En veldig flink service mann som kom her. Gjorde en god jobb. Noe jeg likte veldig godt, var at han forklarte hva han gjorde underveis. Veldig fornøyd med jobben. Gir han full pott på stjerner. Anbefa... Näytä lisää
Min 15 år gamle varmepumpe begynte å kjøle mer enn den varmet. Etter MYE research på nett, og innhenting av tilbud var Norsk-Klimasenter uten tvil både rimeligst, hadde best service og ikke minst ras... Näytä lisää
Vår varmepumpe sluttet å virke i romjulen 2025. Tok kontakt med Norsk Klimasenter. Fikk beskjed om at dette gikk på garantien og at de enten ville reparere den eller bytte den ut kostnadsfritt. Nor... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Norsk Klimasenter er en leverandør av energismarte varmeløsninger. Vi kan med hånden på hjerte si at vi kan varmepumper og ventilasjon.
Norja
- norsk-klimasenter.no
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Veldig fornøyd
Veldig fornøyd med varmepumpen og servicen fra vi hadde befaring til installasjonen var ferdig. Raskt utført av flinke og hyggelige folk. Nå er det varmt og godt i huset vårt
Solid firma
Solid firma! Norsk Klimasenter leverer kvalitet. Ismar responderte raskt på henvendelse med et godt tilbud. Han kan varmepumpe-systemer, er hjelpsom, tilgjengelig og veldig hyggelig.
Montøren, Celso, gjorde en flott jobb. Vi er super fornøyde med ny varmepumpe fra Panasonic. Huset har fått et bedre inneklima i tillegg til å være godt og varmt nå i vinterkulda.
Rask respons fra kunnskapsrik mann som…
Rask respons fra kunnskapsrik mann som på befaring visste akkurat hva vi trengte for skifting av 17 år gml anlegg. Superrask installasjon av hyggelig installatør som også kom nøyaktig når avtalt og brukte akkurat så lang tid som han sa og ryddet perfekt etter seg. God informasjon fra begge om bruk av anlegget. Kan ikke få fullrost nok! Konkurransedyktig pris vs. andre seriøse tilbud.
Anbefales, dette kan de!
Kunnskapsrik og hyggelig selger med god og presis respons. Ryddig tilbud med god løsning til en konkurransedyktig pris og leveringstid.
Rask levering og montering av profesjonell, dyktig og hyggelig montør.
Meget bra service og montering…
Meget bra service og montering anbefaler den for rask og profesjonell montering
Anbefales 100%
Disse gutta kan faget sitt, hadde 5 forskjellige bedrifter på befaring. Valget falt på Norsk Klimasenter for flere grunner. Ismar hadde god inngående kunnskap om produktene mens teknikeren kunne både det tekniske og det praktiske. Anbefaler 100%
Var det eneste firma som gav et utførlig…
Var det neste firma som gav et utførlig tilbud, med f,ere alternativer, og med lenke til diverse brosjyrer. Svarte hurtig på mine spørsmål, og sammen ble riktigtype varmepumpe valgt (Panasonic).
Riktignok ble montør forsinket, men vk ble spurtom dette var OK. En megethyggelig og effektiv montør kom og pumpen var klar saamme dagsom lovet. Problemer med å sette opp wifi forbindelse ble fulgt opp flere ganger.
Kan trygt anbefale Norsk Klimasenter.
Utrolig bra leveranse
Svært raskt leveranse, dvs. bestilling mandag og installasjon torsdag. Flink selger. Selve installasjonen bar preg av høy faglig kvalitet og pen installasjon med svart kanal på svart yttervegg etc. Erstattet tidligere hvit kanal. Alle spørsmål fra kunden ble skikkelig besvart. Dette var en meget bra totalleveranse.
Raskt levert - og god utført jobb.
Bra kommunikasjon med firma under befaring og veiledning før kjøp. Installatør var rask, effektiv og kom med gode råd for plassering, og for bruk av varmepumpa.
Rask og lettvint
Rask og lettvint. Fikk montert varmepumpe. Det gikk raskt og ble gjort ordentlig. Veldig hyggelige medarbeidere og god kommunikasjon hele veien. Litt billigere enn konkurrentene var de også.
Godt og effektivt utført arbeid
Installasjonen var effektiv og arbeidet godt utført, alt til en konkurransedyktig pris. Vi fikk hjelp til å rydde både uteområdet og skru ned inventar som var i veien for installasjon av inne- og utedel, uten tillegg i prisen. Kan altså anbefale å bruke Norsk Klimasenter til installasjon av varmepumpe.
Hyggelig og veldig god service
God info underveis på hva servicemann gjorde. Brukte god tid og ser i etterkant at servicen gjorde nytten.
Er veldig fornøyd med servicen selv om…
Er veldig fornøyd med servicen selv om det var litt kommunikasjonsproblemer med installatør. Fikk det som vi ville til slutt med plassering.Måtte forandre plassering da vi ikke ble forstått med vårt første ønske. Flott utført arbeid. Representanten fra firmaet var utrolig serviceinnstilt og imøtekommende. Anbefaler firmaet på det varmeste
Selger fulgte opp kommunikasjon raskt…
Selger fulgte opp kommunikasjon raskt underveis i beslutningsprosessen. Monteringen var på eksakt avtalt tid. Rask og korrekt respons i etterkant, da dokumentasjonen på WiFi oppsett ikke var god nok i medfølgende bruksanvisning fra produsent.
Svært profesjonelt
Norsk klimasenter har levert to varmepumper til oss og begge ganger har det vært en profesjonell og hyggelig opplevelse. Enkel og rask kommunikasjon, veldig hyggelig og serviceinnstilt montør samt enkel prosess med bestilling og betaling.
Jeg fikk god respons på min forespørsel…
Jeg fikk god respons på min forespørsel om leveranse av ny varmepumpe hjem til oss da den gamle måtte skiftes ut. God diskusjon og vurdering av hva som kunne passe oss best, og et godt pristilbud. Levering og montasje som avtalt. Kan absolutt anbefale Nors klimasenter!
Hyggelig og informativ befaring.
Hyggelig og informativ befaring.
Raskt og godt tilbud.
Fleksibel med installasjons dato.
Dyktig og serviceinnstilt montør.
Topp service
Veldig fornøyd
Rask tilbakemelding og hyggelig selger. Rimelig på pris i forhold til andre jeg fikk tilbud fra. Veldig flink og hyggelig montør. Veldig fornøyd med resultatet.
For noen flotte folk🤩
Kom på befaring kjapt! Hørte på hva vi ønsket la til rette en flott pumpe til en veldig bra pris. Blide på tlf å oppmøte når vi kom med spørsmål. Hele tiden tilrettela for våre ønsker😊 montøren var vare herlig masse humor rask å ryddig. Fikk opplæring i bruk veldig bra. Sendte de også til min datter i Oslo å de var like fornøyde 👍👏 helt klart å anbefale 🤩🤩hilsen en veldig fornøyd kunde fra Drøbak 👍