ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää
Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää
Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää
Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää
Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.
Kroghs Park 82, 5220, Odense SØ, Tanska
- 71 99 38 80
- kontakt@nimara.dk
- nimara.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
Mega god service og hurtigt levering! På 4 stole.
Mega god service og hurtigt levering!
Kan klart anbefales!

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Jeg har købt deres spisebord “lewis…
Jeg har købt deres spisebord “lewis lamel rundt spisebord”. Det er flot, men total ringe kvalitet. Jeg vil stærkt fraråde alle at købe det.
Der går nok ikke lang tid, før vi må købe et nyt igen, fordi det her er på ingen måder holdbart.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
møblerne kom som lovet, perfekt.
møblerne kom som lovet. Intet at sige noget på, alt fungerede perfekt.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Havde bestilt nogle stole hvor…
Havde bestilt nogle stole hvor leveringsdatoen var efter en måned, da datoen var nær, ændrede i den til 2 måneder senere. Valgte at annullere ordren…

Nimara
Bestilte et bord og 4 stole - der var desværre fejl på to af stolene, men fik hurtig hjælp gennem deres reklamation og fik heldigvis to nye uden nogle omkostninger:)

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
pænt bord og leveret fire dage før…
pænt bord og leveret fire dage før forventet. handler der næste gang jeg skal bruge deres sortiment.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Har købt et rundt spisebord som er…
Har købt et rundt spisebord som er meget flot MEN da jeg skulle samle det var der 4 huller hvor skruerne ikke var lange nok og kunne derfor ikke nå helt ned til gevindet. Derved er der samtidig opstået en lille sprække fordi bordet ikke kan skrues helt samnmen.

Hurtig levering
Hurtig levering!
Bestilte det fredag d. 14. august, og det kom mandag d. 17. august👍🏼

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Stil og prisen hang fint sammen (vi…
Stil og prisen hang fint sammen (vi købte en velour stol til ca 350kr), hurtig ekspedition, dog var fragt noget dyr 🤨

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
God quality og hurtigt levering👍👍👍👍👍
God quality og hurtigt levering👍👍👍👍👍. Men levering er dyrt🤭

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Min ordre var hurtig klar og møblerne…
Min ordre var hurtig klar og møblerne var så fine!!! Kan anbefales:)

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
God og venlig service i Showroom
God og venlig service i Showroom. Dejlig sofa til en god pris.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Varer til tiden og altid svarer til…
Varer til tiden og altid svarer til spørgsmål i god tid

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Fandt Nimara ved at søge efter en sofa
Fandt Nimara ved at søge efter en sofa, og en super webside præsenterede et bredt udvalg af møbler til meget rimelige priser. Fik et kik på sofaen i Nimara's flotte showroom med stort udvalg og bestilte sofaen med det samme.

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Fine ting til en ok pris
Fine ting til en ok pris. I havde dog sendt et par forkerte rammer, men reagerede hurtigt ved besked, så jeg fik de rigtige. Og uden problemer 👌

Vastaus yritykseltä Nimara.dk
Fine paneler til en fin pris👍
Panelerne kom som lovet, de blev båret helt ind. Super godt tilfreds 👌