Notera Pappershandel Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Supersnabb leverans trots att jag beställde veckan innan jul, dessutom fint paketerat. Älskar affärer som faktiskt försöker paketera fint och har produkter inlindat i fint papper, + t.o.m skriver ett... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Första gången jag handlar här. Väldigt trevligt inslaget och personligt på något vis och dessutom riktigt prisvärt. Väl planerad hemsida, lätt att hitta och de hade allt jag behövde. Då blev det en be... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans och många fina och annorlunda produkter. Köpte en glaspenna, hade aldrig hört om det tidigare, men vilken grej att skriva med denna penna. Beställde även bläck, Pennonia Mustvörös, som... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jag är alltid nöjd med det jag köper på Notera Pappershandel, hittar alltid något jag bara måste ha. Denna gången blev jag så tacksam för en bok jag köpt visade sej vara lite "udda", ett tryck fel, oc... Näytä lisää

1. Paperitarvikemyymälä
  2. Toimistotarvikekauppa
  3. Kynät

Yrityksen kirjoittama

Hos Notera Pappershandel hittar du produkter inom skrivande, bullet journaling och planering. Vi erbjuder bland annat högkvalitativa reservoarpennor och bläck, anteckningsböcker och bullet journals, dagböcker, japanska och europeiska pappersvaror, pennor, stickers, washitejp och brevpapper.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

53 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Supertrevliga

Bra produkt. Trevligt bemötande och snabb leverans

14. heinäkuuta 2025

Tusen tack Peter för ditt fina omdöme! 😊

Supernöjd

Snabb leverans, jättefint inpackat. Mycket nöjd.

6. heinäkuuta 2025

Stort tack för ditt omdöme! 😊

Cute and careful packaging

Very cute packaging with a handwritten note and sticker. All the things I bought were in perfect condition, and were carefully packed and wrapped with the receipt folded and tucked in at the bottom. Shipped very fast as well.

3. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel

Thank you so much for your review! 😊

Nöjd

Inget att klaga på.

29. kesäkuuta 2025

Stort tack för ditt omdöme! 😊

Härligt ställe

Enda stället i Sverige som har min favoritbok på lager.

27. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel

Tusen tack för ditt omdöme! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra priser och fint packat

24. kesäkuuta 2025

Tusen tack för ditt omdöme Hugo! 😊

Perfekt!

Alltid snabb leverans och trevlig personal ☺️ jag har handlat här flera gånger och fler lär det bli!

16. kesäkuuta 2025

Tack så mycket för ditt fina omdöme Mimmi! 😊

Bra kundservice

Snabb leverans och snabba svar på e-mail före beställning.

7. kesäkuuta 2025

Stort tack för ditt omdöme Kisu! 😊

Saanut 5/5 tähteä

De hade precis det jag ville ha!

Det var den enda butiken som hade de pennorna jag letade efter och så fick jag ett fint personligt tack i paketet, det gjorde mig glad!

19. toukokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel

Så roligt att höra, stort tack för ditt omdöme! 😊

Saanut 5/5 tähteä

Snabb och korrekt hantering av…

Snabb och korrekt hantering av beställningen. Mycket vänligt bemötande när jag trodde en artikel inte hade kommit med (den var med, vilket jag upptäckte när jag letade en entra gång). Kommer absolut handla igen om de har produkter jag letar efter. Också plus för att de tar American Express.

9. toukokuuta 2025

Tusen tack Sofia för ditt fina omdöme! 😊

Så himla bra butik!

Har köpt härifrån förut och kommer köpa igen. Snabba, trevliga och helt ok priser. .

9. huhtikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Notera Pappershandel

Tack snälla för ditt omdöme! 😊

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin