Nordicool

Købte en vare der ikke kom frem - hverken første eller anden gang. Jeg blev sendt rundt i en manege af nordicool til flere distributionsvirksomheder der ikke kunne hjælpe med at finde forsendelsen.... Näytä lisää

Købte en julemand der skulle kunne kravle op ad en stige med blinkende lys, julemanden sidder fast med Velcro bånd, han kan ikke krave. Det viser Nordicool på salgs video. Der er ingen reklamation... Näytä lisää

Købte en julemand I reklamen skriver de “Gør julen endnu mere magisk med denne sjove og bevægelige julemand, der klatrer op ad sin stige med gaver i hånden. Perfekt som julepynt i hjemmet, but... Näytä lisää

Firma sælger og levere produkter som ikke lever op til de forventninger de lover på deres hjemme side. De kalder det selv for kvalitets produkter, til skarpe priser. Svindel på højeste plan. 1.2 stje... Näytä lisää

*Dansk' vare købt i Temu..

Har i dag modtaget min vare, som jeg, troede jeg, havde købt på en dansk side..
Blev en smule harm da jeg fandt ud af at varen kom fra noget der ligeså godt kunne have været Temu..
Ikke at varen fejler noget, men havde jeg vidst det havde jeg selv købt det i Temu, sparet penge OG fået det hurtigere..
Men svineri at udgive sig for at være et dansk firma, og så hente varen i Hong Kong eller hvor det nu kommer fra..

1. marraskuuta 2024

Svindlerfirma

Dybt useriøst foretagende, dybt useriøse mails, du skal bare vente lidt endnu, intet seriøst firma skriver sådan.
Bestilte en vare den 19/10, ifølge hjemmesiden afsendes vare bestilt inden kl 23 samme dag!!!!!
Pengene har de trukket, seneste lumre mail.
Din ordre forventes til dig mellem den 23 og 31/10

Opfølgning:
Har modtaget min bestilling i dag den 30/10
Desværre noget ubrugeligt Hong Kong skidt der blev
smidt ud.
Af skade bliver man klog, men sjældent rig

Mvh
Finn

24. lokakuuta 2024

Dårligt firma, hvis der er et

Jeg er rasende, og færdig med Nordicool.

Jeg vil gerne vide hvad der sker med min ordre: Dato 9.10 ordre dato - 11.10 hævet i betalingen på min konto - i dag den 20.10 intet sket fra jeres side . Efter min mening ekstrem dårlig service!
Hvad syntes i selv????
Mvh Susanne Martin

Hej Susanne,

Tak for din besked. Jeg har tjekket din ordre, og jeg kan se, at den er tæt på. Den burde ankomme snart.

Dette svar kan jeg ikke bruge til noget.
Jeg vil gerne have at vide hvor den befinder sig i jeres system. 2 dage efter kom min vare

Ovenstående er min korrespondance med Nordicool, som alle kan se, hører det jo ingen steder hjemme, og deres svar til mig 😂😂😂føj for en hankat! mit råd til andre
Hold jer langt væk fra dem! Skriver en som burde have læst trustpilot anmeldelser inden køb.
Susanne Marti

22. lokakuuta 2024

Redigeret til: Ok vare og 10 dages leveringstid

Min første anmeldelse var:
Én stjerne. “Fup firma.
Køb ikke hos Nordicool.”

Anmeldelsen skyldes at mit tracknr ikke kunne spores.

Min redigerede anmeldelse:
“I dag modtog jeg min pakke, som har været ca 10 dage undervejs. Det er såmænd ok. Varen - en vanddyser - er fin, men delvis plast og chrom, og ikke 100% chrom, som jeg havde regnet med. Det lever jeg fint med:)

Trods det nordisk klingende navn er firmaet bag fra Hong Kong (Hong Kong Yunexpress Lo) - derfor den lange leveringstid - med stederfortræder adresse i Malmø.”

14. lokakuuta 2024

Tror det er et fup firma.

Bestilte 2 nye “ hoveder” til vandhaner for 5 dage siden. Bekræftelse på ordren har jeg modtaget men det var det… skrevet i dag , tror dog ikke jeg skal forvente at se noget fra dem, efter at havde læst anmeldelserne. Vildt ærgerligt!
Modtog dem i dag . Virker fint . Det tog bare lang tid .

18. lokakuuta 2024

SoundWave - Hold dig væk fra Nordicool

SoundWave | Knogelede høretelefoner - lyden du ikke ønsker at høre.

Købte 2 stk. for at spare på fragten og fik en rabat. Desværre ikke smart for mig.

Returafslag : "Vi accepterer ikke brugte eller nedsatte varer, og vi sætter pris på din forståelse. Denne politik om ikke-returnering af nedsatte varer er også tilgængelig på vores hjemmeside for vores kunders bekvemmelighed."

Så..... hold dig LAAAANGT væk fra Nordicool.

16. syyskuuta 2024

Ærgerlig kommunikation

Hmmmmm.

Bestilte min vare d. 24. August - og her i dag d. 7. Sept. er der stadig intet nyt om en konkret leveringsdato.

- din ordre vil snart være ved din dør ja! (Ok - men hvornår?)
- bare rolig! Din pakke vil blive leveret indenfor 72 timer! (Jeg skal være rolig?! - seriøst?)
- Jeg har lige tjekket status på din ordre, og jeg er glad for at kunne fortælle dig, at alt går som smurt. Dine yndlingsprodukter kommer tættere på, woohoo! (‘Går som smurt’ - Seriøst?)

Helt igennem useriøst og meget ukonkret.

Opdatering: jeg har endelig modtaget min vare!

7. syyskuuta 2024

Hold jer langt væk fra denne butik

Hold jer langt væk fra denne butik. Købte et par “through-bone” hovedtelefoner, som var alt andet end det. Nok spiller de, men det er på ingen måder det theough-bone produkt der er lovet. Dette er fup og svindel og kina-biks af værste skuffe.

5. syyskuuta 2024

Jeg har ikke modtaget min vare

Jeg bestilteen vare d. 22.8. Ordren blev bekræftiget og beløbet blev trukket på min konto.
I dag er det d. 3.9 og jeg har stadig ikke modtaget min vare.
Jeg har skrevet en mail til firmaet - men ingen respons. Jeg er sur 😡

3. syyskuuta 2024

Bestilte en vare

Bestilte en vare, fortrød da jeg så alle de 'grimme'anmeldelser, skrev straks de skulle annuller mit køb og give mig penge tilbage. Var en del nervøs. Skrev med en der hed Elena, og i dag har jeg så modtaget mine penge retur..HAR selvfølgelig fortrudt jeg annulleret mit køb, da det der skrives om dem, faktisk ikke passer

30. elokuuta 2024

Ouch.

Ouch.. Jeg hoppede også på den. Ingen tracking. 1 - 3 dages levering. Har ikke modtaget pakken med earbuds endnu - efter en uge. Pengene er trukket. Jeg vil gerne bede om at få pengene tilbage. Mon det kan lade sig gøre?

29. elokuuta 2024

Jeg bestilte earbud's i butikken

Jeg bestilte earbud's i butikken
i den tro at det var en dansk hjemmeside
der stod at det kom med Post Nord,men da jeg fik mail skulle det skulle komme med Dao
nu har jeg ventet i 14 dage
der er ingen tracking på bestillingen
Jeg tjekkede endda deres cvr:
der stod at firmaet havde adresse i Herlev og der stod at direktøren var et eller andet
det er pinligt at man kan hoppe på sådan noget

14. elokuuta 2024

Jeg købte en ultimative haverenser men…

Jeg købte en ultimative haverenser men det var uden greb, så det kan man jo ikke bruge til noget, jeg fik jeg et dumt svar fra dem da jeg skrev det til dem, og de ultra smart møbelflyttesæt er ikke noget man skal købe. Desværre koster det jo en meget når man skal returnere det. Så det no go med det firma

9. elokuuta 2024