Ik heb hier een lamp besteld (via livingnova onderdeel van novawinkels), maar achteraf bleek het een typische dropshippingwinkel te zijn. Het pakket kwam regelrecht vanuit China en ik moest er r... Näytä lisää
Zogenaamde ortopedische sneakers besteld..heeft even geduurd kreeg gewoon een paar pantoffels met iets dikkere zolen. Chinese maat 43 uiteraard past dus niet.. Ik neem niet eens de moeite om... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Zo verschrikkelijk eens met al die hegatieve reacties! Echt noooooit hier bestellen! Je k7nt mailen tot je blauw ziet maar antwoord krijg je niet. Weggegooid geld. Overweeg rechtszaak re beginnen, in... Näytä lisää
Yritys on vastannut
WAARSCHUWING; Trap er niet in dropshipping….pure oplichterij….goedkope artikelen uit China totaal niet zoals op de foto….chinese maten retour zenden naar China kost minimaal €20!!! Veel heen en weer... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Novaswinkel™ is een gedreven team dat er alles aan doet om continu nieuwe trendy producten op de markt te brengen.
Hollanti
- novaswinkel.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Slechte service van klantenservice
Slippers besteld. Echter niet goed gekeken waar ze vandaan kwamen. Dat zag ik toen ik het retour wilde sturen. Ze zijn niet geschikt voor mensen met hielspoor.
Maar contact met de klantenservice ging erg moeizaam. Uiteindelijk contact, met de vraag of ze ook een alternatief kunnen bieden. Ik geef aan dat ik het wil retourneren. En toen was het wéér stil. Gelukkig betaald met CC, dus die zal ik even inschakelen.
Een hele slechte service. Bedenk me wel een 2e keer.

Een no go. Nooit meer.
Best lang op mijn bestelling gewacht, zag te laat dat de spullen uit China komen. Mijn normale maat besteld maar veel te klein. Nu kan ik het houden met korting, wat heb ik daar aan, het past niet. Terug sturen geen optie, hoge verzendkosten. Never nooit meer.

Slechte zaak
Slechte zaak, je betaald voor goedkope Chinese troep en als je retour wil sturen kan dat niet vanwege hoge retourkosten.
Kreeg uiteindelijk tegoedbon voor bedrag dat ik besteed had echter weinig keus om iets fatsoenlijks te bestellen!

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
Nog niet eens een ster waard !
Nog niet eens een ster waard !! Nooit bestellen hier..waterpistool gekocht van 37! Euro..deze was ineens niet meer in voorraad en wil nu graag mijn geld terug maar krijg geen mails terug meer van hun. Helaas is de bestelling al betaald.

Wat een slechte klantenservice
Wat een slechte klantenservice. Het lijkt wel of ik met een chatbot zit te mailen. Ik voel me nu al bedonderd. Hoe dom ben ik geweest om niet eerst de reviews te lezen. Dit soort sites / handelspraktijken moeten zo snel mogelijk van internet verdwijnen.

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
5 weken al aan het wachten nog steeds…
5 weken al aan het wachten nog steeds niets bestelling antwoorden ook niet op mails. Zo een sites moeten ze direct blokkeren

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
Veel geld kwijt voor niets
De levering ging vrij snel dus ik had goede hoop. Maar toen de jurken eenmaal binnen kwamen was het verschrikkelijk. Hele andere stof, te klein en totaal niet naar verwachting. Ik heb de jurken direct retour gestuurd naar China (op 13 mei 2023), super veel verzendkosten en nu bijna twee maanden later is mijn pakket nog steeds niet binnen gekomen en ben ik vele euros lichter zonder er iets voor te hebben..

Wat een teleurstelling
Wat een teleurstelling, zij adverteren met orthopedische schoenen, maar ik heb plastic schoenen ontvangen. De levertijd is erg lang en de prijs erg hoog. Plaats geen bestelling bij dit bedrijf, zij zijn oplichters.

Vreselijk bedrijf!
Vreselijk bedrijf!! Had ik dit maar eerder geweten. Ze sturen de verkeerde maat op maar weigeren mijn geld terug te storten. Ik mag het product terugsturen waarvan de kosten 35,- zijn om het bedrag van €40,- terug te krijgen. Asociaal beleid!!!

Was redelijk snel geleverd
Was redelijk snel geleverd. Jammer genoeg zijn de broeken te kort dus sturen wij ze retour. Wij moeten dus nog zien of het goed afgehandeld wordt. Wij hebben nog een andere bestelling lopen en hopen dat dit net zo snel gaat. Ik weet dat het gaat passen omdat ik het al bij een vriendin heb kunnen passen. Dus dat gaat zeker geen retour worden. Ik geef ook het adres van de website aan onze klanten. (Plus size shop) dus alom tot nu toe tevreden.

troep
de kleur is heel anders, materiaal goedkope troep. grote miskoop!

Plastic rotzooi
Plastic rotzooi. Niets wat lijkt op de foto. En dan nog zeggen orthopedisch...Als iets te mooi is om waar te zijn dan is dat het in dit geval ook.
Trap er niet in. Waardeloze pasvorm ook.
Net de 2de zending binnen. Mt 38 ipv 40. En plastic. Gympen die er ook niet uitzien qua vorm. Gatver, dat ik daar ben in gestonken, te erg.
90 euro weggegooid.
Ik baaaaaaaalllll :-(

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
Schoenen die jullie verkopen is gewoon…
Schoenen die jullie verkopen is gewoon troep en echt niks orthopedische eraan.
Retour en bestel nooit meer wat bij jullie.

Oplichting
Oplichting
Slechte kwaliteit alles komt uit China.
Terug sturen is meer als 25 euro nog duurder dan de jurk zelf.
Niet kopen hier

Orthopedische schoenen
Vandaag eindelijk mijn bestelling na 14 dgn ontvangen.
Wat een teleurstelling, het zouden "Orthopedische" schoenen moeten zijn, maar het zijn gewoon waterschoenen van plastic materiaal die aan de voorkant niet netjes aansluiten.
Nu heb ik een klacht ingediend via mail over het retourneren ervan en mij waarschijnlijk meer dan €25 gaat kosten?
Mijn hoop is dat er snel op terug gereageerd gaat worden.
Ik heb hier van geleerd en zal persoonlijk nooit meer iets via Nova winkel bestellen.
Sterker nog, ik zal die website nooit meer bekijken. 😒
P.S...Vandaag 11 juli bericht terug ontvangen.
Er wordt beloofd dat ik 40% van mijn aankoopbedrag terug krijg,dan hoef ik de schoenen niet duur terug te sturen.
Maar zolang die slechte retourservice blijft,
zal ik daar niets meer bestellen.

Oplichters zijn het
Oplichters zijn het. Adverteren met echt leren orthopedische schoenen, komen ze na weken binnen blijken ze van plastic te zijn en lijken ze niet eens op het plaatje van de advertentie. Retour sturen moet naar China en kost €25!

Nova'swinkel
Bedrijf website lijkt nederlands. Orthopedische schoenen en ik krijg China rommel opgestuurd. Verschrikkelijk verpakt, zwaar beschadigde schoenen in een zak geprobeerd. Schandalig opgelicht voel ik mij. Koop hier niets aub.

Bestelling
Ik heb slippers besteld maar door de negatieve berichten deze binnen twee weken geannuleerd. (Herroepingsrecht) al drie keer een mail gestuurd maar 0 reacties. Krijg wel de mails om iets te bestellen. Gelukkig heb ik nog niks betaald en ga dat ook niet doen. Slecht bedrijf.

Goedkope troep
Goedkope troep. En als je je pakketje aan de deur weigerd betaal je oa 7,30 verzendkosten. Maar wil je de het product terug sturen kun je tot wel 25 euro betalen... Vreemde zaak.

Vastaus yritykseltä Novaswinkel
novas winkel belachelijk nep producten bedrijf
Beste Mensen.
Dit is een MALAFIDE BEDRIJF EN PUUR OPLICHTING..
IKBEN €58 KWIJT.
WEES GEWAARSCHUWD.
Hier zit een malafide bedrijf achter. ze zijn NEP BEDRIJF
Alles is Nep en ik heb aangifte politie gedaan!!!!
Bestel nooit iets via online bij Novas....Het is de grootste rotzooi en nepartikelen die je krijgt toe-gestuurd uit Taiwan-China.
Echt oplichting. !!!
Alles is zo nep als het kan.!!! plastic schoenen....
op de site wordt een heel ander plaatje voorgedaan als je werkelijk krijgt toegestuurd. Nep Nep en nog eens rommel slecht gestikt en stinkt muf!!!
een dikke . 0 scoort dit bedrijf!!
online is alles van t goedkoopste en dan zeggen ze het is duurzaam materiaal is.. Dat ze hiermee wegkomen schandalig.
laten ze je schoenen zien met air erin, krijg je gewoon een streepje van namaak air erop een soort sticker zodat je denkt dat het air loopschoenen is, wat een nep artikelen bedrijf.
ze moesten het verbieden dat dit zo op n site namaak gedaan wordt dat je erin kan trapt zoals ik.
LET OP MENSEN DIE GEEN ZAKEN MET DEZE NOVAS WINKEL
Belachelijk bedrijf.
Je bent echt totaal opgelicht en het geld wat je erin. besteed is giedkoop maar duurkoop.!!
betaal liever iets meer dan bij zo'n bedrijf
Ik noem dit NOVAS WINKEL BEDRIJF EEN GROTE OPLICHTING EN DE GROOTSTE MISLEIDING DIE OOIT IS GEPLAATST MET DEZE WEBSITE .
Je kan alles meteen in de container gooien . alles is t goedkoopste rommel materiaal gemaajt en van plastic gemaakt uit China! en het wordt duur aan deze website gekoppeld...
Dat de overheid niet ingrijpt dat dit zo maar mag en kan.
ze moeten dit bedrijf verbieden dat ze zo'n misleiding doen naar de klanten!!!
laten totaal ander plaatjes zien op deze website...
Jeetje MENSEN DOE NOGMAALS GEEN ZAKEN MET DIT BEDRIJF!!!
Jullie zijn gewaarschuwd!.
je kan de rotzooi zo in de container gooien....Zonde van je geld.
En wees gewaarschuwd als je artikelen wil terug sturen kost het €25 .. helaas LET OP HIERMEE!!
je kunt 40% retour krijgen...MAAR DAT IS BIJ BESTELLEN AL IN GECALCULEERD. .Malafide bendebedrijf is dit!!!! waarom doen ze dit aan de klanten aan..
Ik vind dit zo erg !!!
mvg Irene v Mil uit Venray