Nordkilde Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Fik penge til et isbad i julegave og datteren sagde jeg ikke behøvede at undersøge markedet for det skulle være en Nordkilde 😀 Hun havde stiftet bekendtskab med isbad og Nordkilde på hendes ef... Näytä lisää

Modtog mit isbad som er af bedre kvalitet end det jeg havde før , dejligt med ekstra låg der holder lidt mere på kulden. Nyder mit iisbad hver morgen, gør min dag så meget bedre. Nu håber jeg bare... Näytä lisää

Fantastisk Oplevelse med Nordkilde.dk! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har haft den mest behagelige oplevelse med Nordkilde.dk, og jeg kan ikke rose dem nok for deres fremragende service og kvalitetsprodukter. Fra sta... Näytä lisää

Super service, super produkt og hurtigt fragt. Købte et isbad til min kærestes fødselsdag, da vi pakket badet ud var der et hul is posen som man fryser ned. Skrev til Nordkilde som svarede hurtigt a... Näytä lisää

1. Urheiluvälinekauppa

Nordkilde er en passioneret og enkel onlinebutik dedikeret til at tilbyde dig produkter og ressourcer, der fremmer sundhed, livsstil og velvære. Vores mål er at inspirere og støtte vores kunder i deres rejse mod en sund og balanceret livsstil.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Fremragende produkt og perfekt service

Jeg bestilte for nogle dage siden deres klassiske isbad på hjemmesiden med den lækre lille termometer and til. Det var en dejlig simpel proces og jeg fik straks bekræftet at de var i gang med at håndtere min ordre. Jeg har nu fået den og den er helt som beskrevet på hjemmesiden. KÆMPE anbefaling!!!

31. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Mathias! Kæmpe tak for din anmeldelse. Sætter vi stort pris på :-) Kom gerne tilbage om nogle uger, og fortæl lidt omkring din oplevelse med isbadet. Hvis der skulle opstå problemer, så tøv ikke med at kontakte os.

God og hurtig service

God og hurtig service, rigtig god veledning og meget hurtig levering - alt i alt en fantastisk oplevelse.

7. lokakuuta 2023

Kære Rene
Tak for din anmeldelse - vi er så glade for din positive feedback omkring vejledningen og oplevelsen af produktet.

Mvh. Johan, Nordkilde

Rigtig fin service og super produkt

29. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Hej Daniel. Tak for din tilbagemelding. Betyder meget for os. Vi håber at se dig en anden god gang. Mvh. Johan, Nordkilde

En rigtig god oplevelse at handle hos…

En rigtig god oplevelse at handle hos Nordkilde. Produktet var som det skulle være og en god vejledning.

18. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Stinne . Tak for din anmeldelse. Kæmpe JATAK herfra. Håber du nyder dit nye isbad. Kontakt os endelig, hvis du har brug for mere hjælp og vejledning.

god service

3. syyskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Hej Henrik. Mange tak for din anmeldelse! Sætter vi stort pris på. :-)
Tøv ikke med at gribe fat i os, hvis vi kan hjælpe.

Mvh. Johan, Nordkilde

Modtog mit isbad som er af bedre…

Nyder mit iisbad hver morgen, gør min dag så meget bedre.

Nu håber jeg bare at det kan holde

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Lisanne. Tak for din anmeldelse. Isbadet SKAL holde. Hvis der skulle opstå nogle former for problemer, eller hvis du har spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte os :-)

Virkelig god kundeservice

Virkelig god kundeservice
Søde mennesker
Har ikke prøvet mit produkt endnu - men det ser lækkert ud🙏🏼

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Nicka. Håber isbadet faldt i god smag 🤞 Tak for din anmeldelse. Mvh. Johan, Nordkilde

Hurtig levering og kvaliteten er god

Hurtig levering og kvaliteten er god. Vi er rigtig glade for vores isbad. Giver gode anbefalinger 👍

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Anette. Tusinde tak for din anmeldelse. Tøv ikke med at kom tilbage, hvis du hat brug for rådgivning eller hjælp med dit isbad.

Bedste hilsner
Johan, nordkilde

Rigtig fin kundeservice hvor man hele…

Rigtig fin kundeservice hvor man hele tiden bliver informeret om levering.
Isbadet er en god kvalitet og nemt at samle og begynde at bruge 👍🏼

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Mark. Tusind tak for din anmeldelse. Vi håber du får fantastiske oplevelser med dit isbad :-) de bedste hilsner, Johan, nordkilde

Er helt ny i isbadsverdenen

Er helt ny i isbadsverdenen, så det var dejligt at kunne få god service og vejledning.

9. elokuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Hej Fredrik! Tak for din anmeldelse. Det sætter vi stort pris på.

Rigtig god service

Rigtig god service. Hurtigt og kompetent svar på spørgsmål.

4. elokuuta 2023

Hej Sia.
Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på!
Mvh. Nordkilde.dk

Fantastisk

Jeg købte et Airofit, som virkelig har hjulpet på mine præstationer i min svømning. Hurtig levering, og kompetent personale. Stor anbefaling herfra.

28. heinäkuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Hej Magnus. Mange tak for din anmeldelse. Sætter vi stor pris på! Mvh. Nordkilde