt of overweegt om iets te retourneren, neem dan gerust contact op met onze klantenservice op info@novaswinkel.nl. Ze kunnen je helpen met het retourproces en eventuele andere vragen of zorgen die je hebt.

Nogmaals onze excuses voor de teleurstelling, en we hopen dat we in de toekomst de kans krijgen om je beter van dienst te zijn.

Bizar slechte service

Bizar slechte service. Levering duurt 3 weken. Pasvormen verre van normaal. Andere stof als afgebeeld en beschreven op de site. Contact met hun is onmogelijk en wanneer je de vraag stelt voor retourneren krijg je geen antwoord. Typisch gevalletje van dropshipping!

Beste Marthyn,

Bedankt voor je feedback, en het spijt ons dat je teleurgesteld bent in je ervaring met onze service en producten. We begrijpen hoe frustrerend dit voor je moet zijn.

We willen graag helpen bij het oplossen van je zorgen en eventuele problemen die je hebt met je bestelling. Als je overweegt om iets te retourneren, neem dan alsjeblieft contact op met onze klantenservice op info@novaswinkel.nl. Ze kunnen je assisteren bij het retourproces en eventuele andere vragen beantwoorden.

We waarderen je feedback, want het helpt ons om onze service te verbeteren en ervoor te zorgen dat we de verwachtingen van onze klanten beter kunnen waarmaken in de toekomst.

Nogmaals onze excuses voor het ongemak, en we hopen dat we de kans krijgen om je beter van dienst te zijn in de toekomst.

Saanut 1/5 tähteä

Slechte kwaliteit sandalen ontvangen…

Slechte kwaliteit sandalen ontvangen niet wat ze op de foto laten zien. Dus gewoon oplichting je krijgt slechte kwaliteit pvc sandalen en dat wordt verkocht onder de mom van orthopedische sandalen en tonen op de foto,s dat het leren sandalen zijn . Je word gewoon beduveld. Niet meer kopen ze bedonderen de boel je krijgt niet het product wat ze laten zien. Maar een goedkoop nagemaakt product.

Ik zie dat ze geantwoord hebben ,tja een prachtig antwoord zou ik zeggen .Maar dit is een reactie van hun kant na meer dan 5 en halve week en ik heb geld voor 1paar schoenen terug ontvangen , dus alsnog had ik 1 paar schoenen betaald. De schoenen heb ik in de container gegooid omdat ze van echt slechte kwaliteit waren. Ik blijf bij mijn standpunt Nova winkel heeft mijn probleem niet opgelost. En ik koop nooit meer producten bij Novas winkel. Het is te zot voor woorden dat er heel veel gedupeerden zijn lees maar reviews novaswinkel . Ik vind dat zulke online winkels aan banden moet worden gelegd . En nogmaals novaswinkel het gaat om oplichting en als jullie in je commentaar zeggen dat ik nog duidelijker moet zijn ??, Ik heb foto,s gemaakt van de ontvangen sandalen het is gewoon belachelijk dat novaswinkel mensen kan en mag blijven duperen. En ja ik heb 50 procent terug ontvangen Voor hun blijft het een win win situatie . Er blijft heel wat aan de strijkstok hangen. Dit zijn zaken voor de internet politie die moet zich maar eens verdiepen hoeveel mensen gedupeerd zijn. Dit moet echt stoppen.

Beste A.Thijssen,

Het spijt me te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met Nova's Winkel en dat de kwaliteit van de ontvangen sandalen niet aan je verwachtingen voldeed. Het is begrijpelijk dat je teleurgesteld bent en dat je de schoenen hebt weggegooid vanwege de slechte kwaliteit.

Als je nog steeds ontevreden bent over je ervaring en de oplossing die tot nu toe is geboden, raad ik je aan om contact op te nemen met Nova's Winkel om je zorgen te uiten en te zien of er verdere stappen kunnen worden ondernomen om tot een bevredigende oplossing te komen. Het kan helpen om je probleem duidelijk en gedetailleerd aan hen uit te leggen en te vragen om een passende oplossing.

Ik begrijp dat dit een vervelende situatie is geweest, en ik hoop dat je uiteindelijk een oplossing kunt vinden die voor jou acceptabel is.

Dropshipping

Dropshipping, andere kleur geleverd, maat veel kleiner, had expres al veel groter besteld en niet reageren op mails!!

Beste Annelous,

Het is erg vervelend om te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met een bestelling bij Nova's Shop, zoals het ontvangen van een andere kleur en een veel kleinere maat dan verwacht, en het niet kunnen ontvangen van een reactie op je e-mails. Dit soort situaties kunnen zeker frustrerend zijn.

Als je nog steeds problemen hebt met je bestelling en geen antwoord hebt gekregen op je e-mails, raad ik je aan om opnieuw contact op te nemen met Nova's Shop. Zorg ervoor dat je in je bericht duidelijk aangeeft wat je zorgen en problemen zijn en vraag om een passende oplossing.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn met online winkelen en altijd de voorwaarden en het retourbeleid van de verkoper te controleren voordat je een aankoop doet.

KOOP HIER NIETS!

KOOP HIER NIETS!
Ik kreeg een super goedkoop product opgestuurd, zoiets wat je op de markt voor €5 vindt maar waar ze hier €45 voor vragen (in de uitverkoop???!!!).

Retourneren is onmogelijk want ze zijn vergeten na de dubbele punt het retouradres te vermelden. Daarbij wordt je ineens op de hoogte gebracht van retour kosten voor €25 omdat ze dit blijkbaar in China afhandelen???

Pure oplichterij dit. De website doet niets vermoeden dat deze onnederlandse route achter de winkel schuilgaat.

Beste Charlie,

Het spijt me te horen dat je een negatieve ervaring hebt gehad met een bestelling bij Nova's Shop. Het lijkt erop dat je niet tevreden was met het product dat je hebt ontvangen en problemen hebt ondervonden toen je het wilde retourneren.

In dergelijke situaties is het inderdaad belangrijk om voorzichtig te zijn met online kopen en de algemene voorwaarden en het retourbeleid van de verkoper te controleren voordat je iets koopt. Het is ook raadzaam om, indien mogelijk, te betalen met een betaalmethode die aankoopbescherming biedt, zoals een creditcard of PayPal, zodat je in geval van problemen het geschil via die weg kunt proberen op te lossen.

Bedankt voor het delen van je ervaring.

Saanut 1/5 tähteä

Zo verschrikkelijk eens met al die…

Zo verschrikkelijk eens met al die hegatieve reacties! Echt noooooit hier bestellen! Je k7nt mailen tot je blauw ziet maar antwoord krijg je niet. Weggegooid geld. Overweeg rechtszaak re beginnen, in ieder geval melding bij consumentenbond, Radar en Kassa. Samen sterk, dit " bedrijf" moet gestopt worden!!!

Beste Ammy,

Het spijt me te horen dat je ook een negatieve ervaring hebt gehad met Nova's Winkel en ik begrijp je frustratie. Als je denkt dat je bent opgelicht of onredelijk bent behandeld door een online verkoper, is het inderdaad een goed idee om dit te melden bij consumentenorganisaties zoals de Consumentenbond, Radar en Kassa. Ze kunnen je mogelijk adviseren over verdere stappen die je kunt ondernemen om je zaak op te lossen.

Het is ook belangrijk om voorzichtig te zijn bij het online winkelen en om de voorwaarden en het retourbeleid van een verkoper zorgvuldig te lezen voordat je een aankoop doet. Als je betaalt met een betaalmethode die aankoopbescherming biedt, zoals een creditcard of PayPal, kan dit je helpen in geval van problemen.

Ik hoop dat je zaak snel wordt opgelost en dat anderen worden gewaarschuwd voor mogelijke problemen met deze verkoper.

Saanut 1/5 tähteä

NOOIT NOOIT KOPEN BIJ DEZE WINKEL.

NOOIT, NOOIT BESTELLEN BIJ DEZE WINKEL. OPLICHTERS ZIJN HET. ZE KOPEN GOEDKOPE KLEDINGVAN ALIEXPRESS EN TEMU EN VERKOPEN HET VOOR 3 TOT 4X DE PRIJS. SOMMIGE VD ITEMS HEB IK ZELF OP DEZE SITES GEKOCHT, MAAR IK VERWACHT ER NIET VEEL VAN WANT IK HEB ZE IMMERS ONDER DE € 11 GEKOCHT EN WEET DAT HET GOEDKOPE SPULLEN ZIJN. MAAR OM ER 4X ZOVEEL VOOR TE GAAN BETALEN? NEE! RONDUIT MISSELIJKMAKEND.

2. heinäkuuta 2023

Beste,

Het spijt me te horen dat je een slechte ervaring hebt gehad met Nova's Shop.

We begrijpen je frustratie en willen graag helpen deze op te lossen. Als je problemen blijft ondervinden met je bestelling, raden we je aan contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl en ons de details van je situatie te geven. We zullen ons best doen om u te helpen en eventuele problemen op te lossen.

Bedankt voor het delen van uw ervaring.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin