No78 Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,7

Super service. God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering. Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på... Näytä lisää

Har fået leveret en virkelig smuk skænk, som ligner præcis den på billederne - hvis ikke flottere 😄 Svarede hurtigt på spørgsmål, selv på en søndag, og der var fin kommunikation ang. levering. Selve... Näytä lisää

Fuldstændig fantastisk service 👏🏻 Jeg bestilte et tæppe online hos No 78, der blev leveret allerede dagen efter. Farven var virkelig smuk, men jeg blev alligevel i tvivl, om det nu var den ri... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Korihuonekaluliike

No78 er et univers, hvor vi har udvalgt alle de mest inspirerende, personlige og farverige produkter, som kendetegner virksomhedens bagland. Vi sælger hovedsageligt håndlavede møbler og håndlavede kurve, men ellers spænder universet bredt mellem fine tekstiler, vintage møbler og veludførte snedkermøbler.

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

Kaikki arvostelut

56 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Super netter Kontakt! TAK!!!!

Super nett!!! TAK!!!!😊
Viele Photos des Produktes! Viel Hilfe & immer freundlicher mail-Kontakt mit dem Team in CPH!! Gerne wieder!!!
Wenn ich mal in CPH bin, schaue ich gerne bei NO78 mal vorbei ❤️🤍 Vi ses 😘

30. heinäkuuta 2026

Fint produkt der levede op til…

Fint produkt der levede op til forventninger og var som beskrevet og på billeder. Men når man bestiller via nethandle halter det lidt. Får en ordrebekræftelse dagen efter hvori der står man vil modtage en separat mail med track nummer, dette sker aldrig og postnord opdateres kun med at pakkeoplysninger er modtaget? Ringer til dem og får at vide at de kun sender en gang om ugen men den er på vej. Resultat er der går over en uge inden varen modtages og imens får jeg ingen løbende opdateringer om hvor langt i processen min orde er.

27. heinäkuuta 2026

Ikke helt tilfreds med fragt/levering

Synes fragten var lidt træls.
Fragten kostede 60 kr, og der gik mere end en uge før min pakke kom, og i den uge hørte jeg ingenting, men kunne se at de havde reserveret pengene.
Jeg synes det var mange penge at betale for fragt, og jeg havde forventet at den ville nå frem på minimum 3 hverdag. Jeg var nok lidt ekstra træt af det, da det var til en gave.

13. heinäkuuta 2026

Super service.

Super service.
God vejledning da jeg var i butikken på Nørrebro. Købte og aftalte levering.
Levering var fuldstændigt som aftalt. Min kommode blev båret til 4. sal, udpakket, monteret ben og sat på plads. Alt emballage blev samlet og taget med retur.
Søde og servicemindede fra start til mål. Tak.

15. heinäkuuta 2026

Smukke møbler og tæpper

Smukke møbler og tæpper. Vi fik lov at låne et lille tæppe med for at se, om farven var god derhjemme, inden vi købte det store.

30. toukokuuta 2026

Hej Trine,

Tusind tak for din anmeldelse. Dejligt at høre, at I havde en god oplevelse!

Vi ønsker jer en rigtig god dag.

De bedste hilsner,
Teamet hos No78

Tæppet var i høj kvalitet og svarede…

Tæppet var i høj kvalitet og svarede til billedet - og stadig til en god pris med hurtig levering

26. toukokuuta 2026

Hej Signe,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Vi er glade for at høre at du er tilfreds med tæppet!

Fint produkt

Fint produkt, hurtig levering - alt godt

1. kesäkuuta 2026

Hej Søren,

Tusind tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at leveringen var hurtig, og at du er tilfreds med produktet!

Vi ønsker dig en rigtig god dag.

De bedste hilsner,

ALT var OK mvh

18. toukokuuta 2026

Hej Eva,

Tak for din anmeldelse!

Det er dejligt at høre, at alt er som det skal være.

Vi ønsker dig en rigtig dejlig dag.

Alt helt i orden

Alt som det skulle være. Varen helt som vist på billederne og super god leveringsservice aftalt. Vil helt sikkert handle her igen.

13. tammikuuta 2026

Hej Thomas,

Tusind tak for din fine anmeldelse, den sætter vi pris på. Vi håber du får glæde af lænestolen mange år fremover!

Flotte møbler - hurtig levering

Butik med mange flotte møbler, tæpper og interiør. Bestilte er besøg online og fik leveret til butik. Ordren var klar efter et par dage.

4. toukokuuta 2026

Hej Lars,

Tusind tak for din anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med vores møbler og service. Vi håber du får massere af glæde af din nye kommode og gulvtæppe.

God spændende forretning

Hjælpsomt personale, anderledes produkter, udbringning

16. huhtikuuta 2026

Hej Jesper,

Mange tak for den gode anmeldelse og de fine ord - det sætter vi stor pris på!
Rigtig god dag til dig :)

No78 teamet

Venlig og imødekommende personale

Venlig og imødekommende personale. Meget glad for min nye smukke kommode, som blev leveret helt til 1. sal. God service.

31. maaliskuuta 2026

Vastaus yritykseltä No78

Tusind tak for din fine anmeldelse!

Det betyder rigtig meget for os at høre, at du har haft en god oplevelse med både vores personale og leveringen. Vi er især glade for, at din nye kommode lever op til forventningerne – og at den kom sikkert op på 1. sal 😊

Et rigtig flot møbel

Et rigtig flot møbel i enormt god og solid kvalitet. Nemt og hurtigt at hente. Sød og hjertelig betjening ved afhentning.

24. maaliskuuta 2026

Hej August,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med både kvalitet af produktet og servicen!

Teamet hos No78

Super god betjening imødekommende…

Super god betjening imødekommende personale.

26. maaliskuuta 2026

Hej Anne,

Tusind tak for anmeldelsen, det sætter vi stor pris på. Det er dejligt at høre at du er tilfreds med betjeningen.

1. Klasse

Utrolig hjælpsomme og servicemindede. Lækre, lækre produkter

23. maaliskuuta 2026

Hej Dorthe,

Tusind tak for den fine anmeldelse. Hvor er det dejligt at høre at du er tilfreds med vores produkter og service.