Novaswinkel Arvostelua

TrustScore 1.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Ik heb hier een lamp besteld (via livingnova onderdeel van novawinkels), maar achteraf bleek het een typische dropshippingwinkel te zijn. Het pakket kwam regelrecht vanuit China en ik moest er r... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zogenaamde ortopedische sneakers besteld..heeft even geduurd kreeg gewoon een paar pantoffels met iets dikkere zolen. Chinese maat 43 uiteraard past dus niet.. Ik neem niet eens de moeite om... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Zo verschrikkelijk eens met al die hegatieve reacties! Echt noooooit hier bestellen! Je k7nt mailen tot je blauw ziet maar antwoord krijg je niet. Weggegooid geld. Overweeg rechtszaak re beginnen, in... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

WAARSCHUWING; Trap er niet in dropshipping….pure oplichterij….goedkope artikelen uit China totaal niet zoals op de foto….chinese maten retour zenden naar China kost minimaal €20!!! Veel heen en weer... Näytä lisää

1. Vaateliike

Yrityksen kirjoittama

Novaswinkel™ is een gedreven team dat er alles aan doet om continu nieuwe trendy producten op de markt te brengen.

Huono

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Oplichting eerste klas

2-10 en weer een reactie dat jullie het gaan oplossen. Jullie lezen de reviews niets eens. Mensen als het nog niet duidelijk dat je niets moet bestellen dan weet ik het ook niet meer. Bestel gewoon zelf Ali of een andere shop. Dan ben je een stuk goedkoper uit voor hetzelfde artikel.

Novawinkel, jullie blijven mij mailen met excuses en dat jullie het oplossen. Maar jullie hebben inmiddels de helft van het betaalde bedrag terug betaald. Wat natuurlijk belachelijk is. Jullie sturen iets wat ik niet besteld heb. Maar ik moet even goed de helft betalen. Stop met sorry zeggen. Maar laat klanten weten dat jullie een dropshipping bedrijf zijn. En ook niet weten wat er uit china komt. Doe je niet voor als een winkel in Nederland.

31juli. 24 juli is mij wederom belooft dat het geld overgemaakt zou worden. Wat al gedaan zou zijn. Maar goed. Je snapt het al. Inmiddels week verder nog niets ontvangen. Mensen bestel er niets.

17 april jumpsuit besteld, verkeerde kleur en maat geleverd gekregen. Ruim 3 maanden verder. Veel mailtjes gestuurd. 10 juni optie om de helft van mijn geld terug te krijgen. Wat belachelijk is want ik heb niet gekregen wat ik besteld heb. Binnen 5 dg zou het op mijn rekening staan. Maar helaas tot op de dag vandaag niets ontvangen. Mensen bestel hier aub niets.

Beste Mo,

Het spijt ons ten zeerste te horen dat je zulke problemen hebt ondervonden met je bestelling en de terugbetaling. Dit is niet de service die we willen bieden en we begrijpen je frustratie.

We willen dit graag oplossen. Kun je ons alsjeblieft een e-mail sturen naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en details van je situatie? We zullen onmiddellijk naar de kwestie kijken en er alles aan doen om het op te lossen.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we waarderen je geduld. We zijn toegewijd om dit recht te zetten en je te helpen.

Nooit meer

Orthopedische sandalen zo worden ze aangeboden....lang moeten wachten voor het binnenkwam en wat krijg je binnen. Sandalen die goedkoper dan goedkoop zijn. Maar daar komt het, je kan het retour sturen naar China voor 20 euro, scheelde maar 10 euro op het bedrag van de sandalen. En dan nemen ze het niet terug ivm met het Milieu. Nee ik snap hem wel als hun alles wat van bagger kwaliteit terug moeten sturen dan zijn ze failliet.... En dan mag je de sandalen houden en hun vergoeden de helft....wat moet ik dan met sandalen die mij niet passen..... nooit meer bestel ik bij deze winkel..... Mensen denk 2 x na voor je iets mij Novawinkel bestel want als het niet pas kan je fluiten naar je geld en je zit opgescheept met een artikel wat niet past....

10. heinäkuuta 2023

Beste Boris,

We betreuren het dat je ontevreden bent over de kwaliteit van de sandalen en de retourprocedure. Dit is niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten.

We begrijpen je zorgen en willen graag helpen. Stuur alsjeblieft een e-mail naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en de details van je situatie. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te assisteren bij de retournering.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden, en we waarderen je feedback. We hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Orthopedische sandalen besteld

Orthopedische sandalen besteld
Maat te klein, plastic zooi uit china
Echt te schofterig
Zou hier nooit bestellen!!!!!

Beste Colinda,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over je ervaring met de orthopedische sandalen en de kwaliteit van het product. Dit is niet de service die we nastreven en we begrijpen je teleurstelling.

We willen graag helpen om dit op te lossen. Als de sandalen niet aan je verwachtingen voldoen, neem dan alsjeblieft contact met ons op via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden.

Onze excuses voor eventuele ongemakken en bedankt voor je feedback. We nemen dit serieus en streven ernaar om onze service te verbeteren.

Slippers besteld

Slippers besteld. Op de foto zagen ze er top uit. Drie weken op de levering moeten wachten. Ze waren afschuwelijk!!!! Komen uit China en zijn van plastic. Leken totaal niet de foto. 35 euro voor betaald. Zijn nog geen 1 euro waard.
Retourneren is een drama. Moeten weer naar China en de kosten dien je zelf te betalen. Nou die zijn meer dan de hele slippers kosten. Dus ze verdwijnen helaas in de prullenbak. Ik wens ze veel plezier met het aankoopbedrag.
Bestel hier NOOIT meer wat!!!! SUPER SLECHT BEDRIJF.

Beste Cisca,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met de slippers die je hebt besteld. We begrijpen je frustratie met betrekking tot de levering en de kwaliteit van het product.

We willen dit graag rechtzetten. Hoewel we begrijpen dat de retourkosten naar China hoog zijn, raden we aan om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te helpen met je zorgen.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we waarderen je feedback. We hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

weken geleden sandalen besteld,

weken geleden sandalen besteld,
en betaald!!!!
weken moeten wachten!!!!!
het waren niet de schoenen die ik besteld had!!!!
ze pasten ook niet!!!
maar als je ze terug stuurt, moeten ze naar CHINA!!!!
en dat betekend.... hoge portokosten!!!! dus doe ik niet!!!! NOOIT MEER!!!!

Beste Marjan,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en dat de sandalen niet overeenkwamen met je verwachtingen. We begrijpen je zorgen over de retourkosten naar China.

We willen graag helpen bij het oplossen van dit probleem. Als je contact met ons opneemt via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens, kunnen we proberen een oplossing te vinden die aanvaardbaar is voor jou.

Onze excuses voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden, en we waarderen je feedback. We hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Zogenaamde ortopedische sneakers…

Chinese maat 43 uiteraard past dus niet..
Ik neem niet eens de moeite om
Klantenservice bereiken die regaeert pas na 5-10 dagen als je geluk heb.
Ik vind dit zo schandalig dat dit soort bedrijven hun gang kunnen gaan met dit soort goedkope Dropshipping constructie.

Nederland is een zogenaamd regeltjes land dan zouden ze dit ook moeten aanpakken met regeltjes eeerrruuuggg slecht mensen wees gewaarschuwd!!
NIET DOEN!

Beste MS Moolkeea,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling van de zogenaamde orthopedische sneakers. We begrijpen je frustratie met betrekking tot de kwaliteit, maat en de klantenservice.

We willen graag helpen bij het oplossen van dit probleem. Hoewel het vervelend is dat je moeite hebt om contact met onze klantenservice te krijgen, raden we je aan om een e-mail te sturen naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en details van je situatie. We zullen ons best doen om een oplossing te vinden.

We begrijpen je zorgen en waarderen je feedback. We streven ernaar om onze service te verbeteren en hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Saanut 4/5 tähteä

Prachtige jumpsuit gekocht

Prachtige jumpsuit gekocht. Voor een mooie prijs. Alleen wist ik niet dat het uit China kwam. Maar wat is het probleem? Moest wel even wachten tot dat ik het thuis had… maar het past… zit goed.. en staat mooi. Ik blij…

Vastaus yritykseltä Novaswinkel

Dankjewel voor je positieve feedback! We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de jumpsuit, ondanks de iets langere wachttijd vanwege de levering uit China. Als je in de toekomst nog vragen hebt of hulp nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. Veel plezier met je nieuwe aankoop! 😊

Oplichterij

Komt regelrecht uit china !!!!=dropshipping =retourneren alleen naar China kosten voor de koper...dacht ik niet
Geen geld terug
Weg=pech
Trap er niet in ...wij wel helaas
Aangifte gedaan
Oplichters aangepakt ingeschakeld

Beste Ina,

Het spijt ons te horen dat u zo'n onaangename ervaring heeft gehad en dat u zich opgelicht voelt. We nemen dit serieus en begrijpen uw bezorgdheid.

We helpen u graag om dit probleem op te lossen. Hoewel het vervelend is dat je moeite hebt om in contact te komen met onze klantenservice, raden we je aan om een e-mail te sturen naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en details van je situatie. We zullen ons best doen om een oplossing te vinden.

Het spijt ons dat je in deze situatie terecht bent gekomen en we steunen je inspanningen om hier iets aan te doen. We verontschuldigen ons voor het ongemak dat u mogelijk hebt ondervonden.

return cost 25 euro

big nice label is shown with 30 days return gegarandeerd, but it is not included the cost of 25 euros!?

2. heinäkuuta 2023

Beste Octo,

Bedankt dat u dit onder onze aandacht heeft gebracht. Onze excuses voor de verwarring over ons retourbeleid. We begrijpen uw bezorgdheid over de extra kosten van 25 euro voor het retourneren van artikelen.

Om u beter van dienst te kunnen zijn, kunt u contact met ons opnemen via info@novaswinkel.nl met uw bestelgegevens en specifieke zorgen over de retourkosten. We zullen ons best doen om dit probleem aan te pakken en je een bevredigende oplossing te bieden.

Uw tevredenheid is belangrijk voor ons en we waarderen uw feedback. We kijken ernaar uit om deze kwestie voor u op te lossen.

Waarschuwing voor oplichters!!

Novaswinkel is een alias van de oplichters achter website loesenlies.com. Deze oplichters hebben meerdere (identieke) websites waarop ze kleding en accessoires aanbieden. Troep uit China, retourneren kost je véél meer dan de skechte kleding die je bestelde.
Wees gewaarschuwd! OPLICHTERS!!!

10. heinäkuuta 2023

Beste Wim,

Het spijt ons ten zeerste te horen over je negatieve ervaringen met Nova's Winkel en gerelateerde websites. We nemen je waarschuwing serieus en waarderen het dat je anderen op de hoogte wilt stellen van je ervaringen.

Bedankt dat je je ervaring hebt gedeeld, en we hopen dat anderen profiteren van je waarschuwing.

Zeer slechte kwaliteit

Oplichters, je ontvangt gewoon niet wat je besteld. De kwaliteit van de stof van de jumpsuit is ronduit belabberd en over de pasvorm nog niet gesproken.
En ze geven 100% geld terug garantie, maar de retour kosten (naar China!!!) zijn vele malen hoger dan het aankoopbedrag. NIETS kopen bij deze partij, weggegooid geld.

Beste Natascha,

We betreuren het ten zeerste dat je een negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling en dat de kwaliteit en pasvorm van de jumpsuit niet aan je verwachtingen voldeden. Dit is niet de ervaring die we willen bieden aan onze klanten.

We begrijpen je zorgen over de retourkosten naar China en willen graag helpen bij het oplossen van dit probleem. Als je contact met ons opneemt via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens, zullen we ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te assisteren bij de retournering.

Oplichterij

Zelfde verhaal als iedereen. Stom ingetrapt, goedkope troep uit China en als je wil retourneren moet het op eigen, hoge kosten naar China. Schandalig.

Beste,

Het spijt ons te horen dat je een teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en de retourprocedure. We begrijpen je frustratie over de kwaliteit van het product en de hoge retourkosten naar China.

We willen dit graag rechtzetten. Hoewel het vervelend is dat retourneren hoge kosten met zich meebrengt, raden we aan om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te assisteren bij de retournering.

Pure oplichting

Pure oplichting. Je denkt wen leuke Nederlandse winkel je aankoop te doen. Het is allemaal vanuit china. Ik had 2 maten slippers besteld.nku deze maten komen niet in eens de buurt van de eu maat. Maat 39 zou hier een kind van 6 aankunnen. Retouneren kan....op eigen kosste naar china 23 euro minimaal tot 65 euro verzendkostte( heb meerdere postbedrijven het gevraagd aan de balie. Dus dit is pure oplichting. Ik ga hier ook echt verder iets mee doen. Koop hier aub aub NOOIT iets. Je bent een hoop geld armer hebt niks aan t product dus hup zo de prullenbak in.

Beste Mandy,

Het spijt ons te horen dat je zo'n nare ervaring hebt gehad met je aankoop en de retourprocedure. We begrijpen je frustratie over de maatverschillen en de hoge retourkosten naar China.

We nemen je feedback serieus en willen graag helpen om dit op te lossen. Als je contact met ons opneemt via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens, zullen we ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te assisteren bij de retournering.

We begrijpen je zorgen en waarderen je waarschuwing voor andere potentiële klanten. Nogmaals, onze excuses voor het ongemak dat je hebt ervaren, en we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Saanut 1/5 tähteä

Geen contact mee te krijgen

Iets besteld een maand geleden. Na een week stond er dat het klaar was voor verzending, nog steeds niks ontvangen en ook geen contact te krijgen met Novaswinkel… Op een standaard mailtje na waarin geen antwoord op mijn vraag wordt gegeven. Update 13 aug: nog steeds niks binnen of gehoord. Bestel hier dus niet!!!

25. kesäkuuta 2023

Beste Lizzy,

Het spijt ons te horen dat je zo'n negatieve ervaring hebt gehad met je bestelling bij Nova's Winkel, inclusief het gebrek aan communicatie en de vertraging in de levering. Dit is niet de service die we beogen te bieden aan onze klanten.

We willen dit graag onderzoeken en oplossen. Stuur alsjeblieft een e-mail naar info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens en de details van je situatie. We zullen ons best doen om het probleem aan te pakken en je zo snel mogelijk van dienst te zijn.

Onze excuses voor het ongemak dat je hebt ondervonden, en we hopen dat we de kans krijgen om dit goed te maken en je vertrouwen terug te winnen.

Saanut 1/5 tähteä

Weer een waardeloze oplichter van een…

Weer een waardeloze oplichter van een web winkel . Retourbeleid naar China .. Kost 25 euro . Artikel 35,00 euro. Ik ga dit echt niet betalen. Ze bekijken het maar . Criminelen zijn het.

Beste Jacqueline,

Het spijt ons te horen dat je ontevreden bent over het retourbeleid en dat je geen positieve ervaring hebt gehad met onze webwinkel. We begrijpen je zorgen over de retourkosten naar China.

We willen graag helpen om eventuele problemen op te lossen. Hoewel we begrijpen dat retourneren hoge kosten met zich meebrengt, raden we aan om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl om je situatie te bespreken. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden.

Saanut 3/5 tähteä

Mooie jurk voor een aantrekkelijke…

Mooie jurk voor een aantrekkelijke prijs. Wel lange lever tijd

Beste Julma,

Bedankt voor je positieve feedback over de jurk die je hebt besteld, ondanks de lange levertijd. We zijn blij om te horen dat je tevreden bent met de prijs en het product.

We begrijpen dat een lange levertijd soms vervelend kan zijn, maar we doen ons best om bestellingen zo snel mogelijk te verwerken en leveren. Als je in de toekomst weer bij ons wilt bestellen, hopen we je een nog betere ervaring te kunnen bieden.

Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd voor je klaar om te helpen.

Dit is pure oplichterij

Dit is pure oplichterij....dat deze mensen 's nachts nog kunnen slapen,....zo onschuldige burgers geld aftroggelen onder het mom van een nederlandse webwinkel....er wordt géén kwaliteitsspul geleverd....chinese slechte kwaliteit...strookt in het geheel niet met de afbeeldingen op de site....ene slipper groter in wreefhoogte dan de andere. Betaal ik 40 euro voor zogenaamde gezondheidsslippers....nog geen euro waard...heb ze meteen in de kliko gegooid....mijn lesje wel geleerd. Terugzenden vertrouw ik bij deze firma in het geheel niet....al dat gezeik is mij geen geld waard. Dat dit kan in Nederland...dit zou aan banden moeten worden gelegd. En het antwoord dat novaswinkel dan geeft op de reviews is toch echt om te huilen. Denken ze nu echt dat ze kwaliteit leveren……niet te geloven. En alle antwoorden op de reviews zijn hetzelfde……geweldig wat een bedrijf….echt waardeloos

19. heinäkuuta 2023

Beste Joke,

We begrijpen je frustratie en teleurstelling over je ervaring met Nova's Winkel en de ontvangen producten. Het spijt ons dat je niet tevreden bent met je aankoop.

We nemen je feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze service en producten te verbeteren. Het is belangrijk dat klanten eerlijke en transparante ervaringen hebben bij online winkelen.

Als je verdere vragen of opmerkingen hebt, staan we altijd klaar om te luisteren en te helpen. Nogmaals, onze excuses voor eventuele ongemakken die je hebt ondervonden.

KOOP HIER NIET

Dropshipper, slechte kwaliteit schoenen en met extreem slechte retourvoorwaarden (voor eigen kosten naar China verschepen en aanbiedingen zijn uitgesloten). Teleurstelling gegarandeerd.

Beste Violet,

Het spijt ons te horen dat je teleurgesteld bent in de kwaliteit van de schoenen en dat je ontevreden bent over de retourvoorwaarden. We begrijpen je zorgen en frustraties.

We nemen je feedback serieus en zullen deze gebruiken om onze service en producten te verbeteren. Het is belangrijk dat klanten een goede ervaring hebben bij het winkelen bij ons.

Als je nog verdere vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We hopen dat we de kans krijgen om in de toekomst een betere ervaring te bieden.

Wat een troep

Wat een troep! Paarse orthopedische slippers besteld en na twee weken arriveerden er een paar roze zeer goedkoop ogende Chinese massa productie plastic muilen die voor geen meter op het plaatje leken dat op de website staat. Echt heel heel slechte kwaliteit, direct naar de kringloop winkel alhoewel ik me afvraag wie met deze troep gezien wil worden. Retourneren geen optie want zoals door Novaswinkel zelf gemeld: "Wij verwerken onze retouren in China, dit betekent dat jij je pakketje zult retour moeten sturen buiten de EU. Daar kunnen hoge kosten aan verbonden zijn tot wel 25 euro, die wij niet vergoeden." Slim bekeken hoor. Wees slimmer dan ik door eerst reviews te lezen en vooral: NOOIT IETS BESTELLEN mensen!

Beste Mireille,

Het spijt ons te horen dat je zo'n teleurstellende ervaring hebt gehad met je bestelling en dat de ontvangen slippers niet voldeden aan je verwachtingen. We begrijpen je frustratie en zorgen over de retourkosten.

We willen dit graag rechtzetten. Hoewel het retourneren hoge kosten met zich mee kan brengen, raden we aan om contact met ons op te nemen via info@novaswinkel.nl met je bestelgegevens. We zullen ons best doen om een passende oplossing te vinden en je te assisteren bij de retournering.

Saanut 2/5 tähteä

Ervaring rijker ......

Deze website wijst er pas in de kleine lettertjes op dat de artikelen uit China komen en daar weer naar toe terug gestuurd moeten worden voor eigen kosten.
Nadat ik mijn artikelen, na geruime tijd wachten, ontvangen had bleek de kwaliteit (pasvorm, ondersteuning en materiaal) dusdanig tegen te vallen dat ik besloot om mijn artikelen voor retour aan te melden. Op mijn emailverzoek hierover ontving ik een vrij lange "standaard"mail over "wegens grote drukte kunnen wij u niet op korte termijn antwoorden ..... blabla" en werd ik doorverwezen naar de website voor het downloaden van het retourformulier.
Nadat ik mijn artikelen weer keurig had ingepakt en het retourformulier hierbij had ingesloten ben ik naar een DHL punt gereden (zij hadden mijn bestelling ook geleverd), maar hier kreeg ik het antwoord dat dit pakketje niet kon worden ingenomen. Hierna heb ik uitvoerig mailcontact gehad met Novaswinkel waarna we uiteindelijk tot een gezamenlijke compromis zijn gekomen. Eind goed ...... al goed.

Beste Helen,

Het spijt ons te horen dat je een onbevredigende ervaring hebt gehad met je bestelling en de retourprocedure. We begrijpen je zorgen en frustraties.

We waarderen je geduld en begrip tijdens het proces en zijn blij dat we tot een compromis zijn gekomen om de situatie op te lossen. Het is belangrijk voor ons om eventuele problemen zo goed mogelijk aan te pakken en onze klanten tevreden te stellen.

Als je in de toekomst nog vragen of opmerkingen hebt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We staan altijd klaar om te helpen en onze service te verbeteren.

Met vriendelijke groeten,

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin