DALA GULDSMIDE Arvostelua 2 573

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saanut 5/5 tähteä

Jättefin kvalitet på smycket, snabb leverans, paketerat med omsorg med fint silkespapper, med ett handskrivet tack-meddelande. Det märks att de gör det lilla extra. Toppennöjd på alla sätt och vis. Ta... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Dem levererade det som jag beställde och det var väldigt fint. Det gick inte att välja ett halsband på 60cm så jag skrev och undrade om det gick att få istället så de bytte ut halsbandet till ett läng... Näytä lisää

1. Koruliike
  2. Timanttikauppias
  3. Kultasepänliike
  4. Koruostaja
  5. Korusuunnittelija
  6. Koruseppä

Yrityksen kirjoittama

Vi älskar smycken och har över 50-års erfarenhet i guldsmedsbranschen. I vår webbutik hittar ni ett stort sortiment av våra egna kollektioner som Zorn Jewellery, Dalecarlia of Sweden, förlovningsringar och vigselringar från Dalecarlia Love Collection samt kända varumärken som Drakenberg Sjölin, Edblad, Schalins ringar, Carolina Gynning, Dalawatch, Mockberg och Carl Gustaf. Vår butik, ateljé och verkstad i Rättvik är en av Sveriges största och modernaste. Vi har flera utbildade guldsmeder samt juvelsfattare på plats. Vi arbetar såklart med traditionell teknik men använder också den senaste tekniken som ritning i CAD, 3D-skrivare, gjutning och lasersvets. Besök gärna någon av våra fysiska butiker i Falun, Rättvik eller Leksand.

4,9

1 tähti

On vastannut 80 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Väldigt bra!

Bra och tydlig order och leverans information. Väldigt snabb leverans med gulligt inslaget paket och personlig handskriven hälsning. Halsband och hängsmycke enligt förväntan så jag och min dotter är nöjda och återkommer gärna en annan gång.

6. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DALA GULDSMIDE

Hej och tack för ditt svar! Så kul att ni blev nöjda och välkomna åter :) Mvh Dala Guldsmide

Rekommenderar Dala Guldsmide

Supersnabb leverans och smycket är precis så fint som beskrivet. Rekommenderar Dala Guldsmide.

10. huhtikuuta 2026

Vastaus yritykseltä DALA GULDSMIDE

Hej och tack för ditt svar! Så roligt att du blev nöjd och ha en fin dag :) Mvh Dala Guldsmide

Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, fint smycke!

9. huhtikuuta 2026

Hej och tack för ditt svar! Ha en fin dag :) Mvh Dala Guldsmide

Snabb

Snabb leverans och jättefint smycke!

28. maaliskuuta 2026

Hej och tack för ditt svar! Ha en fin kväll. Mvh Dala Guldsmide

Kommer tillbaka

Bra pris, snabb leverans och trevligt bemötande. Kommer tilllbaka!

17. maaliskuuta 2026

Hej och tack för ditt svar! Glad Påsk :) Mvh Dala Guldsmide

Utmärkt kvalitet på produkterna

Utmärkt kvalitet på produkterna. Många av dem är inte så lätta att få tag på i vanliga butiker.

14. maaliskuuta 2026

Hej och tack för ditt svar! Glad Påsk :) Mvh Dala Guldsmide

Nöjd farmor

Fina halskedjor som kommer att uppskattas av barnbarnen
så fint inslaget vid leverans,-man blev så glad när man packade upp beställningen

12. maaliskuuta 2026

Hej och tack för ditt svar! Glad påsk / Mvh Dala Guldsmide

Toppen

Toppen! Letade efter ett specifikt örhänge som jag köpt i somras och tappade det ena. Fick snabb och trevlig hjälp att hitta rätt, snabb leverans! Supernöjd helt enkelt! Och stor sortering av just densorts örhängen jag gillar (som man knäpper ihop).

9. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä DALA GULDSMIDE

Hej och tack för ditt svar! Ja så bra att vi hittade på vilka det var :) Ha en fortsatt fin dag! Mvh Dala Guldsmide

Saanut 5/5 tähteä

Snabbt, proffsigt och personligt!

Enkelt att beställa och betala. Snabb leverans. Snyggt förpackat. Personlig hälsning vid leveransen!

7. maaliskuuta 2026

Hej och tack för ditt svar! Ha en härlig ny vecka. Mvh Dala Guldsmide

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin