Nimara.dk Arvostelua

13 419
TrustScore 4/5 tähteä

3,9

ordine spedito dopo 4 giorni nonostante fosse disponibile in magazzino, ma ci può stare c'era di mezzo il fine settimana generati 2 numeri di tracciamento che non sono compatibili con il corriere... Näytä lisää

Fuldstædig Hjernedød god service, har købt mange ting i mange forskellige forretninger inkl de helt store, ingen har kunne leverer så hurtigt som Nimara. Både udvalget og kundeservice er fra øv... Näytä lisää

Har spisebordet i samme mærke (Lewis). Så sofabordet passede lige ind. Ville dog gerne have haft det i 80 cm i diameter, men 70 er også fint. Bordet ser fantastisk ud. Ligesom spisebordet. Næste... Näytä lisää

Jeg har efterhånden købt flere ting hos Nimara – et stort New Yorker-spejl, et vitrineskab og et rundt spejl til min entré – og jeg er virkelig glad for det hele. Tingene lever helt op til mine f... Näytä lisää

1. Huonekaluliike
  2. Huonekalutarvikkeiden toimittaja
  3. Huonekalujen tekijä
  4. Olohuonekalusteiden myynti

Nimara.dk - Dit online møbel varehus på 24.000 m2. Kæmpe udvalg af møbler til markedets laveste priser! ✓ 100% prisgaranti ✓ 1-2 dages levering ✓ Lagerførende på alle møbler i sortiment.

Hyvä

(13 419)

3 040 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

En god og nem oplevelse

Det var nem at bestille, der var klar orientering om levering og sofaen, som vi bestilte levede op til billederne og forestillingerne og mere til. Alt sammen til en god pris.

Hej

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at bestillingen var nem, at informationen om leveringen var klar, og at sofaen levede op til både billederne og jeres forventninger.

Vi er også glade for, at du er tilfreds med prisen, og vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

Super kvalitet

Super kvalitet , nemt at bestille, god vejledning i telefon, kan reserve møbler til man skal bruge dem, kommer til den aftalte dag, levering til døren uden problemer

Hej Heidi

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både kvaliteten, den nemme bestilling og vejledningen over telefonen.

Vi er også glade for, at muligheden for at reservere møblerne og leveringen på den aftalte dag fungerede godt for dig. Tak fordi du deler din oplevelse!

Mathilde

Nemt, hurtigt og gode varer

Nem bestilling og varen levede op til beskrivelsen. God kvalitet til gode priser

14. elokuuta 2026

Hej Jan,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os at høre, at bestillingen var nem, og at varen levede op til beskrivelsen. Vi er også glade for, at du er tilfreds med kvaliteten og prisen.

Nimara.dk

Super fint bord perfect størelse til…

Super fint bord perfect størelse til mindre lejligheder

Hej Mia

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med bordet, og at størrelsen passer perfekt til en mindre lejlighed.

Vi håber, du får stor glæde af det!

Rigtig fint Spisebord og stole

Rigtig fint Spisebord og stole, bestilte det til levering en bestemt dag og det kom til tiden. Kan varmt anbefale at handle fra Nimara.dk

13. elokuuta 2026

Hej Benedikte

Tusind tak for din anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både spisebordet og stolene, og at leveringen kom som aftalt.

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

Mathilde

Fint og rent sted har også været i…

Fint og rent sted har også været i deres showroom på Fyn, kunne måske tænke mig en smule mere udvalg i showroomet men overall fedt sted 👍🏽👍🏽

Måske 1 eller 2 mere medarbejder i showrommet ku være fint til spørgsmål man havde, der var lang kø i kassen og der var kun en på det tidspunkt men det kan også være det bare var på dagen det skal man ikke bare dømme ud fra et enkelt besøg

Købt nogen spisebordstole som blev leveret til tiden og kom i god behold så det altid godt med hurtig og sikker levering.

Hej Kasim

Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse i vores showroom, og at dine spisebordsstole blev leveret hurtigt og sikkert.

Vi sætter også stor pris på din feedback omkring udvalget og bemandingen i showroomet. Det tager vi selvfølgelig med videre, da vi altid gerne vil gøre oplevelsen endnu bedre for vores kunder.

Mathilde

Jeg var lidt skeptisk for at handle hos…

Jeg var lidt skeptisk for at handle hos Nimara, men tænkte at jeg ville give det en chance. Købte en Hayley Sofa - jeg kan se at deres levering bliver kritiseret en del. Jeg fik min sofa leveret før tid, hvilket sker sjældendt at ens tilsendte køb leveres før tid, så det var faktisk overrraskende positivt. Sofaen er fin, samlevejledningen kunne have været bedre - og sofaen virker til at være fin og pæn. Jeg har kun positive ting at skrive i forbindelse med mit køb hos Nimara.

Hej Badir

Tusind tak for din fine og grundige anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at din skepsis blev gjort til skamme, og at sofaen endda blev leveret før forventet.

Vi er også glade for, at du er tilfreds med din Hayley Sofa. Tak for din feedback omkring samlevejledningen – den tager vi med os, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre fremover.

Nemt

Nemt, hurtigt og god service

Hej Nickolaj

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har haft en nem og hurtig oplevelse og er tilfreds med vores service.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

Mathilde

Produktet var flot og i god stand

Produktet var flot og i god stand. Lidt bøvlet at samle men ellers god.

Hej Heidi,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at produktet levede op til dine forventninger og ankom i flot og god stand.

Tak også for din feedback omkring samlingen – den tager vi med os, så vi kan gøre oplevelsen endnu bedre fremover.

Mathilde

Vi har været glade for Nimara

Vi har været glade for Nimara.
Vi tog over til deres showroom i Odense, hvor vi fik super god service. Da vi kom hjem lavede vi en bestilling, og da jeg efterfølgende havde nogen spørgsmål ringede jeg til kundeservice, hvor de var søde til at hjælpe.
Vi fik leveret vores møbler på den aftalte tid og dato som vi ønskede. Så vi har været fuldt ud tilfreds med vores forløb og møbler herfra.
De har super mange fine ting, så det er bestemt ikke sidste gang vi handler hos dem :-)

13. elokuuta 2026

Hej Christina,

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at I havde en god oplevelse i vores showroom i Odense, og at vores kundeservice kunne hjælpe med jeres spørgsmål efterfølgende.

Vi er også rigtig glade for, at leveringen skete på det ønskede tidspunkt, og at I er fuldt tilfredse med både forløbet og møblerne. Vi glæder os til at byde jer velkommen igen!

Jeg bestilte et sofabord

Jeg bestilte et sofabord. Det var meget billigt, og jeg havde nok ikke de store forventninger. Jeg mener, hvad får man nu om dage for 399,-?
Men jeg blev faktisk positivt overrasket. Bordet er rigtig pænt og leveringen var tilmed hurtig.

Hej Linda,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at sofabordet oversteg dine forventninger, og at du er tilfreds med både udseendet, prisen og den hurtige levering.

Vi håber, du får stor glæde af dit nye bord!

Hurtig og god service

16. elokuuta 2026

Hej Jannie,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at du har oplevet hurtig og god service hos os.

Vi håber at kunne byde dig velkommen igen en anden gang!

Tak for en god service

Tak for en god service, vi modtog vores sofa efter aftale og chaufføren kom til tiden 🤙

3. elokuuta 2026

Hej,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det glæder os meget at høre, at leveringen af jeres sofa gik som aftalt, og at chaufføren kom til tiden.

Vi håber, I får rigtig stor glæde af jeres nye sofa!

Modtog Carisma bordet

Modtog Carisma bordet, men desværre med nogle ridser på. Kundeservice var super hurtige til at hjælpe mig, og sendte med det samme et nyt bord. Stor anbefaling herfra 😊

20. elokuuta 2026

Hej Stefnie,

Tusind tak for din fine anmeldelse og anbefaling 😊 Vi beklager, at dit Carisma bord ankom med ridser, men er rigtig glade for at høre, at vores kundeservice hurtigt kunne hjælpe og få sendt et nyt bord afsted.

Very super ,good

16. elokuuta 2026

Hi,

Thank you very much for your review! We are very happy to hear that you are satisfied with your experience with us.

Best regards
Nimara.dk

Trods en fragt skade og 2 manglende…

Trods en fragt skade og 2 manglende drejebeslag til vores 8 spisebordsstole var der hurtig respons, blev kompenseret for fejlen og 2 nye beslag er på vej, god oplevelse med kundeservice.

21. elokuuta 2026

Hej Rasmus,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi beklager selvfølgelig fragtskaden og de manglende drejebeslag, men er glade for at høre, at du fik hurtig hjælp, og at sagen blev løst på en god måde. Tak for de fine ord om vores kundeservice.

Nimara.dk

Spisebord til sommerhus - bare så fint

Har købt et rundt laminat spisebord til sommerhuset. Super fin indpakning, hvor der ikke er mulighed for at bordet kunne være kommet til skade under transport. Bordet er nemt at samle og det er nemt at indsætte tillægsplader. Go oplevelse.

4. elokuuta 2026

Hej Ole,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at spisebordet passer godt til sommerhuset, og at du både var tilfreds med indpakningen og den nemme montering. Vi håber, I får stor glæde af bordet.

Rigtig god service

Rigtig god service og guidning af kundeservice. Lækre møbler til en god pris!

25. kesäkuuta 2026

Hej Terese,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice og vejledning, og at du er tilfreds med både møblerne og prisen.

Super hurtig levering

Super hurtig levering. God kvalitet og indpakning

11. elokuuta 2026

Hej Mohammed,

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den hurtige levering, kvaliteten og indpakningen.

Super god oplevelse

Super god oplevelse! Bestilte sofaen torsdag aften og den er leveret tirsdag formiddag. Leveret lige til døren. Kunne ikke være bedre. Sofaen er super lækker og behagelig, en stor glæde for hele familien.

11. elokuuta 2026

Hej Natasja,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glæder os meget at høre, at du havde en god oplevelse med den hurtige levering, og at sofaen lever op til forventningerne. Vi håber, at hele familien får stor glæde af den.