NOVASOL België Arvostelua

TrustScore 2.5/5 tähteä

Saanut 1/5 tähteä

Op 21 juni boekten we een huisje met zwembad in Frankrijk via Casamundo. Het huisje bleek achteraf door Novasol verhuurd te worden. Twee dagen voor vertrek keken we de boeking na (juiste adres en chec... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Foto's op website misleidend zij laten enkel interieur zien. Exterieur is blote steen, geen trap naar voordeur overal puin en onkruid in tuin interieur keuken badkamer toilet in orde. Slaapkamer matra... Näytä lisää

Saanut 2/5 tähteä

Wat we kregen klopte niet met de beschrijving. Het appartement was kleiner dan 60 vierkante meter. Eerder geschikt voor 4 personen. Ook maar 1 deftige slaapkamer, heel klein. De andere kamer h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Wij boeken al jaren onze vakantie via novasol.be. Zeer overzichtelijke en mooie website. Bij boeking gebeurt alles zonder problemen en snel. De huizen die wij al reserveerden zijn steeds piekfijn in o... Näytä lisää

1. Loma-asunnon vuokraus
  2. Matkatoimisto

Yrityksen kirjoittama

NOVASOL verzorgt sinds 1968 de verhuur van meer dan 50.000 vakantiehuizen verspreid over heel Europa! Jaarlijks profiteren ruim 2 miljoen gasten van de Beste Prijs Garantie en dé grootste keuze in vakantiehuizen. Kijk op www.novasol.be en boek nu zonder boekingskosten!

NOVASOL Vakantiehuizen

Yrityksen kirjoittama

Dé grootste keuze in vakantiehuizen!
Kies uit ruim 44.000 exclusieve vakantiehuizen in Europa.
Beste Prijs Garantie
Alle vakantiehuizen op onze website worden aangeboden tegen de laagste huurprijs.
Meer dan 50 jaar ervaring
Wij bestaan al sinds 1968! Hierdoor hebben wij jarenlange internationale ervaring in het verhuren van vakantiehuizen!
Service ter plaatse
In veel bestemmingen hebben wij servicekantoren vlakbij uw vakantiehuis, zodat we u ook ter plaatse te woord kunnen staan.
Uw mening telt!
Dankzij uw bevindingen kunnen wij onze service samen met onze huiseigenaren blijven verbeteren.

Gegarandeerd de laagste Prijs!

Boek met de Beste Prijs Garantie

Boek met de Beste Prijs Garantie
En betaal bovendien geen boekingskosten voor een boeking die u zelf maakt!

Välttävä

Kirjoita arvostelu

Nie Wieder Novasol

Sind momentan in einer Ferienappartement in Belgien, der Novasol Gruppe
Keine Kommunikation auf Beschwerden ,
Türe lässt sich nicht abschließen auf mehr maligen emails bzw WhatsApp um die Mängel anzuzeigen , bekommt man keine Rückmeldung.
Heute passierte der Obergau , es wird in dem Gebäudekomplex , 4 Etagen über uns , mit Presslufthammer gearbeitet
Also Urlaub ist anders .
Von der Sauberkeit unter den beiden Couches reden wir erst gar nicht .
Anscheinend wird nur dort sauber gemacht, wo gesehen wird .
Eins Weis ich nie wieder über die NOVASOLGRUPPE buchen .
Für den Preis mit den ganzen Unannehmlichkeiten eine Frechheit.
Bilder wurden gemacht als Beweis!!!!!!!

7. lokakuuta 2024

Laattijdige annulering verhuurder!!

Een dag voor vertrek werd onze reservering doodleuk geannuleerd. Veel medewerking werd er niet verleend naar het zoeken van een nieuwe accommodatie. We kregen een voorstel 250km van de oorspronkelijk geboekte locatie. We hadden iets op 20km van Sainte-Maxime (Côte d’Azur) geboekt en kregen als alternatief een villa boven Avignon… Dan maar zelf op de site gaan zoeken, een huis op zo’n 20km van de oorspronkelijke boeking gevonden (wel een stuk duurder, maar ja). Voorgesteld aan Novasol om dit pand dan te huren, maar dat ging ook al niet, want de eigenaar wil erin volgens Novasol. Daarna kregen we doodleuk de mededeling dat ze behalve het voorgestelde pand niets meer in de verhuur hadden.
Nooit meer Novasol!!

10. syyskuuta 2024

slecht

slecht, slecht, slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht,slecht. Dit is de samenatting !

4. helmikuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

De avond vóór aankomst in ons…

De avond vóór aankomst in ons vakantiehuis in Spanje op 6 juli 2024 ( en de reservatie dateert al van de zomer 2023) krijg je plots telefoon : woning niet beschikbaar. Leuk hé !Ze hebben goed nieuws : je krijgt je geld terug of stellen een alternatief voor. Andere woning in de streek(maar vergeten te vermelden dat het gelegen is naast een varkensboer en stikt van de vliegen (volgens recensies). Dringend contact opgenomen met de kinderen (stress tot en met)die al op autoroute du soleil reden.
Zelf gezocht naar nog vacante woningen(hopelijk geurvriendelijker)) in beheer bij Novasol.

Eentje gevonden op meer dan 130 km van de oorspronkelijke woning doch zonder voetbalmogelijkheid en tennisveldje voor de kleinkinderen. En serieuze extra verplaatsingen naar onze familie die aan de Costa Brava logeerden.
Echt tof zo’n laat telefoontje krijgen. Dikke proficiat Novasol.

Familie Soetens

5. heinäkuuta 2024

Eén advies : boek NOOIT bij Novasol

Eén advies : boek NOOIT een vakantiehuis bij Novasol.
Hun service/communicatie is beneden alle peil .
Hadden een appartement geboekt in Zuid-Spanje. Toen we voor alle zekerheid even navroegen of alles in orde was werd ons zonder eerdere verwittiging doodleuk gemeld dat de eigenaar van het appartement het contract met Novasol had verbroken en onze boeking geannuleerd was.
Chatten met Novasol is een ramp en telefoon wordt niet opgenomen.

10. heinäkuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

De foto's die jullie posten zijn ook…

De foto's die jullie posten zijn ook daadwerkelijk zoals de juiste zijn. Jullie hebben een brede keuze uit huisjes.
De site is goed en gemakkelijk zelfs voor mensen die niet zo goed met computers kunnen werken.

23. kesäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Onbereikbaar en geen correcte terugbetaling

Huis gehuurd via Novasol maar spijtig genoeg een maand voor vertrek moeten annuleren wegens operatie. Hoewel we een geldig attest hadden van de dokter en de website van Novasol vermeldt dat bij een geldige ziekte je enkel 75eur administratiekosten moet laten vallen, hebben zij toch 50% van het door ons betaalde bedrag ingehouden. Ze zijn telefonisch onbereikbaar, en op onze talrijke mails hebben wij géén enkele reactie gekregen. Gelukkig ons geld kunnen recupereren via de verzekering, maar geen correcte afhandeling door Novasol dus ik zal er ook nooit meer boeken.

13. toukokuuta 2024
Saanut 4/5 tähteä

Vorige keer vijf sterren

Vorige keer vijf sterren. Niet meer met een medewerker kunnen bellen is voor de klant duidelijk een kwalitatieve vermindering. Een chat geeft veel meer misverstanden en onduidelijkheden.

31. toukokuuta 2024

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin