Enkel montering, kjapp levering, super sprett! Har hatt north trampoline før, ble ødelagt i en storm, når vi skulle kjøpe ny ville kidsa ha akkurat den samme pga den gode spretten. Mye enklere å sette... Näytä lisää
Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Näytä lisää
Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4... Näytä lisää
Dårlig kundeservice. Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende rikt... Näytä lisää
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 2 viikon sisällä
Svært god kundeopplevelse
Ble kontaktet av NT fordi vi hadde bestilt feil ved skifting av utslitte deler. Sparte oss for mye retur og frustrasjon. Svært god kundeopplevelse.

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline
Oppleves som vanskelig å forstå hvilket…
Oppleves som vanskelig å forstå hvilket utstyr som passer til hvilken trampoline. Returen av varer er tungvint for meg som kunde, har nå ventet to uker på returetikett.

North Explorer 500 Oval
Meget fornøyd med handel og produkt. Det bør imidlertid vurderes andre fraktalternativer enn postnord da de rett å slett ikkje klarer å levere gode tjenester.

God informasjon underveis.
God informasjon underveis.
Leverer gode produkter.
Anfebales.

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline
Trampolinen tåler desverre ikke vind
Trampolinen tåler desverre ikke vind, og må demonteres hver kveld😟
Garantien gjelder ikke i tilfelle vind, uansett styrke. Stengene som holder nettet oppe bøyes av vind, og stangen på toppen og rundt nettet knakk rett av.

Gjentagende utsettelser, ingen kompensasjon
Det positive er at vi fikk det vi bestilte. Det negative var at det tok nesten ett år. Årsaken var oppgitt til å være leveranseproblemer fra leverandør; det vi er skuffet over er å aldri bli tilbud andre erstatningsprodukter i stedet, eller å få noen form for avslag i pris til slutt. En sommersesong uten trampoline for forventningsfulle barn, stadig nye forsinkelser og nye håp, ingen goder eller andre former for kompensasjon. Skuffende, rett og slett.
Når det er sagt, og det er viktig, vi har valgt å vente på dette fordi vi i utgangspunktet er strålende fornøye med trampolinen. Svært god kvalitet, har holdt gjennom flere sesonger, men nå måtte vi altså erstatte sikkerhetsnett og polstring.

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline
Hyggelig telefonsamtale og rask…
Hyggelig telefonsamtale og rask levering av varen🙂

Kjempe bra service
Kjempe bra service, hvor dere sjekket hvilken trampoline jeg hadde bestilt i 2018, for så å endre til riktige "kopper".
Baskettballnett kjøp trampoline
Gikk knirkefritt å handle fra dere.Setter også pris på at pakkingen av produktet var gjennomført på en trygg måte uten skade og alle deler var med.
Raskt og godt levert
God service og rask levering.
Gode produkter - kundesenter med forbedringsmuligheter
Kundesenter bestående av unge folk som selv ikke hopper (eller minimalt) på trampoline. De er hyggelige nok, men det blir krevende om du vurderer toppmodellen og de ikke vet mer enn det som står på nettsiden. North trenger å etablere en 2. linjetjeneste som de kan henvise til når kundesenteret ikke klarer å svare på spørsmål.
Også et problem at det ikke finnes noen showroom, ingen steder du kan vurdere produktet i forkant. Tilslutt veldig upraktisk at ingen fysisk bruksanvisning på papir følger med (kun en QR kode). God bruksanvisning på papir A4 evnt A3 er noe du ønsker på dette produktet i en "byggeplass" i solskinn. Trampolinen (North Athlete) i seg selv er et svært godt produkt.
Veldig god kundeservice 🙂 Hadde…
Veldig god kundeservice 🙂 Hadde bestilt ekstrautstyr til feil trampoline. Dette ble fanget opp med en gang og jeg fikk en e-post om dette stemte da de hadde registrert annen trampoline på meg. Veldig fornøyd👍🏼