Supersnabb leverans trots att jag beställde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Älskar affärer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Första gången jag handlar här. Väldigt trevligt inslaget och personligt på något vis och dessutom riktigt prisvärt. Väl planerad hemsida, lätt att hitta och de hade allt jag behövde. Då blev det en be... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Snabb leverans och många fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. Beställde även bläck, Pennonia Mustvörös, som... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jag är alltid nöjd med det jag köper på Notera Pappershandel, hittar alltid något jag bara måste ha. Denna gången blev jag så tacksam för en bok jag köpt visade sej vara lite "udda", ett tryck fel, oc... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och bläck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Snabb och tydlig kommunikation, fina produkter, skickat vackert inslaget i bra förpackning. Kommer handla från Notera igen!

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Snabb leverans och unika produkter av hög kvalitet som är svåra att hitta någon annanstans

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Lått att hitta på sajten, enkelt att beställa, bra med flera betalningalternativ.
Betyget är egentligen nästan fem och det hade blivit en femma om det funnits flera leveransalternativ. Nu kom i o f s paketet i brevlådan så jag slapp hämta på Postnords utlämningsställe en km bort dit större paket skulle levereras. Så, nästan fem,

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Otroligt snabb leverans och inslaget med omsorg, 10/10!

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Beställningar från Notera Pappershandel funkar jätte smidigt och du får tag i det du behöver! Supernöjd! Allt kommer direkt hem till dörren och du kan börja använda det du köpt direkt vid leverans!

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Jag fick bra råd i samband med ett köp och värdesätter stort det personliga engagemanget. Snabb leverans!

Utsökta produkter.
Snabb hantering och utskick.
Trevlig social respons.

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Jättefin produkt. Fantastiskt trevligt med en personlig lapp med ett tack ❤️ Kommer beställa igen.

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Toppen! Lätt att navigera hemsidan, tydlig kommunikation och snabb leverans. Och en fin produkt!

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
Jättefint utbud och bra kvalité på produkterna!

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
I särklass bästa utbud av brevpapper. Fina produkter och snabb leverans.
Packeteringen var väldigt omtänksam också med handskriven notis. Rekomenderar verkligen, lär handla här igjen!

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel
En vacker fin glaspenna, som levererades med blixtens hastighet! Vad mer går det att begära?