Hej Har spillet padel i 5 år. Fik pludselig problemer med min underarm/albue. Havde hørt meget om Cork bat så bestilte et. Modtog dagen efter, og følte mærkbar forbedring ift. generne fra første... Näytä lisää

Købte et Cork Padel til min kone, som har døjet rigtig meget med en dårlig albue, når hun har spillet padel. Allerede efter et par ganges brug, er hendes albue meget bedre. Så dette bat kan klart an... Näytä lisää

Jeg havde en virkelig god oplevelse med Corkpadel.dk i forbindelse med køb af et Cork Premium Control III bat. Bestillingen gik super nemt, og leveringen var imponerende hurtig – faktisk hu... Näytä lisää

Bat i padel-centre og hos ambassadører har gjort det fhv. nemt at teste demo bat. Et must med bat i denne prisklasse. Bestilling og levering ved online køb var uden problemer. Kvalitet og finish i top... Näytä lisää

1. Urheiluvälinekauppa

CorkPadel.dk er en dynamisk og innovativ virksomhed med speciale i at producere og levere kvalitetsprodukter inden for padel. Vores primære fokus er at fremstille padelbat og tilbehør af højeste kvalitet, samtidig med at vi stræber efter at være bæredygtige og miljøbevidste. En af vores mest unikke egenskaber er vores avancerede anti-vibrationssystem, som er indbygget i alle vores bat. Dette system er designet specielt med henblik på at hjælpe folk med tennisalbue og skulderskader. Det reducerer kraften og stødene, der overføres til spillerens arm, hvilket giver en betydelig reduktion af vibrations- og stødrelaterede skader. Dette gør vores produkter ideelle for både begyndere og erfarne spillere, der ønsker at beskytte deres krop og samtidig spille med et bat af højeste kvalitet. CorkPadel.dk's team består af dedikerede fagfolk med ekspertise inden for både padel og bæredygtig produktudvikling. Vi er stolte af at bidrage til miljøet ved at anvende et naturligt og genanvendeligt materiale som kork og samtidig gøre spillet mere tilgængeligt og sikkert for alle niveauer af spillere. Vi er engageret i at levere enestående kundeservice og værdi. CorkPadel.dk stræber efter at være en førende aktør inden for padelverdenen, der prioriterer både spiloplevelse og spillernes sundhed.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Succes

Hej
Har spillet padel i 5 år.
Fik pludselig problemer med min underarm/albue.
Havde hørt meget om Cork bat så bestilte et.
Modtog dagen efter, og følte mærkbar forbedring ift. generne fra første duel.

9. huhtikuuta 2026

Sikker og hurtig levering

Sikker og hurtig levering, dog var jeg i tvivl om jeg havde fået købt det rigtige produkt, så ringet til dem og fik en fin service og blev guidet 💪😊

6. huhtikuuta 2026

IV Hybrid

IV Hybrid. Super god oplevelse, et bat med mange kvaliteter. Har tidligere spillet med et bat med hovedvægt på ren power. Mit nye IV Hybrid gør at jeg bliver mere bred i mit spil og med en fornemmelse af god kontrol.

3. huhtikuuta 2026

Købte et Cork Padel til min kone

Allerede efter et par ganges brug, er hendes albue meget bedre. Så dette bat kan klart anbefales.
Happy Wife, happy Life….

23. maaliskuuta 2026

Købsoplevelse i topklasse – fra klik til bane på rekordtid

Bestillingen gik super nemt, og leveringen var imponerende hurtig – faktisk hurtigere end forventet. Det gjorde en stor forskel, da jeg stod og skulle bruge battet hurtigt.

Servicen var også helt i top. Det er tydeligt, at de går op i både produkt og kundeoplevelse.

Selve battet lever også op til forventningerne. Premium Control III er et kvalitetsbat med fokus på kontrol, komfort og stabilitet, hvilket passer perfekt til mit spil.

Alt i alt en rigtig god købsoplevelse – jeg handler helt sikkert der igen og kan varmt anbefale dem til andre padelspillere.

12. maaliskuuta 2026

Tak for, at jeg kan spille igen!

Tak! Jeg kan nu spille padel igen!

Har døjet med tennis- og golfalbue og CORK er en klar og mærkbar hjælp med det samme. Man er ikke i tvivl. Og man kan stadigvæk være kompetitiv med et CORK bat.

Og super god service og vejledning via webshoppen.

5. maaliskuuta 2026

Floky sleeve kan anbefales!

Produktet lever for det første op til forventningen. Jeg har købt en Floky sleeve til hele armen, og jeg kunne simpelthen spille med den med det samme uden irritation eller en træls fornemmelse. Jeg kan virkelig anbefale produktet, hvis du har en træt arm at spille padel med eller hvis du har smerter i albuen efter et par timers spil. Jeg har selv aldrig haft problemer, men det er opstået akut, men sleeven har hjulpet det akutte problem med det samme 👌🏼

Leveringen foregik samtidig upåklageligt og hurtigt!

3. helmikuuta 2026