We huurden een huis in Paradou van 11-18 juli. Het was er erg vuil, zowel buiten als binnen. De vaatwasser werkte niet, er was overal schimmel enz. We meldden dit aan Novasol tijdens ons verblijf, zo... Näytä lisää
Op 21 juni boekten we een huisje met zwembad in Frankrijk via Casamundo. Het huisje bleek achteraf door Novasol verhuurd te worden. Twee dagen voor vertrek keken we de boeking na (juiste adres en chec... Näytä lisää
Wij boeken al jaren onze vakantie via novasol.be. Zeer overzichtelijke en mooie website. Bij boeking gebeurt alles zonder problemen en snel. De huizen die wij al reserveerden zijn steeds piekfijn in o... Näytä lisää
Wij reserveerden. Een uur later annuleerde ik per vergissing deze reservatie. Ik nam contact, maar te laat. De annulatie was gebeurd. Ik kreeg melding dat het betaalde voorschot zal terugbetaald wor... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.be en boek nu zonder boekingskosten!
NOVASOL Vakantiehuizen
Yrityksen kirjoittama

- Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
- Kies uit ruim 44.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
- Beste Prijs Garantie
- Alle vakantiehuizen op onze website worden aangeboden tegen de laagste huurprijs.
- Meer dan 50 jaar ervaring
- Wij bestaan al sinds 1968! Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring in het verhuren van vakantiehuizen!
- Service ter plaatse
- In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren vlakbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse te woord kunnen staan.
- Uw mening telt!
- Dankzij uw bevindingen kunnen wij onze service samen met onze huiseigenaren blijven verbeteren.
Gegarandeerd de laagste Prijs!
Boek met de Beste Prijs Garantie

Belgia
- novasol.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Annulering door de eigenaar na boeking en betaling van voorschot!
Na lang zoeken eindelijk een huisje gevonden dat aan onze verwachtingen voldeed en binnen een betaalbaar budget zat.
Dus onmiddellijk geboekt en dus ook de eerste schijf betaald.
Kort daarna een e-mail van de eigenaar ontvangen dat dit huis dit seizoen niet beschikbaar is.
Het is dan ook zeer jammer en teleurstellend dat dit vakantiehuis nog wel beschikbaar in jullie database stond!
dit is nu de 2de vakantie dat we boeken…
dit is nu de 2de vakantie dat we boeken met Novasol
je kan in 2delen betalen, de vakantiehuizen die aangeboden worden zijn realistisch en niet zodanig in beeld gebracht dan dat je aankomt het toch niet helemaal is wat je hebt gezien op foto
Feedback van jullie medewerkers was…
Feedback van jullie medewerkers was ondermaats
vlotte reservering
Nog even afwachten, tot heden goed verloop
De vakantie heeft nog niet plaatsgevonden, dus daar kan ik het nog niet over hebben. Dus ik vind Novasol net iets te snel met de vraag om te evalueren. Wel: goede, overzichtelijke website. Dit is de tweede keer dat we een vakantiehuis boeken met Novasol. Vorige keer was een goed ervaring: huis zoals omschreven, correcte afhandeling, geen verrassingen.
Website is zeer makkelijk te bedienen
al 3 jaar geboekt en geen enkel…
al 3 jaar geboekt en geen enkel probleem ondervonden
Ging vlot ..
Het vorige huis was toppie
Het vorige huis was toppie; hopelijk dit ook nu is het op een andere plaats.
Klantenservice slecht
Klantenservice slecht, onbeschoft. En ik heb 2 jaar geleden een betere ervaring gehad. Het is dat ik het huisje ken, anders zou ik mijn boeking niet gedaan hebben. Ook de betalingen zijn niet erg ruim waar je mee kan betalen zijn erg weinig. Ik snap de vele klachten wel.
Communicatie 0,0
Op de site boek je een verblijf voor een grotere groep, die volledig te boeken valt naar datum en dergelijke.
Na betaling van het volledige bedrag -en zonder opmerkingen- ontvang je ettelijke dagen later plots een e-mail (zonder voorafgaande e-mails, die ze beweren daadwerkelijk gestuurd te hebben) dat de boeking wordt geannuleerd.
Zonder enige vorm van uitleg of communicatie.
Wanneer je dan zelf contact opneemt om te luisteren waarom er geannuleerd werd, krijg je te horen dat er een fout gebeurd is en het huis al niet meer beschikbaar is voor de periode waar we voor boekten.
Die niet vermeld werd op hun website !
Zonder een alternatief mogen wij dus op zoek gaan -op een korte periode- naar een ander verblijf, en mogen we (naar hun zeggen) enkele weken wachten op de terugbetaling.
Terwijl je zelf bij boeking ONMIDDELIJK dient te betalen !
Al zo veel geboekt (bij concurrentie), nog nooit meegemaakt, dit is de eerste en daarbij ook de laatste boeking via Novasol !
En als je kijkt naar andere recensies is dit blijkbaar een modus operandi die nog al voor viel,…. Had ik maar eerder hun recensies bekeken !
Wij huren al een 5tal jaren een…
Wij huren al een 5tal jaren een vakantiehuis bij Novasol. Zowel in Kroatië als in Frankrijk. Steeds is het vakantiehuis zoals op de website is beschreven. We hebben elke keer een fijne vakantie gehad. We vinden Novasol een aanrader.
Transparante en correcte informatie…
Wij zijn al vele jaren klant en hebben al in verschillende Europese landen via Novasol een vakantiewoning gehuurd. Alle info is transparant en correct en de huizen zijn kwaliteitsvol.
Slechts eenmaal viel de kwaliteit van het huis wat tegen en toen hebben we een compensatie gekregen.
Réservation facile et prise de contact…
Réservation facile et prise de contact assez rapide par message instantané. Premier pas vers nos vacances réussi.
ben in 2023 van 4 tot 11juni in dit zelfde huisje geweest
alles snel en juist geregeld
Virtueel platform
Mooi aanbod en we vonden hier een gewenst verblijf. Dit is een virtueel platform, waar men zelfs geen contact kan leggen met de eigenaar.. voor een eenvoudige vraag. Ter plaatse gebeurt het beheer door een tussenpersoon, en uiteindelijk is alles goed gekomen en hebben we dezelfde locatie opnieuw geboekt. Contact leggen is hier heel moeilijk zoniet onmogelijk en ik zou hier echt niet met problemen opgezadeld willen zitten: Novasol is een virtueel platform, de sleutelbewaarder heeft enkel een mobiel nummer en antwoordt selectief en je weet niet wie de eigenaar is. Positief was en is wel dat bij het verblijf alles inclusief was, ook beddengoed en verbruik.
Denemarken
Wij hadden net voor de corona een vakantiehuis geboekt in Denemarken maar we zijn toen niet kunnen gaan en we waren ons geld kwijt...
We hebben het zelfde vakantiehuis geboekt en kijken er nu echt naar uit om naar daar te gaan👍👍👍