Nisaboutique Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Ik heb bamboe hijabs besteld, vanwege de zomer en zachte materiaal. Binnen 2 dagen was het thuisbezorgd en hijabs zijn mooi en zitten erg lekker, ook niet belastend voor oor (naam operatie gevoelig).... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Helaas een bestelling gedaan en een mail gestuurd met vragen. Tot op heden geen reactie. Beetje jammer. Helaas moet ik dus de bestelling terugsturen omdat ik geen duidelijkheid krijg.

Saanut 5/5 tähteä

Ik ben elke keer ontzettend tevreden met de service en daarom bestel ik altijd bij jullie. Wat ik wel jammer vind is dat er veel uitverkocht is en niet tijdig voorradig is.

1. Asusteet

Yrityksen kirjoittama

Bij Nisaboutique staat comfort en kwaliteit centraal. Onze hijabs zijn gemaakt van luxe materiaal dat zacht aanvoelt op de huid, waardoor je ze de hele dag met plezier kunt dragen. We bieden een breed scala aan kleuren, zodat je altijd de perfecte hoofddoek kunt vinden die bij jouw stijl en gelegenheid past. Met de duurzaamheid van onze producten ben je verzekerd van een waardevolle investering in je garderobe. Ervaar de ultieme combinatie van stijl, comfort en kwaliteit met onze unieke collectie hoofddoeken.

Erinomainen

Fijne kwaliteit

Fijne kwaliteit, prima service

25. elokuuta 2025

Beste Sarah,

Bedankt voor je positieve feedback!
Heel veel plezier met je aankoop.

Nisaboutique.nl

Saanut 1/5 tähteä

De hoofdoek is snel geleverd

De hoofdoek is snel geleverd. De kleur is mooi maar de stof valt erg tegen helaas. Ik wou graag een echte katoenen stof voor de zomer maar helaas is de stof warm en niet soepel hoe die eruit ziet in de foto's. Het is geen katoen hoe dat in de site staat. Ik ben teleurgesteld.

1. heinäkuuta 2025

Beste Fatima,

Wat jammer van je slechte ervaring met Nisaboutique. Ik zie dat je de cotton jazz hebt besteld en dat is echt een luchtige, katoenen hijab. Op de website hebben we meerdere katoenen hijabs. Als je ons een bericht had gestuurd hadden we je kunnen helpen met het vinden van de juiste hijab. We bieden altijd gratis retour en geld terug optie aan als je ontevreden bent met je bestelling.

Met vriendelijke groeten,

Team Nisaboutique

Netjes verpakt snel verzonden

Netjes verpakt snel verzonden, en een cadeau gekregen🤗 Dankje Nisaboutique!

1. heinäkuuta 2025

Hi,

Bedankt voor je positieve bericht!🥰

Team, Nisaboutique

Top!

Al twee keer besteld. Goede, kwalitatieve en snelle service

11. kesäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Nisaboutique

Hoi Serife, leuk om te horen dat je blij bent met kwaliteit van onze producten en de snelle service!

Saanut 5/5 tähteä

Zeker niet mijn laatste bestelling!

Ik ben ontzettend blij met mijn bestelling bij Nisaboutique! De sjaals zijn van prachtige kwaliteit: zachte stoffen, mooie afwerking en de kleuren zijn precies zoals op de foto’s. De levering was snel en alles was netjes verpakt, met oog voor detail. Zeker niet mijn laatste bestelling — ik raad deze shop van harte aan!

7. huhtikuuta 2025

Mooie hijab

Sinds kort draag ik een nieuwe hijab van Nisaboutique en ik ben er zó blij mee!
De stof voelt heerlijk zacht aan en is supercomfortabel, ook als ik hem de hele dag draag.
Wat ik vooral mooi vind, zijn de kleuren precies mijn stijl, niet te fel maar toch opvallend op een subtiele manier.
Ik heb hem inmiddels gedragen naar een feestje én gewoon tijdens een drukke dag, en in beide gevallen zat hij perfect.
Voor mij is dit echt een hijab die ik vaak ga dragen.
Mooi, praktisch én stijlvol,helemaal wat ik
zocht.
Heel erg Bedankt!!

25. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

De hijabs werden heel snel verzonden

De hijabs werden heel snel verzonden. Ik vind de kleuren echt prachtig en de stof is ontzettend zacht. Ideaal voor de lente/zomer. 1 hijab had een kleine beschadiging en nadat ik contact had opgenomen werd er direct een nieuwe hijab opgestuurd. Echt top service!

9. huhtikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Prachtige hijabs van fijne kwaliteit

Ik ben echt blij met de hijabs van Nisaboutique. De stof voelt heerlijk zacht aan en is fijn om de hele dag te dragen. Ook na meerdere wasbeurten blijven ze mooi. Echt een aanrader voor wie op zoek is naar comfortabele en mooie hijabs!

14. maaliskuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin