Jeg vil aldrig mere vælge Norweigan. Vi havde bestilt gennem et rejse bureau, men fravalgte bagage, fordi vi troede de anvendte de samme mål for rygsække og håndbagage til hylden, som alle andre fl... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Jag måste väl säga att jag upplev far nore krångel av dessa än något anna flygbolag. Att avboka biljetter var ett mycket tidskrävanfe projekt och att jag fick återkomma flera gånger av svaret.. Ja... Näytä lisää
Skulle flyga på e m 15:30 från Palma och planet ställdes in och vi fick 10 tim väntan. Ingen person som informerade och några futtiga euro som tröst. Flera försökte förgäves kontakta företaget - inga... Näytä lisää
Fusk, løgn og bedrag.
Jeg kan ligesom de fleste andre (anmeldelser) bekræfte at Norwegian er et kæmpe fup firma som du aldrig bør stole på. Man er ekstrem heldig hvis man ikke bliver snydt på den ene eller den anden måde. Vi faldt for deres hjemmeside og reklamer og troede at de levede af at være en godt flyselskab, men nej, de lever på fup og at scamme de kunder son naivt giver dem deres betalingsinfo. Vi har oplevet utallige åbenlyse løgne, ændringer af forklaringer, ignorering af betalingspåkrav osv. Vi skulle trække dem hele vejen i retten og bruge 2 år på at få dem dømt for bedrageri i vores tilfælde. Hvis I også har været ofre for en af deres mange svindelnumre så træk dem i retten, det er dét værd i sidste ende.
Vildt at man kan opføre så bedragerisk overfor SÅ mange mennesker konstant og stadig få lov til at operere. Hvilken son helst anden virksomhed var blevet lukket ned af politiet for længst. INTET af det de skriver er noget du kan regne med. INTET af det som de siger kan du regne med. Jeg kan nævne eksempler på deres fuskemetoder fra nu af og de næste 10 år, men denne side er fyldt med deres fuskemetode-beskrivelser så jeg vælger at lade være. Havde de ikke været ejet af magthavende grådige personer med forbindelser til korrupte politikere, var de blevet lukket ned for længst. Vildt at de kan få lov til at operere når al deres indtægt tydeligvis kommer fra at scamme almindelige mennesker. Virkelig moralsk lavt beskidt firma. Hold dig væk, og giv dem for guds skyld ALDRIG dine betalingsinfo!!!
Hemmelig rabat - som man hører om for sent!
Jeg køber en chicken wrap på mit sene fly fra Barcelona til København.
10 minutter senere siger de over højtaleren at de nu sælger alt mad 50% billigere pga. madspild.
Jeg spørg til hvordan det kan være jeg ikke blev informeret om at hvis jeg ventede 10 minutter, så ville jeg få halv pris. Til det svarede kabinepersonalet at det "bare fulgte reglerne - men jeg kunne få et gratis glas vand som kompensation".
Hvis du er på et sent Norwegian fly, vil jeg kraftigt råde dig til at spørge om de sælger maden 50% billigere senere på turen. Dette er åbenbart deres politik på de meget sene fly - altså dem der ankommer ca. 23 og senere. Fordi de kunne ikke drømme om at sige det selv. Den service er man ikke værdig til at modtage som kunde.
Dårlig check ind
På min flyvning til Aalborg checkede jeg ind hjemmefra, skulle bare have håndbagage med. Jeg får ikke lov til at gå direkte til sikkerhedskontrol, da Norwegian ikke har sendt mine rejsedokumenter. Prøver ved flere standere at udprinte boardingkort, men de kan hverken registrere pas eller bookingnummer. Jeg kan ikke checke ind via sms eller mail, da jeg allerede står som ind-cheket. Får at vide at jeg må gå ned til en skranke i den anden ende af lufthavnen for at få den rigtige hjælp. Og ingen kan fortælle mig hvorfor systemet ikke kan genkende mig. Må løbe til sikkerhedskontrol og gate og når det kun lige akkurat. Stressende oplevelse.
Værre end Ryan Airways
man kan desværre ikke give mindrer end 1 stjerne, de har ellers fortjent det..
Smadret 2 af vores kufferet på vej hjem fra Nice, og vi henvender os i lufthavnen til deres skranke, og udfylder alt hvad de ber om, går hjem og registrere det online også, med billeder og alt..
får så svar at de ikke kan erstatte vores kufferter, da vi ikke har gjort de som sagen kræver at vi gør,...
Og det er jo løgn, vi har sendt alt og gjort alt, og det nytter ikke noget at ringe til dem, da det er et indisk callcenter der tager telefonen, og de kan dårligt nok engelsk..
Det firma er sku under Ryan airways standart, så fly dansk og brug SAS, har aldrig haft de problemer med dem
Ingen positive overraskelser her at…
Ingen positive overraskelser her at hente
Min oplevelse hos Norwegian var helt til grin.
Min oplevelse hos Norwegian var helt til grin. Søndag den 13. oktober skulle min kæreste og jeg flyve fra København til Aalborg. Vi havde bestilt billetter flere måneder i forvejen og tænkte, at alt var på plads. Planen var, at vi skulle lette fra Københavns Lufthavn kl. 12:10.
Søndag morgen kl. 09:38 modtager vi en SMS om, at vores fly desværre er aflyst grundet dårligt vejr, men at de arbejdede på at finde et nyt fly til os. Vi prøvede at ringe til Norwegian, men var nr. 68 i køen, og det lykkedes os aldrig at komme igennem. Vi valgte derfor at tage ud i lufthavnen i stedet for. På vej til lufthavnen fik vi besked om, at vi var ombooket til et fly kl. 17:05, altså mange timer senere. Denne besked blev efterfulgt af en ny om, at også dette var aflyst, hvorefter vi fik endnu en besked om, at vi var ombooket til flyet kl. 17:05 - altså det samme fly, de lige havde skrevet var aflyst. Denne besked tikkede ind et par gange, inden vi nåede ud i lufthavnen.
Lidt forvirrede kommer vi frem til Norwegians check-in, hvor vi forsøger at forstå, om vi har et fly senere eller ej. Her bliver vi mødt af en medarbejder, der allerede inden vi får forklaret vores situation, afbryder os og fortæller, at alle fly er fuldt booket, og at vi må tage toget eller finde et andet selskab. Vi forsøger igen at vise vores mange SMS’er, og da hun slår os op, kan hun se, at vi har fået billetter til afgangen kl. 17:05. Dejligt, vi kunne komme med et fly, men det betyder også, at alle planer om søndagen må aflyses. Vi spørger om mulighed for erstatning, da vi er mere end 4 timer og 55 minutter forsinket. Det er desværre ikke noget Norwegian kan give os, da aflysningen er sket pga. vejret, fortæller kvinden bag skranken os (på trods af, at der i Aalborg er solskin og vindstille, mens der i København er gråvejr, men stadig helt vindstille). I stedet vil vi få nogle penge på vores boardingpass, som vi kan bruge på mad i lufthavnen - restauranten skal blot scanne vores boardingpass (vi bliver informeret om, at der dog godt kan gå lidt tid, inden pengene tjekker ind).
Da vi, 4 timer senere, beslutter os for at få noget mad, (i troen om, at nu må voucheren da være aktiverer) går vi ind på et af lufthavnens spisesteder, der informerer os om, at der ikke ligger nogle vouchere på vores boardingpass. Vi forsøger igen at ringe til flyselskabet, der informerer os om, at vi bare skal betale selv, så vil de betale, når vi sender kvitteringen ind.
Da klokken langt om længe bliver 16:30, og vi kan gå mod boarding, møder vi en Norwegian-medarbejder ved gaten, der ikke kan fortælle os, hvorfor vores første fly var aflyst. Da vi påpeger, at vejret er godt, og der ikke er nogen grund til at aflyse flyet, siger hun bare, at hun ikke kan hjælpe os. Ved spørgsmål om den manglende voucher, siger hun, at det er min egen skyld, da jeg ikke har Norwegians app - en app jeg ikke er blevet bedt om at hente af det øvrige personale, hverken ved check-in eller i telefonen. En anden passager støder til, da hun også er blevet ombooket fra det aflyste fly kl. 12:10. Hun fortæller, at hun HAR appen, men heller ikke har modtaget en voucher. Medarbejderen ringer kort til en anden og giver os derefter besked om, at de lige den dag ikke laver vouchere.
Da vi endelig kommer ombord på flyet - trætte, frustrerede og et måltid mad fattigere, ser vi, at hele rækken bag os samt sædet ved siden af os står tomme. Meldingen om, at alle fly var fuldt booket, var altså komplet løgn.
Nu sidder vi tilbage med følelsen af, at Norwegian blot aflyste vores fly, fordi det ikke var fyldt, og gemmer sig bag undskyldningen om dårligt vejr for at undgå at betale erstatning. Vi har ingen penge fået refunderet for vores mad, trods kvitteringen er sendt ind på deres hjemmeside, og når man ringer til deres kundeservice, får vi at vide, at de ikke kan hjælpe os. De er dog mere klare i spyttet om, at en erstatning ikke kan komme på tale, når det er vejret der ligger til grunde for aflysningen. Hvis dette er måden, de driver deres virksomhed på, er det helt til grin
Betaler for priority boarding
Betaler for priority boarding, i lufthavne hvor de ikke benytter dette. Man hører intet når man sender en klage til norwegian!!!!
Rejser aldrig med dem igen, når de ikke gider returnere ens penge for en service man har brugt penge på, som er ikke eksisterende!!!
Møgfirma
Elendig kunderservice som andre også…
Elendig kunderservice som andre også skriver. skal til nice i april 2025, har bestilt rejser, og dagen efter får jeg af vide, at min rejse er blevet ændret for hjemrejsen til dagen før. jeg kan så også vælge den oprindelige dato, bare ændret til kl 21.40 med hjemkomst kl 23.55 en søndag, i stedet for om morgenen. det er bare ikke optimalt når man rejser med en mindre årig, men det kan gå. kunne jeg så få lidt gratis mad ombord som en kompensation for ulejligheden fra Norweigan side...nope det kan man ikke siger kvinden i kunderservice som taler så dårlig engelsk at man knap kan forstå hende.. samtidig brokker jeg mig og fortæller hvor ringe en service det er fra deres side. hun sidder nærmest og griner, som jeg spørg hende om hun gør, dertil begynder hun at grine, og sige nej nej det gør jeg ikke!!.... skulle have valgt SAS til samme pris, men med en kundeservice der fungere hvis man har brug for det. Hvis i kan, så vælg andet selvskab end Norweigan!!!
My flight at 11 July 2024 was delayed…
My flight at 11 July 2024 was delayed around 2 1/2 hours to London. It did cost me 45£ extra in expenses, because late check in at the hotel i booked. Did write them few times bur without succes. They don't answer back at all.
Quite poor customer service, if they have that
Elendig kundeservice
Elendig kundeservice - melder ikke tilbage. Fly 3 timer forsinket og ikke fået kompensation. Mistede min billeje.
Inställt flyg samma morgon - helt omöjligt att komma i kontakt med bolaget
Klockan 04.00 samma morgon jag skulle resa till Alicante ställde Norweigan in planet. Det bästa de kunde hitta var en tur som skulle gå två dagar senare och ta 9,5 timmar med tre mellanlandningar. Jag tvingades boka ett flyg till Madrid istället med kostnader för extra hotell och ett dyrt tåg mellan Madrig och Alicante. Att fylla in deras formulär för att få tillbaka pengar är nästan omöjligt. De har dessutom tagit bort möjligheten att ringa bolaget i Sverige. Jag fick ringa till Danmark för att få rätt på telefonnumret till Sverige.
Har fløjet 4 gange siden april med…
Har fløjet 4 gange siden april med Norwegian til Nice, fantastisk service og glade og hjælpsomt personale. 1 gang var flyet forsinket, 2 timer sad vi i flyet, pga voldsomt vejr, vi blev holdt opdateret, med højt humør fra kaptajnen, og alle der havde lyst kunne besøge cockpittet, der var fantastisk stemning i flyet, lige til det sidste.
Måske i skulle overvejer et andet flyselvskab
Måske i skulle overvejer en anden branche forsinket og dårlig service!! Skam jer!!
Fantastisk DÅRLIG kundeservice. CHOCK
Min datter skulle ændre sin flybilletter men den såkaldte "kundeservice" medarbejder sad og grinte af hende og spurgte om hun undskyldte. Sad og hørte hele samtalen, det er da helt sikkert vi ALDRIG flyver med Norwegian mere. Det var da nok en af de mest horrible og latterlige oplevelser jeg nogensinde har været ude for. Er selvstændig og ved hvad kundeservice er, men det er medarbejderne hos Norwegian da ligeglad med, så længe de får deres faste månedsløn, så længe det varer.... Føj en elendig oplevelse.
Online website is NOT user friendly
Having booked a holiday through an established company, I tried to log in and Check in ( as our holiday is in 2 weeks time). The site is a nightmare to negotiate. Nowhere does it state that check in is only possible 48hours prior to flight!! This was very stressful. Other airlines are 30 days.
Super elendig kundeservice
Super elendig kundeservice hjælp som ikke ville lytte til at vi ikke havde fået tilsendt rejsedokumenter efter bestilling og betaling. Hun smed bare røret på. Top dårlig service
Forfærdelig service og kundeservice
Forfærdelig service og kundeservice.
Jeg har bestilt to billetter til Venedig. Ved en fejl er det mit navn der fremgår på begge billetter, men jeg skal betale 600 kr. for at få ændret den ene til min mands navn. Havde jeg ringet indenfor 24 timer efter, havde det været gratis. Nu er det 48 timer siden og koster nu 600 kr. for en åbenlys fejl.
Arrogant kundeservice. Helt til grin.
Fantastisk service
Fløj fra Madeira på chartertur. Blev forsinket 1 døgn på grund af punkteret dæk. Fantastisk service, bus fra lufthavnen, indkvartering med mad på luksushotel, afhentning næste dag og madkupon til lufthavnen. Derudover erstatning efter eu forordning. Virkelig god service kan kun anbefale Norweigan.
Delayed and unserious flight
Fly D83516 til London d.26.6.23 blev…
Fly D83516 til London d.26.6.23 blev aflyst efter mere end 2 timers ventetid. Årsag i højtaler oplyst tekniske problemer og senere vejret, som var meget forbigående. Herefter fik vi kun tilbud om afgang mere end et døgn senere.
Mistede billeje og hotel der var betalt, da aflysningen kom sent.
Ingen betaling af udgifter eller kompensation og lang eller mangelfuld respons. Meget svær at få kontakt til.
Dårlig service, kundeservice og behandling af vores sag.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.