Nordkilde Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,6

Fik penge til et isbad i julegave og datteren sagde jeg ikke behøvede at undersøge markedet for det skulle være en Nordkilde 😀 Hun havde stiftet bekendtskab med isbad og Nordkilde på hendes ef... Näytä lisää

Modtog mit isbad som er af bedre kvalitet end det jeg havde før , dejligt med ekstra låg der holder lidt mere på kulden. Nyder mit iisbad hver morgen, gør min dag så meget bedre. Nu håber jeg bare... Näytä lisää

Fantastisk Oplevelse med Nordkilde.dk! ⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har haft den mest behagelige oplevelse med Nordkilde.dk, og jeg kan ikke rose dem nok for deres fremragende service og kvalitetsprodukter. Fra sta... Näytä lisää

Super service, super produkt og hurtigt fragt. Købte et isbad til min kærestes fødselsdag, da vi pakket badet ud var der et hul is posen som man fryser ned. Skrev til Nordkilde som svarede hurtigt a... Näytä lisää

1. Urheiluvälinekauppa

Nordkilde er en passioneret og enkel onlinebutik dedikeret til at tilbyde dig produkter og ressourcer, der fremmer sundhed, livsstil og velvære. Vores mål er at inspirere og støtte vores kunder i deres rejse mod en sund og balanceret livsstil.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Skulle være en Nordkilde

Hun havde stiftet bekendtskab med isbad og Nordkilde på hendes efterskole sidste skoleår og synes de var gode 😀
Jeg er bestemt ikke blevet skuffet og giver datteren ret i den er fantastisk og en fantastisk pris 😀
Så nu er vi tre tøser i familien der har stiftet bekendtskab med isbad, takke være Nordkilde der viste vejen på efterskolen
Eneste minus var at isbadet var yderligere nedsat med 400 kr lige efter jeg modtog mit.
Blev lovet jeg ville få de 400 kr, hvilket var lidt besværligt at få - Nordkilde blev ved med at sige at de var tilbageført men pengene var ikke på min konto. Heldigvis kom der styr på det og de er nu kommet,

24. tammikuuta 2025

Super god service

Super god service - det er muligt at ringe til dem og få svar på spørgsmål.
Jeg har ikke haft andre isbade, men kvaliteten er god og prisen også god ift sammenlignelige.

24. marraskuuta 2024

Hurtig agerende

Hurtig agerende
Venlig god info

2. syyskuuta 2024

Kære Hasse
Kæmpe tak for din positive tilbagemelding. Tøv ikke med at vende retur, hvis du skulle have spørgsmål til vores produkter.

De bedste hilsner
Johan, nordkilde

Super service

Skrev til Nordkilde som svarede hurtigt at de ville selvfølgelig sende en ny. Super service.
Kan kun anbefale dem.

19. elokuuta 2024

Kære Mikkel!
Kæmpe tak for dine pæne ord!
Håber isbadet spiller - ellers kontrakter du os altid! :-)

Bedste hilsner
Johan, Nordkilde

Super kvalitet

Isbadet er meget bedre kvalitet end det jeg havde før fra et andet mærke 🥳 kundeservice og levering er også helt i top. Kan varmt anbefales 😅

13. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Sten. Mange tak for din anbefaling og anmeldelse. Sætter vi stort pris på. Håber at se dig igen på Nordkilde.dk. Mvh. Johan, Nordkilde

Nem overskuelig hjemmeside

Nem overskuelig hjemmeside, hurtig og let at handle og ikke mindst flot og kompetent kundeservice.

Jesper E Andersen

1. heinäkuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Jesper. Mange tak for de pæne ord. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe, hvis du har spørgsmål! Mvh, Johan, Nordkilde

Super godt isbad

Super godt isbad, holder vandet koldt i 3-5 dage efter
1 ispose. Ingen synlige skader forhold til min hund, det kan sagtens holde til han er omkring. vil 100% anbefale det til andre.

24. huhtikuuta 2024

Fedt isbad

Fedt isbad! Jeg havde fået et Nordkilde isbad i gave, og har været helt vildt glad for det. Nemt at sætte op og pille ned igen, hvis man skal have det med på farten.

17. huhtikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Hej Noah. Mange tak for din fine anmeldelse. Sætter vi stort pris på ! :-) Mvh. Johan, Nordkilde

Alt er som man vil have det

Bestilte et isbad, fik det til tiden og opsætningen af det var super nemt. Det bliver ikke meget bedre end det.

Har kun godt at sige, alt var som det skulle være.

15. helmikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Asger. Mange tak for din søde anmeldelse. Sætter vi stort pris på. Mvh. Johan, Nordkilde

Lækkert isbad i god kvalitet!

Rigtig lækkert isbad fra Nordkilde.dk i god kvalitet og til en fornuftig pris. I familien har vi et, og vi er alle sammen store tilhængere af det. Især efter en træning, løbetur eller andet.

Desuden var det leveret indenfor 48 timer, og guiden til at stille det op fungerede super fint👍

7. tammikuuta 2024

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Nicolai. Tak for din anmeldelse. Sætter vi stort pris på! Mvh. Johan, Nordkilde.

God kvalitet - god service og vejledning

Jeg har købt et isbad hos Nordkilde - produktet er af fin kvalitet og indfrier alle forventninger.
Jeg fik en god vejledning og service inden bestillingen. Meget hurtig levering.

14. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Anette. Tak for din søde anmeldelse. :-)
Sætter vi stor pris på.
Bedste hilsner, Johan, Nordkilde.

Nordkilde leverer fantastiske isbade, og super kundeservice!

Nordkilde leverer fantastiske isbade! Høj kvalitet, enkelt design og super kundeservice. Dejligt at have en person på den modsatte side af skærmen, der faktisk har kompetence inden for faget! Et godt valg for dem, der ønsker en forfriskende oplevelse. Kan varmt anbefales!

13. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Freja. HOLD DA OP! :-) Tak for din dejlige anmeldelse. Sætter vi KÆMPE pris på! Sig til, hvis der er andet vi kan hjælpe med. De bedste hilsner. Johan, Nordkilde

Fantastisk oplevelse med nordkilde ⭐

Fantastisk Oplevelse med Nordkilde.dk! ⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft den mest behagelige oplevelse med Nordkilde.dk, og jeg kan ikke rose dem nok for deres fremragende service og kvalitetsprodukter. Fra start til slut har Nordkilde.dk leveret en service, der går ud over mine forventninger.

Alle mine spørgsmål blev besvaret, og ikke mindst produktet. KLASSE!!!

20. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Magnus. Tak for din fine anmeldelse. Sætter vi stort pris på! Sig til, hvis der er andet vi kan hjælpe med. De bedste hilsner. Johan, Nordkilde

SUPER god kunderservice og virkelig…

SUPER god kunderservice og virkelig gode produkter - anbefaler mange gange.

14. marraskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Nikoline. Tusinde tak for din anmeldelse! Det sætter vi stor pris på. Tøv ikke med at kontakte os, hvis du skulle få brug for det. Mvh. Johan, Nordkilde.

God kundeservice og fantastisk produkt!

Min oplevelse med at handle på Nordkilde.dk har været kanon lige fra start- En nem hjemmeside at tilgå og en hurtig levering. Ikke nok med at kundeservicen er i top, så leverer de også et fantastisk produkt.
Isbadet tager få minutter at sætte op og er ekstra isoleret med 2 låg, som skal holde på kulden - og det må man sige at det gør!
Det har været en fantastisk oplevelse hele vejen igennem!

1. marraskuuta 2023

Kære Anne.
Tak for din feedback - sætter vi stor pris på! Dejligt du synes godt om vores isbade og service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mvh. Johan, Nordkilde

Nemt og godt!

Hurtig levering, super kvalitet, billigt - og nemt at komme op i selv med korte ben :) Rummeligt og virkelig fint. Nemt at stille op, nemt at gøre rent og nemt at bruge.

23. lokakuuta 2023

Vastaus yritykseltä Nordkilde

Kære Katrine. Tusinde tak for din fine anmeldelse. Sætter vi stort pris på! Kontakt os endelig, hvis der er noget vi kan hjælpe dig med. Bedste hilsner, Johan, Nordkilde