We huurden een huis in Paradou van 11-18 juli. Het was er erg vuil, zowel buiten als binnen. De vaatwasser werkte niet, er was overal schimmel enz. We meldden dit aan Novasol tijdens ons verblijf, zo... Näytä lisää
Op 21 juni boekten we een huisje met zwembad in Frankrijk via Casamundo. Het huisje bleek achteraf door Novasol verhuurd te worden. Twee dagen voor vertrek keken we de boeking na (juiste adres en chec... Näytä lisää
Wij boeken al jaren onze vakantie via novasol.be. Zeer overzichtelijke en mooie website. Bij boeking gebeurt alles zonder problemen en snel. De huizen die wij al reserveerden zijn steeds piekfijn in o... Näytä lisää
Wij reserveerden. Een uur later annuleerde ik per vergissing deze reservatie. Ik nam contact, maar te laat. De annulatie was gebeurd. Ik kreeg melding dat het betaalde voorschot zal terugbetaald wor... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.be en boek nu zonder boekingskosten!
NOVASOL Vakantiehuizen
Yrityksen kirjoittama

- Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
- Kies uit ruim 44.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
- Beste Prijs Garantie
- Alle vakantiehuizen op onze website worden aangeboden tegen de laagste huurprijs.
- Meer dan 50 jaar ervaring
- Wij bestaan al sinds 1968! Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring in het verhuren van vakantiehuizen!
- Service ter plaatse
- In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren vlakbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse te woord kunnen staan.
- Uw mening telt!
- Dankzij uw bevindingen kunnen wij onze service samen met onze huiseigenaren blijven verbeteren.
Gegarandeerd de laagste Prijs!
Boek met de Beste Prijs Garantie

Belgia
- novasol.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Algemeen
Positief: groot aanbod
Negatief: beschrijving vakantiehuizen te beknopt en stijf.
Super verblijf in Kroatië
Afbeeldingen en beschrijving van het huis waren eerlijk en juist beschreven.
Eenvoudige afhandeling
Eenvoudige afhandeling, jammer dat er geen rechtstreekse contacten mogelijk zijn met Novasol zelf
Iedere reis die ik boek via jullie…
Iedere reis die ik boek via jullie bedrijf voldoet steeds aan onze wensen,ik heb nog nooit een slechte ervaring meegemaakt.
Ik beveel jullie ten zeerste aan men vrienden
De advertentie stemde niet overeen met…
De advertentie stemde niet overeen met de werkelijkhed en de informatie was ook niet correct
de prijzen zijn heel fijn je hebt veel…
de prijzen zijn heel fijn je hebt veel keuze in de landen die ze aanbieden , wel spijtig dat tjechie en spanje er niet bij zijn.
Het is gewoon belachelijk dat ik zolang…
Het is gewoon belachelijk dat ik zolang heb moeten wachten op terug op het resteerde van mijn annuleringsrestitutie. Ik ben nierpatient en kon die periode daar niet terecht
Bovendien zijn jullie zeer slecht bereikbaar telefonisch, zeer slecht
Heb een nieuw huis geboekt, zal het zien.geef betere service
Probleem boeking -Chatrobot en antwoorden via A.I. ????
Chatrobot is onpersoonlijk en je vragen worden niet beantwoord en probeert de chatrobot dan een antwoord te geven dan lees je gewoon een antwoord via A.I. (Artificiële Intelligentie)- zinnen die niet eens in de context passen - waar gaan we naar toe??? Telefonisch contact proberen opnemen maar ook dit lukt niet meer je kan enkel via chatrobot. Dus dan maar een mail sturen maar ook hierop krijg je geen antwoord. Uiteindelijk is een boeking gelukt maar....!?Als mens/klant wordt je als een nummer/robot behandeld. Graag terug persoonlijk contact mogelijk maken a.u.b.
Super eerste ervaring 👍
Onze eerste ervaring is echt dik in orde. Toen we een appartement hadden gevonden en de boeking deden kregen we heel snel een mail met de fout die we deden en de juiste website vervolgens na boeking onmiddellijk bevesting en de dag erna mail met het juiste bedrag als voorschot. Dus voor ons prima eerste ervaring👍👍👍
VLOTTE SERVICE AAN DE TELEFOON
We vonden wat we zochten …
We vonden wat we zochten en de inschrijving is vlot verlopen.
Handige zoekfunctie
Handige zoekfunctie, duidelijke info. Minpuntje voor het voortdurend bevriezen van de website juist bij het boeken, met error-meldingen (overbelasting op Nieuwjaarsdag?) én voor de onzekerheid na het boeken (de link naar MyBooking in de bevestigingsmail werkte niet, en de geboekte villa bleef beschikbaar in onze geboekte periode, dat werd allebei pas daags nadien automatisch rechtgezet en was dus even heel spannend).
Altijd alles in orde
Novasol is een ramp
Novasol is een ramp. Ten eerste was het adres niet volledig. Wij hadden nr 9 in de straat en dan een 3. Wat dat was wisten we niet. In de straat nr 9 waren er tientallen blokken met 3 verdiepingen en elk appartement 17 had ook nog eens a en b. Bij aankomst hadden we wel sleutels, maar de sleutelbewaarder had blijkbaar geen tijd voor ons zodat we niet wisten waar het appartement was. Getelefoneerd naar Antony, maar deze was niet te bereiken. Pas tegen 19 u telefoneerde hij terug, uitsluitend in het spaans. Dan stuurde hij een paar fotos waar het appartement moest zijn. Dus dan nog had hij geen tijd om tot bij ons te komen. Wij hebben dus een 6 uur verloren van de kostbare vakantietijd. Het appartement zelf was zeker niet proper, zeer vuile vloer. Moeten wij daarvoor 90 euro betalen?
Bovendien was het ijskoud op het appartement met een temperatuur van 17° C. Door het feit dat wij geen uitleg gekregen hadden en zelf geen ervaring met airco, wisten wij niet hoe dit in te stellen. Na veel uitproberen kwamen we bij de letter A, ik denk van automatic. En dan werkte het verwarmingsgedeelte, maar het heeft bijna 2 dagen geduurd vooraleer we 20° C bereikten. De eerste 2 dagen was het bitter koud in de badkamer, want daar is geen vuur. Slechts vanaf de derde dag was het 20° C.
Van dan af was het appartement vrij aangenaam. Na contact met Novasol wilden ze niets doen, want er was geen bewijs. Ik had nochtans fotos doorgestuurd van de thermometer. De slechte ontvangst kon ik niet bewijzen, maar er zijn meerdere bewoners van de andere gebouwen die ons verhaal kunnen bevestigen. En al goed dat mijn broer spaans spreekt, want anders was het probleem nog groter geweest.
Als Novasol het probleem met de sleutelbewaarder zou oplossen zouden wij misschien nog kunnen overwegen om dit appartement te huren, nu dat we weten hoe de verwarming werkt. Tot zover het verslag.
Ondertussen 3 x met jullie geboekt
Ondertussen 3 x met jullie geboekt, alles is steeds vlot verlopen