Nordic Spectra Arvostelua 4 272

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Bra information om varje smycke med flera välgjorda och detaljerade foton, vilket ger ett riktigt bra underlag för att hitta det man önskar. Beställningen gick snabbt, smidigt och utan svårigheter.... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Köpte ett halsband ' älskad' ,så nöjd med all service från er.Snabb leverans,det är alltid bra.Och tack för goda råd om hur jag ska ta hand om mitt halsband .Tack så mycket

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans. Fick dock fel vara. En ring istället för örhängen Ringde till er. Fick kompensation och väldig snabb leverans av örhängena. Väldigt trevlig och tillmötesgående kvinna, som gjorde al... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ringde och pratade med en som hjälpte mig och sen fick jag varorna jag beställt så fint inslaget som present till mina barnbarn.

1. Koruliike
  2. Verkkokauppapalvelu
  3. Kultaseppä
  4. Korusuunnittelija
  5. Kellovalmistaja

Tietoja yrityksestä Nordic Spectra

Yrityksen kirjoittama

Nordic Spectra är Sveriges största återförsäljare av exklusiva och stilfulla smycken. Vi representerar en rad noggrant utvalda varumärken som vi är mycket stolta över, såsom Efva Attling, Edblad, Carolina Gynning, Caroline Svedbom, Georg Jensen, Maria Nilsdotter, Syster P, Sparv, Thomas Sabo, Pandora, Drakenberg Sjölin och Emma Israelsson. Vår ambition är att vara den ledande destinationen för smycken i Sverige, där kvalitet, design och service står i centrum.

Med över 100 års erfarenhet inom smyckesbranschen och en passion för både traditionellt hantverk och modern design erbjuder vi ett noga kurerat sortiment för alla tillfällen – från vardagliga favoriter till unika smycken som förstärker livets stora ögonblick. Oavsett om du söker en betydelsefull gåva, ett smycke till en speciell dag eller något att unna dig själv, finner du det hos oss.

Vi är stolta över att erbjuda en smidig och trygg köpupplevelse både online och i vår butik i Nyköping. Vår kundservice och leveranshantering är utformad för att ge dig det allra bästa:

✔ 1-2 vardagars leverans på största delen av vårt sortiment

✔ Gratis presentinslagning – den perfekta gåvan, färdig att ges bort

✔ Kostnadsfria byten – handla tryggt och enkelt

✔ Spårbara leveranser – håll koll på din beställning hela vägen hem

Genom att förena expertis inom smyckeshantverk med e-handel har vi skapat en plattform där tradition möter framtid, och där vårt engagemang för kvalitet och hållbarhet genomsyrar allt vi gör.

Välkommen till Nordic Spectra – din destination för smycken som berör, inspirerar och varar.

📍 Besök oss på www.nordicspectra.se eller i vår butik i Nyköping.

4,9

1 tähti

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Vackra produkter

Vackra produkter, snabbt och enkelt att beställa samt snabb leverans!

7. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nordic Spectra

Tack för ditt fina omdöme. Kul att du uppskattar våra produkter vi har.

Ring

Snabb order behandlingen, till min brevlåda

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nordic Spectra

Tack för ditt omdöme, vi strävar alltid efter att ha en snabb leverans.

Fina smycken

Fina smycken, bra kvalitet. Supersnabb leverans.

26. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nordic Spectra

Tack för ditt fina omdöme.

Informativt och okomplicerat

Beställningen gick snabbt, smidigt och utan svårigheter.
I detta fall var det en present, och den blev mycket uppskattad. Jag kan bara varmt rekommendera, och skulle utan tvekan själv att använda Nordic Spectra när jag vill köpa smycken nästa gång!

28. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nordic Spectra

Tack för ditt superfina omdöme. Härligt att du blev nöjd med ditt köp hos oss.

Saanut 5/5 tähteä

Köpte ett halsband ' älskad' ,så nöjd…

16. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä Nordic Spectra

Tack för att du tog dig tid att ge oss ett så fint omdöme.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin