No Northtrampoline Arvostelua 111

TrustScore 4/5 tähteä

3,9

Enkel montering, kjapp levering, super sprett! Har hatt north trampoline før, ble ødelagt i en storm, når vi skulle kjøpe ny ville kidsa ha akkurat den samme pga den gode spretten. Mye enklere å sette... Näytä lisää

Veldig fin trampoline og virker som god kvalitet. Vi har oval Pioneer 5m og synes vi fikk mye for pengene. Ingen knirking fra fjærer slik billigere trampliner ofte har. Vi var uheldige og fikk ødela... Näytä lisää

Jeg ringte med spørsmål og møtte en utrolig trivelig dame som undersøkte og svarte på mine spørsmål og som også sendte meg e-postinformasjon i etterkant av samtalen. Et oppfølgingsspørsmål noen dage4... Näytä lisää

Dårlig kundeservice. Trampolinen kom fort og virker bra, men det kom feil deler og håper det skulle fikses fort, men kundeservicen er elendig. Det er skikkelig vanskelig å få de til å sende rikt... Näytä lisää

3,9

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

Pyytää asiakkailta arvosteluja

On vastannut 85 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 2 viikon sisällä

Svært god kundeopplevelse

Ble kontaktet av NT fordi vi hadde bestilt feil ved skifting av utslitte deler. Sparte oss for mye retur og frustrasjon. Svært god kundeopplevelse.

3. toukokuuta 2023

Hei Ole,

Takk for hyggelig tilbakemelding! Håper trampolinen vil skape glede for store og små :)

Oppleves som vanskelig å forstå hvilket…

Oppleves som vanskelig å forstå hvilket utstyr som passer til hvilken trampoline. Returen av varer er tungvint for meg som kunde, har nå ventet to uker på returetikett.

28. huhtikuuta 2023

Hei Christian,

Beklager så mye at du opplever problemer med å finne riktige deler til bestemte trampoliner. Vi ønsker å kunne levere reservedeler til alle trampoliner vi tidligere har solgt slik at kundene våre kan ha disse i lang tid. Dersom du har problemer med å finne reservedeler, er vår kundeservice alltid klare til å hjelpe med å finne riktige til din trampoline :)

Vi er i kontakt med deg og lageret angående returen din slik at du vil motta returetiketten din så fort som mulig.

Mvh. North Trampoline

North Explorer 500 Oval

Meget fornøyd med handel og produkt. Det bør imidlertid vurderes andre fraktalternativer enn postnord da de rett å slett ikkje klarer å levere gode tjenester.

27. huhtikuuta 2023

Hei Ørjan,

Takk for hyggelig tilbakemelding, og beklager at du har opplevd problemer med leveringen! Vi kan se vi har vært i kontakt med deg, og tar med oss tilbakemeldingen med levering videre :)

Mvh. North Trampoline

God kvalitet

God kvalitet, men til ein stiv pris for å være reservedel.

20. huhtikuuta 2023

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline

Hei Irmelin! Vi setter stor pris på at du syest våre produkter har god kvalitet😊
Våre reservedeler har en høy pris med tanke på at de har god kvalitet og at de skal holde i mange år.
Mvh North trampoline kundeservice

Tipp topp

Rask, hyggelig og effektiv service!

12. huhtikuuta 2023

Hei Signe!
Takk for den hyggelige tilbakemeldingen😁
Vi setter stor pris på at du er fornøyd med vår service.
Mvh. Kundeservice :)

Trampolinen tåler desverre ikke vind

Trampolinen tåler desverre ikke vind, og må demonteres hver kveld😟

Garantien gjelder ikke i tilfelle vind, uansett styrke. Stengene som holder nettet oppe bøyes av vind, og stangen på toppen og rundt nettet knakk rett av.

8. helmikuuta 2023

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline

Hei Svein, takk for tilbakemeldingen.

Som beskrevet og informert om på nettsiden gjelder kun garantien for material- eller konstruksjonsfeil på varen og dens deler. I tillegg informerer vi om at ved sterk vind, forventes det at deler av trampolinen monteres ned. Dersom dette ikke er gjort, opphører garantien å gjelde.

Vi anbefaler også at man tar inn delene til trampolinen om vinteren, og spesielt nettet. Mvh. Kundeservice :)

Gjentagende utsettelser, ingen kompensasjon

Det positive er at vi fikk det vi bestilte. Det negative var at det tok nesten ett år. Årsaken var oppgitt til å være leveranseproblemer fra leverandør; det vi er skuffet over er å aldri bli tilbud andre erstatningsprodukter i stedet, eller å få noen form for avslag i pris til slutt. En sommersesong uten trampoline for forventningsfulle barn, stadig nye forsinkelser og nye håp, ingen goder eller andre former for kompensasjon. Skuffende, rett og slett.

Når det er sagt, og det er viktig, vi har valgt å vente på dette fordi vi i utgangspunktet er strålende fornøye med trampolinen. Svært god kvalitet, har holdt gjennom flere sesonger, men nå måtte vi altså erstatte sikkerhetsnett og polstring.

30. marraskuuta 2022

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline

Hei, takk for tilbakemeldingen! Vi beklager at du opplevde forsinkelser med leveransen. Vi opplevde forsinkelser fra leverandør i høst og derfor tok det lenger tid enn forventet å få nye reservedeler inn på lageret. Vi er glade for å høre at dere er fornøyde med trampolinen! Mvh. Kundeservice

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline

Hei! Vi beklager så mye for at du har måttet vente lenge på reservedel. Vi fikk reservedelen du ventet på inn på lager, men dessverre så var de feilprodusert og vi måtte sende alle tilbake igjen noe som har gjort at det ble litt lengre ventetid på denne delen. Vi har bestilt denne delen inn igjen og håper på å få den til slutt oktober. Vi beklager så mye igjen for den lange ventetiden på denne delen.

Vastaus yritykseltä No Northtrampoline

Hei Arne 😄 Kontakt oss gjerne på kundeservice hvis du har hatt noen problemer med leveransen. Kontakt oss på info@northtrampoline.no eller ring 21 95 92 28.

Gode produkter - kundesenter med forbedringsmuligheter

Kundesenter bestående av unge folk som selv ikke hopper (eller minimalt) på trampoline. De er hyggelige nok, men det blir krevende om du vurderer toppmodellen og de ikke vet mer enn det som står på nettsiden. North trenger å etablere en 2. linjetjeneste som de kan henvise til når kundesenteret ikke klarer å svare på spørsmål.
Også et problem at det ikke finnes noen showroom, ingen steder du kan vurdere produktet i forkant. Tilslutt veldig upraktisk at ingen fysisk bruksanvisning på papir følger med (kun en QR kode). God bruksanvisning på papir A4 evnt A3 er noe du ønsker på dette produktet i en "byggeplass" i solskinn. Trampolinen (North Athlete) i seg selv er et svært godt produkt.

2. heinäkuuta 2022

Veldig god kundeservice 🙂 Hadde…

Veldig god kundeservice 🙂 Hadde bestilt ekstrautstyr til feil trampoline. Dette ble fanget opp med en gang og jeg fikk en e-post om dette stemte da de hadde registrert annen trampoline på meg. Veldig fornøyd👍🏼

28. kesäkuuta 2022