Brugte størrelsesguide men fik alligevel bestilt noget der ikke passede. Ingen gratis returnering og ej heller returlabel med i pakken. Oplevelsen med levering og kvalitet ok, men vil nok ikke handle... Näytä lisää
Alle sko og kjoler er så flotte. De har en virkelig god pris. Jeg kan holde ud, at gå en dag i sneakers og sandaler, selvom jeg er rygskadet. Kan så meget anbefales. Sneakers kan vaskes. Så de er s... Näytä lisää
Det er nogle dejlige lette sko, passer i størrelsen, købte 2 par til min mand og 2 par til mig, vi har lige været på ferie, hvor de flittigt er blevet brugt. Kan varmt anbefales.
Da jeg returnerede nogle sko som blev væk i posten, var Nibucopenhagen super søde til at hjælpe mig og jeg fik uden problemer pengene retur. Jeg er mega glad for tidligere køb og jeg kommer helt sikke... Näytä lisää
NIBU Copenhagen er et dansk brand etableret i København i 2014. NIBU Copenhagen designer nordisk inspireret tøj og sko, hvor komfort er vores vigtigste prioritet. Vi er 100% familieejet og bestræber os på at tilbyde vores kunder et højt og personligt serviceniveau.
2650, Hvidovre, Tanska
- info@nibucopenhagen.com
- nibucopenhagen.com
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 26 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Som de andre gange så er jeg super glad…
Som de andre gange så er jeg super glad for mit køb 😊
Varm anbefaling af denne side
Kan godt anbefale denne side.
Købte en kjole i lyseblå, var identisk med den på billedet. Og størrelsen stemmer overens med hjemmesiden. Dejligt at der er tøj for kurvede kvinder, som både er praktisk, smukt og til at betale😌
Hurtig levering og god service :-)
Super tilfreds med hele købsoplevelsen
Super tilfreds med hele købsoplevelsen. Varerne kom hurtigt. Som alle andre sko og støvler, jeg har købt hos Nibu, er de super bløde at gå i.
At alt gik glat uden komplikationer.
Lækre produkter og skøn kundeservice
Lækre produkter og skøn kundeservice, da et par sko var en forkert udgave. Vender klart tilbage 😀
De absolut bedste bamsestøvler
De absolut bedste bamsestøvler, de mister ikke form, bliver ikke skæve og gode tykke i sål og for.
Flotte støvler, god kvalitet
Nem bestilling, hurtig levering.
Flotte, behagelige støvler af god kvalitet.
Nem og brugervenlig hjemmeside.. prøv den..!🤩
Nem og brugervenlig hjemmeside. Virkelig lækre sko/støvler og hurtig levering.
Kan klart anbefale Nibucopenhagen.
Bedste kundeservice.
Fantastisk og imødekommende kundeservice, hjalp først med et forsvundet faktura nr. og dernæst en reklamation, der førte til et par nye støvler.
Fanatisk service ved retur 👍
Helt i top
Fin hjemmeside og hurtig levering.
Støvlerne er SÅ lækker kvalitet og skøn pasform. Ikke sidste gang jeg handler her.