Nimara.dk Arvostelua

13 419
TrustScore 4/5 tähteä

3,9

ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää

Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää

Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeiden toimittaja
  3. Huonekalujen tekijä
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

13 t. arvostelua

Pyytää asiakkailta arvosteluja

Kaikki arvostelut

(13 419)

3 040 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Jeg har købt deres spisebord “lewis…

Jeg har købt deres spisebord “lewis lamel rundt spisebord”. Det er flot, men total ringe kvalitet. Jeg vil stærkt fraråde alle at købe det.

Der går nok ikke lang tid, før vi må købe et nyt igen, fordi det her er på ingen måder holdbart.

12. toukokuuta 2026

Hej,

Tak for din anmeldelse. Vi er kede af at høre, at kvaliteten på dit Lewis spisebord ikke har levet op til dine forventninger. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice, så vi kan se nærmere på sagen og hjælpe dig med en løsning.

Nimara.dk

møblerne kom som lovet, perfekt.

møblerne kom som lovet. Intet at sige noget på, alt fungerede perfekt.

10. elokuuta 2026

Hej Hanne,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at møblerne levede op til forventningerne, og at hele oplevelsen fungerede perfekt.

Nimara.dk

Havde bestilt nogle stole hvor…

Havde bestilt nogle stole hvor leveringsdatoen var efter en måned, da datoen var nær, ændrede i den til 2 måneder senere. Valgte at annullere ordren…

Hej Haroon,

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af, at ændringen i leveringstiden på stolene gav en skuffende oplevelse. Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når man har forventet at modtage sin ordre inden for en bestemt periode.

Vi kan se, at de øvrige varer i din ordre er blevet leveret, og at stolene blev fjernet fra ordren efter dit eget ønske.

Vi beklager naturligvis forløbet omkring stolene og tager din feedback med videre.

Nimara

Bestilte et bord og 4 stole - der var desværre fejl på to af stolene, men fik hurtig hjælp gennem deres reklamation og fik heldigvis to nye uden nogle omkostninger:)

16. heinäkuuta 2026

Hej Ida,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi beklager, at der var fejl på to af stolene, men er glade for at høre, at du hurtigt fik hjælp gennem vores reklamation, og at de nye stole blev sendt uden ekstra omkostninger 😊

Nimara.dk

pænt bord og leveret fire dage før…

pænt bord og leveret fire dage før forventet. handler der næste gang jeg skal bruge deres sortiment.

29. heinäkuuta 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med bordet, og at leveringen var hurtigere end forventet. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang.

Fine varer

Fine varer og det kom nøjagtig som aftalt

7. elokuuta 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med varerne, og at alt blev leveret præcis som aftalt.

Nimara.dk

Har købt et rundt spisebord som er…

Har købt et rundt spisebord som er meget flot MEN da jeg skulle samle det var der 4 huller hvor skruerne ikke var lange nok og kunne derfor ikke nå helt ned til gevindet. Derved er der samtidig opstået en lille sprække fordi bordet ikke kan skrues helt samnmen.

7. elokuuta 2026

Hej Mikkel,

Tak for din anmeldelse.

Vi er meget kede af at høre om udfordringerne med samlingen af dit spisebord. Det er naturligvis ikke den oplevelse, vi ønsker, når man modtager et nyt produkt.

Vi kan ikke se, at vi har modtaget en reklamation vedrørende dette endnu. Du er meget velkommen til at kontakte vores kundeservice eller oprette en reklamationssag, så vi kan undersøge problemet og hjælpe dig videre.

Hurtig levering

Hurtig levering!
Bestilte det fredag d. 14. august, og det kom mandag d. 17. august👍🏼

Hej Isabella,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering 👍🏻

Nimara.dk

Stil og prisen hang fint sammen (vi…

Stil og prisen hang fint sammen (vi købte en velour stol til ca 350kr), hurtig ekspedition, dog var fragt noget dyr 🤨

Hej Charlotte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både stolen, prisen og den hurtige ekspedition 😊

Dejligt nemt og hurtigt

Dejlig men hjemmeside
Og leveret som aftalt
Alt er godt

19. elokuuta 2026

Hej Vicky,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du synes, vores hjemmeside er nem at bruge, og at leveringen gik som aftalt. Vi er glade for, at du har haft en god oplevelse hos os.

Nimara.dk

God quality og hurtigt levering👍👍👍👍👍

God quality og hurtigt levering👍👍👍👍👍. Men levering er dyrt🤭

4. elokuuta 2026

Hej Edna,

Tusind tak for din fine anmeldelse 👍 Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten og den hurtige levering. Vi tager også din kommentar om leveringsprisen med videre 😊

delivery service

delivery service

Hi Jovana,

Thank you very much for your review. We’re happy to hear that you were satisfied with our delivery service.

Best regards
Nimara.dk

Min ordre var hurtig klar og møblerne…

Min ordre var hurtig klar og møblerne var så fine!!! Kan anbefales:)

11. elokuuta 2026

Hej Benedicte,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at din ordre hurtigt var klar, og at du er glad for møblerne. Tak for din anbefaling!

Hej Frank,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har været tilfreds med betjeningen og haft en god oplevelse hos os.

Nimara.dk

God og venlig service i Showroom

God og venlig service i Showroom. Dejlig sofa til en god pris.

8. elokuuta 2026

Hej Karina,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med den venlige service i vores showroom, og at du er glad for din nye sofa.

Vi håber, du får rigtig stor glæde af den!

Mathilde

Varer til tiden og altid svarer til…

Varer til tiden og altid svarer til spørgsmål i god tid

6. elokuuta 2026

Hej Döne,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at dine varer kom til tiden, og at du har været tilfreds med vores hurtige svar og service.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

Mathilde

Fandt Nimara ved at søge efter en sofa

Fandt Nimara ved at søge efter en sofa, og en super webside præsenterede et bredt udvalg af møbler til meget rimelige priser. Fik et kik på sofaen i Nimara's flotte showroom med stort udvalg og bestilte sofaen med det samme.

12. elokuuta 2026

Hej Ole,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med både vores hjemmeside og showroom, og at du fandt en sofa, der passede til dine ønsker.

Vi håber, du bliver rigtig glad for din nye sofa!

Mathilde

Fine ting til en ok pris

Fine ting til en ok pris. I havde dog sendt et par forkerte rammer, men reagerede hurtigt ved besked, så jeg fik de rigtige. Og uden problemer 👌

10. elokuuta 2026

Hej Merete,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både vores produkter og priser.

Vi beklager selvfølgelig, at du modtog et par forkerte rammer, men er glade for, at vi hurtigt kunne få det løst og sende de rigtige til dig uden problemer.

Nimara.dk

Fine paneler til en fin pris👍

Panelerne kom som lovet, de blev båret helt ind. Super godt tilfreds 👌

12. elokuuta 2026

Hej Nylander,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at panelerne blev leveret som lovet og båret helt ind, og at du er super godt tilfreds med oplevelsen.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!